חופים בדרום

O z z

New member
חופים בדרום

אני רוצה לסוע לגלוש מחר בדרום (איזור ניצנים פלמחים אשדוד) כדי לברוח קצת מהמדוזות. אז לכל הדרומיים, שרשרו לפה חופים שווים באיזור והוראות הגעה בסיסיות.

sfl

New member
אוקיי..

חוף ניצנים. הגעה- בכביש לכיוון אשקלון, מקריית מלאכי, פנייה שניה נראלי ימינה ואז ישר שמאלה..לא קשה לפספס. [הכניסה בתשלום] הגלים שם אחלה בתכלס...לא מסודרים אבל אחלה. חוף אשדוד מצודה- לאדעת להסביר איך מגיעים.תיסע פשוט לכיוון הים. גלים סבירים, מ-ל-י-ו-ן מדוזות וגולשים וונאבי מעצבנים וערסים שלוקחים לך תגל ומקבלים מכות. חוף אשדוד הקשתות- החוף הכי מומלץ שלי באזור הדרום [חוץ מפלמח''ים אבל זה נחשב דרום??] הגעה-מתחת לסיטי. גלים דווקא נחמדים היום.. יש מדוזות אבל לא הרבה.. קצת גולשים מציקים..

O z z

New member
תודה!

מה עם חופים בין אשדוד לאשקלון ובין אשקלון לעזה?

sfl

New member
יש מלא

זיקים...חוף אשקלון..חוף יא'[אם קוראים לו ככה],מיאמי.. כל מני, אבל עליהם אני לא ממש יודעת אני שמה פעם ב...

אשדוד-סקירה מצפון לדרום

שובר- חוף מטורף אבל בתקופה הזאת הוא לא עובד נחל- ביץ' ברייק אם אתה בכיוון של צינורות משוגעים קשתות- בין החופים הטובים בארץ, בים גבוה עולה גל עומק שסוחב אותך עד לחוף ובחוף נפתח צינור יפה לאללה. גיל- עוד ביץ' ברייק פשוט משוגע, בים גבוה אי אפשר לגלוש שם בגלל המדרגה הגדולה בקרקעית. י"א- קצת אחרי המחיצה של ההפרדה של חוך הדתיים, בים נמוך הולכים רק לשם. מצודה- גל חוף חזק אבל כרגע מפוצץ שם מדוזות. עיגולים- לפי חודשיים הוא היה חוף בין הטובים בארץ אבל הוציאו את הסלעים שהיו כדי להפוך אותו לחוף מוכרז ולכן איכות הגל ירדה מאוד. בכל מקרה אני יגיע מחר ב-5 בבוקר בערך לקשתות אני עם גלשן בלו ווטר ולייקרה של אוניל.

O z z

New member
תודה גיא

אני מדרים לאשקלון נראה לי, אף פעם לא גלשתי באיזור הזה.

O z z

New member
בסוף נסענו לזיקים

לחוף המוסדר, היתה רוח מערבית חזקה והים נתן התקפות של עד מטר! היה גל חזק מאוד אבל ים קצת מבולגן. סה"כ היה ממש ממש אחלה גל עם כח וגובה אבל עדין ים מדוזות. איזה עוד חופים יש באיזור? (עדיף עם גישה לרכב רגיל ולא חופים מסודרים)

למעלה