חוף דדו ירון כרמל

גלטובי

New member
חוף דדו ירון כרמל

היום היתה הרקדה בחוף דדו עם ירון כרמל היתה הרקדה ממש מקסימה ירון הפסיק את ההרקדה והודיע על ערב ההתרמה למען שיר כל הכבוד לך ירון

../images/Emo91.gif

כל הכבוד לירון על ההיענות למרתון התרמה. מאד חשוב להגיע למרתון ההתרמה.

תמי ג

New member
פרטים על מרתון ההתרמה ב 5.5

מרתון ההתרמה נערך להצלת שיר שכטר, ילדה בת 4 מקרית חיים שחולה בסרטןנדיר, שאין לו מרפא בארץ וצריכה לטוס לטיפול מיוחד שרק הוא יכול להציל את חייה, בארצות הברית, לשם הטיפול היא צריכה סכום עתק של כסף. לכן, נרתמנו כמה רוקדים וכמה מרקידים נהדרים שתרמו את עצמם לכל הערב להרמת מרתון שכל הכנסותיו קודש להצלת חייה של שיר. במרתון ירקידו כל שעה מרקידים אחרים ולא רק אלו שרשומים בפרסום. המרתון יערך ביום שישי הבא ה - 5.5 בהיכל הספורט ע"ש אבישי בקרית מוצקין (במקום בו עורך אבי אמסלם את הרקדותיו הקבועות). רחוב יגאל אלון בצמוד לאורט מוצקין. המרתון יחל בשעה 22:00 בערב וימשך עד קלות הכוחות. במרתון כיבוד רב שגם הוא נתרם כולו. עלות המרתון 35 שקלים. נשמח לראותך.

תמי ג

New member
בהחלט פרסם גם בדדו

גם בדדו פירסם ירון את המרתון. חובה לציין שירון מפרסם את המרתון בחום ומעביר מסר שהמרתון חשוב מאד. תודה ירון ! אם כבר מציינים תודות אז תודה לכל המרקידים שמפרסמים ועוזרים למרתון להצליח ולגיוס התרומות לשיר.

REUTooT

New member
היה כל כך כיף!!

גם אני הייתי שם... חוץ מהחום המטורף היה פשוט מצויין. אני ממליצה לכולם על ההרקדות בחוף!!

גם בהרקדה של בחוף קרית ים

גם בהרקדה של חוף קרית ים היה כיף למרות החום איציק בן עמי המרקיד הכריז גם על המרתון בשישי הבא במוצקין, התגייסות מלאה של מרקידי הצפון, איציק גם הודיע שיהייה כיבוד.מצפים להרבה רוקדים יהייה שמח ומגוון נראה כך

הזעתי ורקדתי גם בים

גם אני הזעתי היום בים אצל ירון אבל היה כיף. הבנתי שירון גם מגיע למרתון ביום שישי במוצקין כל הכבוד אני גם מגיע עם אשתי

ataliag

New member
מרגש לראות את ההזדהות של המרקידים

היום שבת אחרונה לפני קיום המרתון למען שִיר בשישִי הבא, עשיתי סיבוב בין ההרקדות הרבות שהתקיימו מחוף אל חוף ובהיכלי הספורט.על מנת לחלק פְלָיֶירִים.כל כך מרגש היה לראות כיצד המרקידים כולם כאחד נרתמו לא רק בתרומה של אותו ערב, אלא גילו אכפתיות בלתי רגילה והזדהות מלאה ובשליחות אמיתית וכנה. אני חייבת לציין שהמרתון מתקיים מיד אחרי יום העצמאות, כאשר לכל המרקידים עבודה רבה ולמרות זאת נרתמו בהתנדבות למטרה חשובה זאת.לכן אני קוראת לכל הרוקדים לבוא למרתון לרקוד, להנות, לעזור לשיר הקטנה. אני מצדיעה ומורידה את הכובע בפני המרקידים שחברו יחדיו להרִים מרַתון ייחודִי זה יישר כח.

שולימן

New member
פירגון למרתון בכל ההרקדות

לא רק ירון כרמל מפרסם את המרתון, בכל הרקדה באזור מפרסמים את המרתון ויש טפסים. כתבו שגם איציק בן עמי פירסם, אז אני הייתי אצל חיים מילשטיין שאמר לרוקדים שיבואו למרתון עדיף מאשר שילכו להרקדות אחרות בימי השבוע...ממש מרגש. וככה כל המרקידים ממש מרגשים.

למעלה