חופשה באילת

edondon

New member
חופשה באילת

החלטנו להתאוורר לחדש מצברים ולרדת לאילת חופשה קצרה בדרך במטוס הכרנו את הזוג שישבו במושבים ליד עברית טובה עם מבטא זר צעירים בשנות השלושים מבנה גוף ספורטיבי וחברותיים מפה לשם התפתחה שיחה ועד לנחיתה הפכנו ידידים ובחרנו להתגורר באותו מלון, אחרי שהתמקמנו בחדרים צמודים ירדנו לשתות משהו , לא ברור מהיכן צץ הרעיון אבל הוא היה טבעי ולא מביך אחרי שהייה קצרה בלוב עלינו לחדרים זוגות מוחלפים אני עם האשה הזרה צועדים במסדרון ומלפנים רואה את אשתי מחובקת ונמרחת על גופו של הזר

*g99

New member
חופשה באילת המשך/edondon

חופשה באילתו edondon √ ראיתי אותם פותחים את דלת החדר ונכנסים העינים הצטלבו במבט לפני שנבלעה בחדר עינים שהביעו שכרון חושים מתשוקה רציתי לצעוק רגע עוצרים ויורדים מהרכבת אלא שלא יצאה לי מילה הרגשתי מרחף עם בת הזוג לחדר שלנו הדלת ננעלה מאחורינו ואני פיק ברכים , היה לה חיוך רגוע ומלא שלוה הביאה מהמיני בר כוסית וודקה קפואה נשקה לי קלות על הפה והגישה אמרה תרגע רואים שאתה ירוק בקטע דווקא יהיה שיא הכיף לבתק אותך מהבתולים , לגמנו לאט והתחלנו לשוחח לאט השכיבה אותי על המיטה מלטפת ברפרוף תוך שהיא ישובה על המיטה פותחב כפתורים בעדינות נוגעת לא נוגעת בחזה ברכות פותחת את המכנסים מרגיש רק את האויר הקר של החדר על הגוף החשוף.

*g99

New member
חופשה באילת המשך/ edondon

חופשה באילתו edondon ו 22:33 | 03/11 ממקום כלשהוא הגיע לידיה קרם גוף הרגשתי ידים ענוגות מעסות את הגוף תוך כדי שמערטלות אותי מכל הבגדים כל קילוף הפך להיות כאב מענג ותשוקה אבדתי שליטה על גופי והוא והתחלתי מתפתל כאשר היא בתנועות ידים עוצרת ומקפיאה את התזוזות שלי ומעבירה הוראות בקשיחות שקטה אל תזוז תשכב בלי לנוע מפסקת את רגלי תנשום עמוק ולאט לא ללחוץ על האשכים לא להפעיל התנגדות תכנס להרפיה מוחלטת הגעתי לשיא היכולת עמדתי להתפוצץ ובתנועה פתאומית בהפתעה חבקתי אותה אלי, היא נרתעה עדיין לא אמרה וחזרתי לתנוחה קודמת חיפוש קצר במזוודה הניב צעיף משי דק וחזק

למעלה