חופרי או פולישוק?!

צורחה

New member
תודה פרדס

לפני הראיון לא היו לי כלים להחליט והמועמדים נתנו לי כיוון ברור.

omnicom

New member
אני כבר החלטתי- מלי פולישוק!!!

טרחתי וביררתי והלכתי לראות חוג בית שלה. התרשמתי ממנה ומהנבחרת שהיא הציגה. לגבי ראש העיר המכהן- כבר ידעתי שבו לא אבחר. זה לא היה חדש. שמחתי לראות שיש לנו אלטרנטיבה ראויה.

nesi happy

New member
כל הכבוד, כוח נשי - פולישוק מועמדת עדיפה

עם כל הכבוד לחופרי נראה שהיא מועמדת יותר רצינית. קדימה כוח נשי.

lul5

New member
כח נשי לא בכל מחיר -שתהיה במועצה מ"ס שנים

ואז נכיר אותה יותר בנתיים היא עשתה יותר נזק לעיר בכך שהרחיקה למספר שנים את הרכבת וכביש עוקף רעננה כך שנחנק מזהום בתוך העיר ונתקע בפקקים

nesi happy

New member
אפשר לחשוב, בכ"ס הכביש פתר הכל

LUL5 מזכיר לי מישהו מהפורום שמשתמש בשם אחר בד"כ, לא להתבלבל כמו שקרה למנוס. לעניין, בכ"ס שום דבר לא נפתר עם 531 והרכבת, רק יותר פקקים וזיהום. אז עדיף לעשות דברים בשכל, למען כולם. חוץ מזה, כמה זמן חופרי ישב במועצה לפני שהתמנה? לדעתי למועצה אין קשר, מי שפעיל וחי פה לא צריך להיות במועצה, חוץ מזה שלאה הלפרין, חברת המועצה הפעילה ביותר בעיר והאיכפתניקית ביותר היא מס' 2 ברשימה. כח נשי, כבר אמרנו

32103210

New member
531 חבל

חבל שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך , הכביש הוריד לחץ עצום מהעיר ,הפקקים בכביש בבוקר זה פשוט כי הכביש ניגמר (מעניין הודות למי ?)

אכן, כמי שמשתמשת בו מדי פעם

בעבר - כדי להגיע להרצות בירושלים בתשע, נהגתי לצאת בשש וחצי. היום אני יוצאת בשבע וחצי - רבע לשמונה, ומגיעה בזמן.

nesi happy

New member
אתה מתבלבל מהעובדות,שים לב

טרשניחובסקי צפונה כולל ויצמן עד מעבר לקניון עומד בכ"ס כיום וימישך לעמוד גם אם 531 ימשיך כי הוא צריך להשתלב. אז אין קשר. הזיהום באיזור תחנת סוקולוב מעיק על התושבים, זאת מתושבת העובדת עימי. אבל אתם מרוצים. זה כמו שתושב תל-מונד יהיה מבסוט לעבור פה מערבה ולתת לנו לנשום את האגזוז שלו ואנחנו בנוסף לזה נעמוד בפקק באחוזה כדי להשתלב.

32103210

New member
צודק ומבלבל

כל הדרכים מובילים לת"א, תמיד, תמיד ,יהיו פקקים לכיוון ת"א, אבל מדוע שמישהו שרוצה להגיע מכ"ס לרעננה ,או הוד השרון להרצליה ,צריך "להיתערבב" עם התנועה לת"א .לשם כך נחוץ כביש531 , לכיוון ת"א תמיד יהיה פקקים (רק רכבת) ו,לא נדבר על כביש 6 .,בקשר לזיהום באיזור תחנת רכבת, שכחת את התנועה העומדת בבן גוריון ,סוקלוב ,הטייסים ,סוקולוב הוד השרון ,אהרונוביץ ,היום אין ,אין אין ,פקקים, באזור הנ"ל הכל יצא ל531 ,ונתקע שם כי הכביש נגמר, (ושוב מעניין למא).

32103210

New member
צודק ומבלבל

כל הדרכים מובילים לת"א, תמיד, תמיד ,יהיו פקקים לכיוון ת"א, אבל מדוע שמישהו שרוצה להגיע מכ"ס לרעננה ,או הוד השרון להרצליה ,צריך "להיתערבב" עם התנועה לת"א .לשם כך נחוץ כביש531 , לכיוון ת"א תמיד יהיה פקקים (רק רכבת) ו,לא נדבר על כביש 6 .,בקשר לזיהום באיזור תחנת רכבת, שכחת את התנועה העומדת בבן גוריון ,סוקלוב ,הטייסים ,סוקולוב הוד השרון ,אהרונוביץ ,היום אין ,אין אין ,פקקים, באזור הנ"ל הכל יצא ל531 ,ונתקע שם כי הכביש נגמר, (ושוב מעניין למה).

לאחר שהיתה בכנסת במפלגה בעלת אידיאולוגיה

המקרינה שוביניזם טהור, אני יכולה לומר כפעילה פמיניסטית - שנשיותה במונחים של אג'נדה פוליטית וטובת נשים איננה רלוונטית. סבלנותי מתחילה להתקצר - חזור לדון בבקשה בענייני הקהילה, כי זו מטרתו של הפורום, גם אם זה לא מעניין אותך או את אלו שאתה מייצג.

yahoo456

New member
סבלנותך מתקצרת? סליחה, המורה

אם היינו מהללים את המועמד שלך (לו רק היה ניתן), הרי שלא היה גבול לסבלנותך. איכס- איזה סגנון. בעעעעעעעעעע.

סבלנותך מתקצרת? איזה סגנון בוטה

את רק מנהלת הפורום להזכירך ולא קובעת בלעדית את התכנים. אם לא יאה לך אין חובה שתגיבי אך להגיב בצורה כזו זה לא ראוי. מלבד זאת הערתך על מפלגת שינוי שגויה ומטעה.

אני לא קובעת מה כן יכנס לפורום

אבל בהחלט קובעת מה לא. הקריטריונים רשומים בהודעה המנהלית - ואני יותר מאשמח, אם תמשיכו ככה - למחוק ואף לחסום\ במידת הצורך. לכן, ממש לא כדאי לבחון גבולות מולי. הם שם, אני מבטיחה לשניכם. גם ההודעות שלכם - yahoo ואזרח מודאג - עומדות בקריטריונים למחיקה. הפעם לא מחקתי, אבל אל תראו בזה חולשה.

למעלה