חופית!!|בלונים|

behappy

New member
חופית!!|בלונים|

מזל טוב, יומולדת שמח, המון אושר ותחגגי כמו שצריך, עברת את גיל המתאבדים בשלום

פלוטו24

New member
מזל שיש פייסבוק ../images/Emo6.gif

מזל טוב נשמה, אושר ועושר, מאחל לך הצלחה והרבה בריאות. תמשיכי ליצור, לשיר ולהיות מוכשרת.

רעוּת

New member
אמגגגגגגגגג ../images/Emo49.gif

שתזכי לשנה הבאה
(בגילך המופלג מי יכול לדעת אם תזכי
) סתם נו
תחגגי מלא בשביל כולנו!!!!! אני לא אגיד "עם כולנו" כי את בטח תבריזי גם אם זה יהיה היומולדת שלך. אז מזלטוב וזה

noosh

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif

שובי אלינו, מתגעגעים אלייך
. יומולדת שמח עד מאוד! ושנה מאושרת! ותמשיכי ליצור ולהיות מוכשרת, ואולי פעם גם תפגשי איתנו ויהיה כיף. בהצלחה בלימודים ותזכרי להשקיע בעצמך גם, כמובן.

rfranko

New member
מזלטוב, זה הזמן לשיקום, אבל לא לא לא

מזלטוב יומולדת שמח המון אושר ועושר בשנה הקרובה בלימודים עבודה בחיים בכלל ובהחלקה על הקרח בפרט (במידה ותחליטי לנסות) אני מקווה שאת מפניקה את עצמך היום כמו שצריך אוהבת רינת ועכשיו האיקונים

boy for pele

New member
חופית תשני על האף :p

מזל טוב, בהגיעך לגיל גריאטרי כל כך אני מאחל לך שזקנתך לא תבייש את נעורייך ;) , ושתכתבי מלא שירים ותופיעי איתם. ובהצלחה בלימודים, אבל בלי לחרוש כמו רעות, זה לא טוב לעיניים ולבריאות הנפש.

black crow

New member
כמה ריגשם אותי../images/Emo9.gif

אתמול אכן חגגתי (מיד אחרי יום לימודים ארוך, וגם תוך כדי) אני הולכת להעתיק את כל הברכות שלכם ולשמור אותם (כן יש לי נטייה מוזרה שכזו) אתם מדהימים ואני ברת מזל שטורי החליטה להופיע בארץ וכך גיליתי אתכם!!!! 28 זה גיל טוב ואינו שונה בהרבה מחגיגת יום הולדת 24, 25, 26 ו 27 אני בטוחה שזקני השבט יסכימו איתי אז שוב תודה לכולם ויפה לכם על העירנות! אוהבת ומאוד מתגעגעת חוף

למעלה