חופשה באילת -

חופשה באילת - ../images/Emo91.gif

בשלהי יולי ארזתי מטלטליי ומטלטליהן של בעלי והג'ינגיה ושמנו פעמינו לחופשה באילת . הפעם החלטנו להיות חכמים ולא צודקים עשינו סקר שוק בכל בתי המלונות לפני שסרגנו דיל . נכון זוהי העונה הבוערת , עונה בה מקפיצים מחירים ללא רחם והכיס זועק הצילו וגם חשבון הבנק מתדלדל . בעלי שיחיה מצא את מלון הרודוס מלון שווה לכל הדיעות שהחליט בטובו לעשות מבצע לכל הנופשים ולהוזיל החופשה באופן משמעותי ( שווה לבדוק ועוד איך ) בנוסף למבצע השווה הפתוח לכולם יש מבצע אטרקטיבי לבעלי תעודת עיתונאי - 50% . בקיצר לאחר שסגרנו את כל הקצוות החלטנט לקחת דיל של לינה וארוחת בוקר כדי שלא נהיה כבולים ונוכל לבחור במסעדות מגוונות . אמרנו ועשינו וכל כך נהננו ועוד אפרש על ארוחות הגורמה שאכלנו . קיבלנו חדר מקסים הצופה לים פינה מיוחדת לפשושה הג'ינג'ית צוות ושירות ברמה גבוהה , אווירה שאוהדת את האורחים ומפנקת אותם בניחוח שעושה חשק לחזור להרודס ועוד איך . להורים לילדים יש מועדון נסיכים שמלבד מנוחת צהרים המועדון מפעיל את הקטנים ברמה גבוהה , יצירות ומשחקים מסביב לשעון עד השעה 18.00 מה שמאפשר להורים לנוח ולהנות ולקטנים לא להשתעמם חס וכרפס . המלון שוכן לחופו של הים בנוסף לבריכה גדולה למבוגרים ובריכה מדהימה לפעוטות חוף הים במרחק נגיעה ובריזה מלוחה מלטפת כל כך קרובה . בקיצר חזרתי , נהנתי ורצתי לספר לחבר'ה בדיוק כמו שאני אוהבת מלום הרודס קיבל אצלי ציון 10 .

המלון במרחק הליכה קצרה מעיר המלכים ../images/Emo47.gif

אטרקציה שווה מעולם התנ"ך המלווה במצגות יפות והסברים עולם קולנוע תלת מימד על מצרים העתיקה אטרקציית סירות המלך שלמה לאוהבים לפחד לזמן קצר
ועולם אשליות מיוחד ומעניין כניסה למבוגר בערך 100 ש"ח( לא זוכרת במדוייק ) לילד 88 ש"ח ניתן לחזור לביקור חוזר עד - 48 שעות מקניית הכרטיס .

לא.

אבל יש לי בעייה איומה בתיבת המסרים. אתמול היו לי 1000 ומשהו מסרים, מחקתי רק חלק (הודעות מהבלוג) ונעלמו לי תוך כדי עוד כמה מאות באופן יזום.... כבר מתקשרת...

kdr

New member
קרעת אותי מצחוק

לפני מיליון שנה, בתקופה שהייתי מגיע לאילת (גם לבקר את אריאלה) התאכסנתי במלון "גני שולמית" לשעבר. בקבלה הציגו לנו את מחירי החדרים ובבדיחות הדעת שאלתי "כמה הנחה יש לרופא ?", פשוט נזכרתי ב"אוטו מרופא". פקידת הקבלה הנחמדה נקבה ב30% הנחה ומבלי שאמרתי דבר היא חייבה עם הנחת רופא. למחרת בבוקר חיכתה לנו סלסילת פירות עם יין, לא העזנו לברר למה, נקרענו מצחוק וזו הייתה החופשה הכי טובה. לימים המלון שופץ, היום נקרא "דן פנורמה", כשסגרנו את הנופש באילת במסגרת קבוצה ממקום עבודה, לא ידעתי שזה יהיה המלון, כשהגעתי למלון לא יכולתי שלא לצחוק שוב.

גני שולמית... איזו היסטוריה...

אתה זוכר שעבדתי שם כילדה בתור מוכרת בחנות המזכרות ואז יום אחד הגיע לשם זוהר ארגוב שליט"א עליו השלום הצדיק זכרו לברכה, ונדלק עליי (ברור, היה מסומם) ולא עזב אותי? זאת הייתה אחת הבדיחות הגדולות ... רק מסומם יכול היה להידלק עליי באותם הימים... וכשכבר בא רוני רוזנטל והתחיל איתי זה היה כי נדלק על סילבי, אחותי הקטנה והבין שדרכי הדרך תהיה קצרה יותר... פוי ! (ולחשוב שזה לא השתנה עד היום, כן?) איזה חיים.... |אייקון של איפה עמוד התלייה, איפה?|.....

BlackMambaa

New member
גני שולמית... איזו נוסטלגייה

אני זוכרת שביליתי שם עם ההורים בתור ילדה , לאבא שלי היה נופש צבאי והגענו לשם בטיסה עם "הרקולס". חלפו 30 שנה מאז... איך הזדקנתי...

למעלה