חופשה ויצירתיות

רם אזרח

New member
חופשה ויצירתיות

מקווה שלא הרגשתם שלא הייתי פה כמה ימים (אילת, אילת) ואיזה כייף לחזור. היצירתיות והשירה חוגגים וזה עושה כייף. לפני כמה זמן דפדפתי בארכיון הפורום וראיתי שכמה מהאנשים פה ממש מימי ראשית הפורום - פז"מניקים של ממש. אז חופש נעים למי שיש בחג, ולמי שחוזר לעבודה/צבא/חיים - רק נעים, בלי חופש..... רם

רם

לא הרגשנו, וזה רע מאוד לדעתי. אי אפשר לתרץ ב"אנשים עסוקים" - גם בחופשים, גם בשגרה, גם בחגים המצב בפורום לא מעודד. לדעתי צריך לחשוב מה עושים, ואני אשמח לעזור בחלק הזה. בעניין הארכיון.. כן. יש פה אנשים שהתחילו בכיתה י' ותיכף הם מסיימים שירות צבאי ומתחילים ת'חיים... מדהים. אני החלפתי כמה וכמה כינויים במהלך שנותיי בפורום הזה, למשל: בחור נורמלי, mike sp, mike sapir, punctual, ועוד כמה שאני כבר לא זוכר...

רם אזרח

New member
עניין של מספרים

מייק פורום צריך נפח של מאות משתתפים כדי לייצר פעילות יומיומית עניפה. אני פועל מול מנחי מיכא"ל כדי לשווק את הפורום לכל מי שעובר קורס במיכא"ל. אם כל משתתף/ת פעיל/ה ולא פעיל/ה בפורום יביא עוד חבר/ה נגדיל אותו משמעותית. אני לא רואה בעיה אם בימים מסוימים יש פחות פעילות (לפעמים כמעט ולא) וגם לחגים יש פה תפקיד. כמובן שאני אשמח אם כל יום יהיו לפחות 30 הודעות בפורום. חוצמזה שלאנשים יש עוד פורומים ועוד דברים אחרים לעשות בחיים. מה אתה מתכנן לעתיד הקרוב שלך? סיימת או אתה מסיים צבא בקרוב? רם

מסיים בקרוב מאוד מאוד מאוד ../images/Emo13.gif

לעתיד הקרוב, שזה עוד עשר דק' לטוס לעבודה כי אני מאחר
להמשך, קיבלתי הצעות עבודה מ-5 חברות תקשורות שונות, מה שנשאר זה להשתחרר לעבור כמה ראיונות ולהתחיל לעבוד. במקביל אני מתכנן כבר את הלימודים לתואר ראשון וסוגר פינות כדי להתחיל לרוץ עם זה.. ובין חופשה לחופשה, כשכל החברים הטובים ישתחררו מהצבא, מתכנן "לקפוץ" לבקר בארה"ב. מה התכנונים שלך?

למעלה