חוף זיקים

south visitor

New member
חוף זיקים

הולך הבוקר,יום רביעי,לחוף זיקים לשיזוף בעירום.אשמח לפרטנרים. כל המעוניין שישאיר הודעה בפרטי. יום נפלא

giora10

New member
חופים בהם ניתן לבלות בהם בעירום../images/Emo180.gif

תוכל לקרוא בקישור סקירה מלאה (גם על חוף זיקים) והדרכה כיצד להגיע בקישור הבא: חופים הם לפעמים סתם...לפעמים גן עדן קטן... צפיה נעימה

הפעם קראתי את הלינק

בעצם מה שכתוב בו זה שמתחילת העשור לא היו שם נטוריסטים, וזה באמת מתאים לתמונה בשטח. מדובר בחוף שמשרת רבים מתושבי האיזור , עמוס מאד בערבים ובסופי שבוע - בעיקר משפחות וקבוצות גדולות. הייתי שם הרבה פעמים, ובפרט אחרי שקראתי כאן בפורום שמדברים על זיקים כמקום של נטוריסטים, הייתי פעמיים או שלוש החודש, בפעם האחרונה לפני כמה ימים אפילו הלכתי לי לטיול רגלי על החוף צפונה למרחק די גדול. אין זכר לנקודת התבודדות, וגם חשוב לדעת שהים שם מאד סוחף ומסוכן, כך שאם מישהו יבוא להתפשט דוקא שם, ובהנחה שלא יגרשו אותו או יעירו לו, בכל אופן לים הוא לא יוכל להכנס כי זה מאד מסוכן. נכנסים רק בין הדגלים האדומים מול המציל.

giora10

New member
חופים הם לפעמים סתם..ולעתים גן עדן קטן..../images/Emo42.gif

תודה ל"התחלת הדרך". את הכתבה המקורית כתבתי בקיץ 2003. הביקור האחרון שלי בחוף זיקים היה כפי שציינתי בקיץ 2001. את הכתבה בבלוג שלי חידשתי בחודש האחרון ועיכנתי לפי מיטב ידיעותיי. טוב לגבי הזן חוזר, ולצערי כאן בפורום, את היחידה שהגבת. בכל אופן אני מתכוון להוסיף כמה שורות בתוספת לסיפור הקצר שלי על חוף זה. אשמח לתגובות, תיקונים, עידכונים וכו'.

אולי הבעיה היא בשעות שאני מגיעה

אחר הצהרים בשאיפה לברוח מהשעות החמות וקרינת השמש , אולי בעובדה שאני באה לים כדי להכנס למים ולא רק להסתלב על החוף, ובעונה הזאת הים די מסוכן - לפחות בדרום. אתמול החלטתי להגיע לניצנים, אחרי שנים שלא הייתי שם. היה מלא עד אפס מקום (טוב, שבת) לכל אורך החוף המסודר לא ניסיתי לטייל לכיוון צפון , אבל לפי כמות האנשם שהיו על החוף לא נראה לי שהיו נטוריסטים מזל שלא ממש מפריע לי להכנס עם בגד ים ונתראה בפשוט

למעלה