חוף סי אנד סאן

ראנטה

New member
חוף סי אנד סאן

שלום לכולם, לפני יומיים ישבתי לי בחוף סי אנד סאן ופשוט הזדעזעתי מהטמטום והאטימות של כרישי הנדל"ן. למי שאינו יודע בונים כרגע עוד מבנה ענק בסמוך למבנה הקיים ועל כן ישנם דחפורים ומנופים ממש על החוף, מיותר לציין שנהרס כל מבנה הכורכר העדין והיפייפה וכעת מוזרם לתוך החוף כמות אדירה של חול חמרה מאתר הבנייה. כן כן זה לא חלום בלהות זה קורה, החוף המסכן שנשאר נעלם לגמרי, ישבתי לי ליד שלולית בוץ של חול חמרה אדום. המצב רק יחמיר מאחר ואין יותר חידוש של חול ים בחופי הארץ עקב בניית הסכרים, קניון ארנה ושאר מבנים ענקיים שמונעים מהסחף הטיבעי של החול שמגיע עם הרוחות מהדלתא של הנילוס להגיע לחופי הארץ . מה נעשה בנידון??? אשמח לשמוע הצעות תודה, יעל המתוסכלת

yanay4

New member
היכן נמצא חוף סי אנד סאן?

תמיד יש את ההפגנות שהגולשים יודעים לארגן מצויין (ראית מה קרה בבת גלים, לא נבנתה מרינה). קניון ארנה, זה הבמנה הכי מטומטם, שלא לדבר על זה שהמרינה נבנתה נגד החוק, קניון קיצ'י יקר, ומיותר.

ראנטה

New member
סי אנד סאן וקניון ארנה

אין ספק אחד הקניונים המטופשים ביותר ובעיקר לאור העובדה שמי שרוצה קניון יש את שבעת הכוכבים בידיוק 10 דקות משם וכן קניון רמת אביב 15 דקות משם. חוף סי אנד סאן הוא חוף אחד דרומה לחוף ליד מלון מנדרין. חוף יפייפה שכניראה נגיד עליו "קדיש" בשבוע הקרוב. רנאטה

סי אנד סאן 2

שלום ראנטה, אתה צודק באמת טמטום, לצערנו סי אנד סאן 2 אושר לפני כ 4 שנים בקדנציה הקודמת סיעת הירוקים בת"א שכללה 2 חברים התנגדה לפרויקט, אבל רוב חברי המועצה היו בעד ולכן הפרויקט אושר לצערי. הסיפור הזה הוא דוגמא למה חשוב שלירוקים יהיה כמה שיותר כוח פוליטי! כי רק בצורה הזאת יהיה אפשר להשפיע שפרויקטים דומים לא יצאו לפועל. תודה, דרור

אודלינה

New member
נצל"ש..

אהבתי את הבלוג שלך באתר של הירוקים! תמשיך ככה. מאוד עיצבן אותי הסיפור עם הבית קפה הלא חוקי. ותודה גם על המפת טיול באזור צפון מערב הרצליה.. מקום יפה.

למעלה