חוף מבטחים!!

karin byrne

New member
חחחח...

ראיתי את זה...חברה שלי הביאה היום ת'עיתון לביצפר וחברה אחרת שלי דפדפדה בו פתאום אני קולטת את אורלנדו במדור אסטרולוגיה ואני עושה לחברה שלי:"אני צ'ה ת'תמונה שלו!!!" אז היא עושה לי 'בשקי מענבר(זו החברה שהביאה ת'עיתון)אקיצר ענברושית נתנה ת'עיתון לחברה שלי ואז חברה שלי נתנה לי ת'תומנה והתמונה עברה ליומן שלי...חיחייחיח..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאיי רעיון טוב!*גוזרת

ומדביקה ביומן* בינתיים יש לי שם 2 תמונות, אחד קטנה של אורלנדו ועוד אחת של ג'ק ספארו

karin byrne

New member
חיחיחיח../images/Emo9.gif...

לי יש גם נראה לי 2 תמונות שלו בנתיים...אבל זה ישתנה...עד אמצע החודשהיומן שלי בטח כבר יהיה מוצף באורלנדו...

Galadriel 3000

New member
היה היה היה היה היה היה היה...

היה ג'וני ביוני?!?!?!
תנו כבוד לחודש! אני נולדתי בו! הוא היה ביוני, רייט?

Number One1

New member
חחח לי יש קופסה שלמה

של תמונות שלו מראש אחד...
(ואני רצינית..)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifנכון זה קשור לניצלו'ש שלי

אבל למה הגבת למיכל[גלדריאל]? היית אמורה להגיב לניצלו'ש לא לה

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifגם אני ראיתי../images/Emo70.gif

אמרתי לעצמי,פליז פליז פליז שאורלנדו במזל גדי-ושם הוא היה
,חושף את בטנו השסקית

OB4ever

New member
עוד עידכונים מהפסטיבל ומההקרנה

The designated hunk of the festival is "Lord of the Rings" star Orlando Bloom, here to promote a drama called "Haven." He has been so relentlessly trailed by the press that he even suffered the indignity of being spotted at a salon having his eyebrows waxed החתיך של הפסטיבל הוא כוכב שר הטבעות, אורלנדו בלום, פה כדי לקדם את הסרט 'חוף מבטחים'. צלמים עוקבים אחריו בקפיותיות עד כדי כך שצילמו אוות במכון יופי עושה שעווה בגבות...חיחי...(ידעתי שהוא עושה גבות..חיחי)..... *ישיבת העיתונאים של חוף מבטחים בפסטיבל.... *הפרימיירה של חוף מבטחים *ביקורות על הסרט- כוללות ספוילרים רציניים!!!! *ביקורת שלא כוללת ספוילר (רק בסוף)

karin byrne

New member
שעווה בגבות?../images/Emo12.gif

אורלי מסדר גבות????????!!!!!
...אוקיי...חחחחחחחחחחחחחחחחח...טוב זה לא עד כדי כך נורא...כבר שמעתי על גברים שמסדרים גבות...אבל...זה מצחיק!!!
...אאבל אמממ לא רואים בכלל שהוא מסדר גבות..כאילו לא רואים עליו..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo107.gif../images/Emo6.gif כן גם אני שקראתי

את זה..נמ...עלה לי חיוך על הפנים
.

karin byrne

New member
רק חיוך?../images/Emo12.gif

אני נקרעתי על זה..
...חחחחח למה הוא לעזאזל צריך לעשות שעווה בגבות...הוא לא נראה לי שעיר במיוחד ולא נראה לי שהגבות שלו..אממ..צריכות טיפול...מעניין אם הוא עושה שעווה בעוד מקומות..
(אם כן הייתי רוצה לראות
)...

Number One1

New member
חחחח אני פעם עשיתי גבות אבל

זה מזה כואב...
הכי כואב שמורידים מלמטה איפה שהעיניים... חחחחח סתם חברה של אמא של חברה שלי היא בקורס למסדרי גבות אז היא הצטרכה "קורבנות" כדי שתסדר להם את הגבות.... זה היה מזה כואב אני אפילו בכיתי קצת....

kittycatbone

New member
זה באמת כואב..../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

אבל (אמורים) להתרגל לזה אחרי כמה זמן שעושים את זה.. XD

OB4ever

New member
נכון

תארו לעצמכן מפורסם עם חד גבה...חיחי..... מפורסמים חייבים לסדר גבות הם כאילו אמורים להיות "מושלמים"

למעלה