חופשה משמים

3שיקה

New member
חופשה משמים

בדרך כלל אני מגיבה לידיעות פה בלי לנהל דו שיח והפעם רציתי קצת אחרת . עברנו מרטלין 10 לרטלין אל איי הילד מאושר וגם אני. פעם ראשונה אתמול שי שלנו הלך לחברה טובה שלי לישון ולהיות לבד אחה"צ וקיבל מחמאות שלא יאמנו רק מה הילד לא הצליח להרדם עד 12 בלילה אבל מה...........התנהג יפה ? כן הילדים נהנו ממנו היום בבוקר הוא קם והתחיל לקפוץ ולהשתולל אמנם לא עשה שטויות אבל אתם יודעים..... אז רציתי רעיונות מה אתם עושים עם הרטלין או הקונצרטה כשישנים אצל חברים (יש לציין שחברתי היא כמו אחות בשבילי והיא יודעת יותר מכל אחד אחר על הרטלין ואנחנו מדברות בלי סייגים)אשמח לתגובתכם

zivadina

New member
ריטלין LA

קודם כל, ברכות למציאת התרופה המתאימה. שנית, ידוע שייתכן בהתחלה שבוש של השעון הביולוגי עם הריטלינים ארוכי הטווח, ושזה עשוי לעבור אחרי שבועיים-שלושה. בנוסף, אל תשכחי שהילד עובר שינוי (זמני) מרגש בהתארחות בבית אחר, ולכן ההתנהגות שלו עלולה להיות בהתאם. בכל מקרה, הייתי מבקשת מן החברה לתת לו את ה-LA מייד כשהוא מתעורר בבוקר, כדי לוודא שההשפעה תפוג עד לשעות השינה. אחרי שתסכמי את זה אתה, תסכמי את זה גם אתו, כדי לא לגרום לו להפתעות נוספות. השלב של להיות מחוץ לבית הוא עוד שלב בדרך לעצמאות, ואני מקווה שתעברו אותו בהצלחה.

למעלה