חופשה מהנה לכולם

shiranile

New member
תודההההההההההה

גם לך!!! יוו חופש.. אוף אבל זה לא חופש...יש מלא עבודות.....גרררררררררררררררר

necky

New member
תודה לכן

אני יודע שזה לא כל כך חופש, אני אפילו מתחיל את החופש ביום חמישי הבא כי יש לי ב-4 הימים הראשונים תגבורים

little bry

New member
חחחחחחחח כנ"ל

כל המורות שהיו לי היום מחנכות של כיתות ז', והיה להם טיול שנתי אז לא באתי היום חחחחחחחחחחח וערפושששש תודה ענקנקית וחופש שמייחחחחחחח לכולםםםםםם! מואההההההההההה

necky

New member
תודה לך שריתושששששששש

גם אני לא הלכתי לבית הספר היום כמוכם, בעצם כל יום שישי אני לא הולך כי הכיתה שלנו לא לומדת באותו יום

little bry

New member
לאאאא תודה לךךךךךך!!!

חיחיחי ואיזה כיףףףףףףףףף גמאני רוצה לא ללמוד ביום שישי!!!!

necky

New member
לאאאאאאאאאאאאא תודה לך!!!!!!!!

לי דווקא מתחשק ללכת לבית הספר ביום שישי כי דווקא ביום הזה עושים הרבה מסיבות אצלנו.

little bry

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה לך!!!

וממש ממש ממש לא כדאי לך ללמוד בימי שישי זה הכי הכי הכי הכי הכי ג'יפה שיש בעעעעעע במיוחד שיש שיעור מתמטיקה עם קלמי שעה ראשונה על הבוקר!!!

necky

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה לך!!!!!

אני יודע שזה סיוט ללמוד ביום שישי ובמיוחד שמדובר במתמטיקה(השיעור שאני הכי שונא), אני למדת בשנה שעברה בימי שישי 3 שיעורים מתמטיקה וזה היה סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

little bry

New member
לללללללללאאאאאאאאאאאאאא תודה לךך!!!

שלוש שעות????? ועוד מתמטיקנ?!??!?!?!
אני לומדת ביום שלישי שלוש שעות אנגלית גררררררררררר איזה מעצבן זה להיות תקועים עם עוד 30 אנשים בכיתה וללמוד אנגלית!!! בעעעעעע

necky

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תודה לך!!!!!!

אני השנה לא לומד בשבוע 3 שעות אנגלית ולא לומד מתמטיקה אבל הסיוט הגדול את המקצוע שאני לומד שהוא הנהלת חשבונאות אני לומד 15 שעות בשבוע כולל יומיים בשבוע 4 שעות רצופות

little bry

New member
ללללללללללאאאאאאאאאאאאאא תודה לך!!!

וכ"כ כיף לך שאתה לא לומד 3 שעות רצוף אנגלית/מתמטיקה!!! וארבע שעות רצוף ללמוד הנהלת חשבונאות? אאוץ' איזה מעצבן זה!!!!!! אבל לפחות נפטרת ממתמטיקה ואנגלית, אני תקועה איתם לשלוש שנים *וחצי* הבאות! גררררררררר

necky

New member
לאאאאאאאאאאאאאא תודה לך!!!!!!!!!!!!

לא נורא את תתגברי על זה. אם את סופרת את השנים שנשארו לך עד שתסיימי את הלימודים אז אני ממליץ לך שתפסיקי לספור כי את עוד תתגעגעי לבית הספר, אני מסיים ללמוד בסוף השנה ואני כבר מתגעגע ולא רוצה לסיים. האמת זה מפחיד

little bry

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא תודה לךךךך!!!!!

ובד"כ אני לא סופרת שנים חחחחחחחחחחח ואני אתגעגע לבצר?
אוי זה נשמע כזה מוזר!! חחחחחחח אבל אני מבינה את זה, כי אחרי 12 שנה שלומדים, לא רואים יותר תבצפר...

shiranile

New member
חחחחחחחחחחחח

שריתוש..... את קרועה..... את עדיין ממשיכה את זה מאתמול?!!?!

למעלה