חופשה באילת???

yaeli87

New member
אני הייתי בבריזה בטיול השנתי...

זה מלון לטיול שנתי...חחחח

shira245

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifהיית במלון בטיול שנתי?!

איזו זנות! אצלנו ישנים בשטח, בתוך אוהלים, מכורבלים בשק"ש ומנסים להתחמם!

חחח

גם אנחנו היינו במלון :) אבל זה היה רק השנה. בכל שאר הטיולים השנתיים גם אנחנו ישנו בשקי שינה באוהלים... זה דווקא די נחמד.

111שיר

New member
פעם אחת כמעט ישנו באוהלים ../images/Emo122.gif

אנחנו כל שנה תמיד היינו באכסניות, ופעם אחת בכיתה ט' נסענו לאוהלים, פעם ראשונה ל3 ימים, מטעם קק"ל
, יעני לעזור להם לנקות ת'יערות וכאלה. אז היו אוהלים מעפנים ל6 אנשים, בקושי נסגרים, וחדר אוכל (עם קורת גג). לקראת הערב, בדיוק כשיצאנו לעש לילה, התחיל גשם חזק, אבל מזה חזק
. אמרו לנו לקחת את כל הדברים שלנו מהאוהלים לחדר אוכל. וכך שכבה שלמה הלכה בבוץ עם התיקים, ואמרו לנו גם לקחת את המזרונים לחדר האוכל, וש300 אנשים ישנו שם! הפיגור הזה. וחדר האוכל קטן. כולנו היינו שטופים, מלאי בוץ,כך גם המזרונים והתיקים. ולי עוד הייתה מטריה, אבל לא הוצאתי אותה כי ראיתי מה היה גורלן של אלה שהוצאו: שבורות מעוכות, זרוקות להן בבוץ, אחרי שכולם התנפלו עליהם במהרה כשהן הוצאו.(כמה עצוב
) וכך לאחר אולי 5 שעות חחח הלכנו ל2 אכסניות ב3 ימים האלה. איזו חווויה חחחח

אמממ

כל טיול שנתי מזמינים את האכסניה ל2 תאריכים מראש בגלל שמזמינים אותם בחופש הגדול וזה לפני שיודעים מתי הבגרויות חורף. לפני 3 שנים הזמינו לתאריך אחד ונפלה על זה בגרות והאכסניה הייתה כבר תפוסה אז הזמינו בית מלון 4 כוכבים... וככה השכבה של אח שלי ישנה במלון במקום באכסניה. לעומת זאת השכבה שלי שבי' וי"א לא היו לנו טיולים לקחו אותנו לא לאכסניה הנורמלית מול הטיילת אלא לאכסניה של 8 בחדר עם מקלחת אחת פיצית ועוד כזאת שנמצאת בשום מקום. לוקח איזה 20 דקות נסיעה משם כדי להגיע לאילת.

shira245

New member
אבל מי ישן בטיולים שנתים במלונות?!

כל המטרה היא להיות בטבע לא לחזור למלון בסוף היום ולישון על מיטה ולצפות בטלויזיה!

סקנאי777

New member
בריזה

מומלץ בחום, אחלה מלון, אחלה אוכל, אחלה בריכה, קצת רחוק-מול שדה התעופה דבר אחרון זה לא בדיוק המלון של הצעירים כי יש בו משפחות אבל בכל אופן מומלץ בחום

ליטלושי

New member
אממ..

הייתי בנובה שנה שעברה..אחלה מלון, לא יקר ו10 דקות הליכה למרכז.. מומלץ

למעלה