חופשה באוגוסט?

לאו דווקא

ישנן מחלקות שהרופאים והאחיות לוקחים חופש אבל כל אחד בנפרד ככה שתמיד יש מישהו במחלקה כדי להמשיך עם הטיפולים

בוליקי

New member
../images/Emo124.gifמה????????../images/Emo2.gif

אני אמורה לחזור לטיפולים באוגוסט, אחרי שאמרו לי לצאת להפסקה של חודשיים.
מה זה אמור להביע??
מישהו יודע אם בבלינסון יש חופש?

ניראה לי נורא מוזר ../images/Emo12.gif

ממתי סוגרים ככה מחלקות. כל העיניין הזה שסוגרים את הפוריות לצאת לחפש של כל המחלקה -פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה.

דנה121

New member
מי אמר חופשה????

מה זה, בעל הבית השתגע? מהזאת אומרת חופשה בכל מחלקות הפיריון? למה לא אמרו לי שום דבר? אתן בטוחות?

שינובו

New member
גם אצלנו..

בברזילי באשקלון- שבועיים אחרונים של אוגוסט. אמרו לי שיהיה רק מעקב זקיקים, לא הזרעות ולא שאיבות. קיבלתי את ההפניה להזרעות באפריל, ועם כל הבדיקות, הבירוקרטיה והחופשות למיניהן יצא שיהיה לי טיפול אחד בחמישה חודשים!

גלולית

New member
מה? מי באה איתי לתחנת דלק?

אני הולכת לשרוף להם ת'מועדון..... אין שום חופשות עכשיו , שלא ירגיזו אותי

מצבם טוב אם הם לוקחים ככה

חופש בלי להתחשב באף אחד. מה אהחנו כלבים? נראה לי נורא חוצפה לקחת ככה חופש וליסגור ככה מחלקות

Big Mama 1

New member
לא רוצה להרגיז אתכן יותר אבל....

אחרי שהם יגמרו את חופשת הקיץ, הם לא יקבלו טיפולים חדשים כי החגים בפתח וזה ממש לא הזמן המתאים להתחיל טיפול לא? אבל, זה לא בכל המחלקות ולא בכל בתי החולים, אז כל אחת תבדוק מול המחלקה שבה היא מטופלת. אה, ועוד דבר, מנסיוני האישי, לא שווה להתעצבן בגלל זה. גם בגלל שלילד שלנו לא ממש ישנה באיזה חודש הוא נולד, וגם בגלל שלא יעזור כמה שנתעצבן, בעניין החגים הם צודקים, לא כדאי להתחיל טיפול ולגלות שצריך לשחק עם הביוץ כדי שהשאיבה לא טיפול על ערב ראש השנה או על יום כיפור. תחשבו על זה. (לא עובדים לי האייקונים אז תדמיינו קריצה)

eti22

New member
מישהי יודעת מה לגבי אסותא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה רק מה שחסר לי...............

eti22

New member
בדקתי- ואסותא לא בחופש

ואפילו הרופא שלי כנראה יהיה בארץ שיווווו איך נלחצתי

למעלה