חוף מבטחים

חוף מבטחים../images/Emo140.gif

תהיה עבורי חוף מבטחים להיטמע בין מפרשיך. תהיה עבורי עיר מקלט לעגון בו עם רדת הליל. עיניך הנגלות לעיני מתוך בבואתך השקופה כמי נהר צלולים, משתקפות בעיני- מרוות שדמותי, מחלחלות מבעד נקבוביות הסדוקות... (שיר שהוצאתי כעת מהתנור-לא משוכנעת לגבי השם,ואם הוא מושלם או טרם) שבת שלום לכולכםםםםםםםםםם

כל הכבוד פנינת חן ../images/Emo24.gif

כמעט התעלפתי כשקראתי את השיר שיצא מהתנור שלך. בפעם הבאה תוציא אותו לפני שיישרף לך. אני מלא התרגשות וממש רועד מעונג למקרא המילים שמרטיטות כל אבר בגופי...! רק לא הבנתי מה זה "מרוות שדמותי",חיפשתי במילון ולא מצאתי את הפירוש של שדמותי,ורק כשעמדתי במיקלחת והסתכלתי למטה,הבנתי למה את מתכוונת. באמת תודה לך,לא ציפיתי שבעקבות קריאת שיר אתחיל להתייחס אל השדמות שלי. ואחר כך כתוב גם כן "מחלחלות לנקבוביות הסדוקות"....! אדיוס סנטוס פנינת....אחרי שהתענגתי על השדמות שלך....סליחה,שלי. אני ממש מזועזע מהנקבוביות הסדוקות ואני מבקש למחוק את המילים האלה מהשיר שלך. יאללה,עכשיו תכבי את התנור.

|ברוך בואךךךך../images/Emo24.gif סוף סוף

מישהו אחלה קונן שמביט למטה ורואה שדמות חחחחחחחחחחחחחחח מעניין מה זה קרעת אותי מצחוק בחיפוש שלך אחרי השדמות חחחחחחחחחח צ'מע קונן היפה לפני שהוצאתי את העוגה מהתנור תקעתי בו סכין כזה לראות כזה אם תצא הסכין יבשה
או רטובה ורק אחרי שראיתי שבאמת יבש אז אמרתי טוף כעת יהיה טעים. ------------------------------ דרך אגב קונן היפה אני מי מונה על מילונית אז אין דבר כזה שאם ארצה לשדוד משם מילה הם לא יפרשו לי אותה. --------------------- והנה מה שליתי מהמילונית שלי לגבי שדמה שְׁדֵמָה שֵם נ' (שְׁדֵמוֹת) מליצית אדמה מעובדת, שדה זרוע או נטוע. ---------------------------------------
וכעת אני מנסה לדמיין אותך מביט למטה < < <> < <למטטההההה עד אשר לשדמות הגעת
יודעת שמכניסה את עצמי בתשובה שלי אליך למלכודת. הולכת לחפש מהיכן תבוא לי המלכודת:)) שבת שלום לך קונןןן שבת שלום לכולםםםםםםםם אהבתי לקרוא תשובתך ופירוש השדמות:)

אין כמוך פנינת כפרה ../images/Emo24.gif

אני לא מאמין איזה עבודת מחקר שעשית בגלל מילה אחת. כל הכבוד לך. מעכשיו כשאתקלח ואציץ למטה אל בין רגלי,אני אדע שמה שאני רואה שם למטה,זה לא בן טיפוחי,אלא "אדמה מליצית מעובדת...." וגם כן...."שדה זרוע או נטוע...." אדיוס סנטוס פנינת כפרה.....את הולכת ומתדרדרת! אם תשמעי קולות של סירנות ואורות מהבהבים,אל תיבהלי,אלו אחים עם חלוקים לבנים,אנשים שרוצים רק את טובתך. אל תגלי התנגדות!

למעלה