חוסר

em0854

New member
חוסר

ביום ב' הקרוב , בתי הבכורה, מסיימת את בית הספר לסיעוד. יתקיים טקס ואני אשב שם לבד, הבת הקטנה מתחילה ללמוד בירושלים ב"בצלאל " ולא תוכל להתלוות אלי. למרות שליבי מלא גאוה , הרגשות מעורבים, אני יודעת כמה היה שמח לראות שהבת הגשימה את חלומה ללמוד מקצוע אותו היא אוהבת מאז ימי "מחויבות אישית, בתיכון. וכמה היה גאה בבת הצעירה שהתקבלה למוסד לימודים שמאד קשה להתקבל אליו (ולא רק לשם). דווקא ברגעים הכי שמחים החוסר הכי קשה.

חפשי סיבות להיות מאושרת

נכון שקל להתמקד בזה שהוא לא שם לצידך לחלוק את האושר הגדול שהנה היא , הבת שלך מסיימת את ההכשרה המקצועית תהיי מאושרת עבורה, עצם העניין שאת מעילה את החסך שלו זה יעלה גם אצלה את חושבת שהיא לא כואבת שאבא שלה לא שם לצידך לראות אותה בוגרת אז את כאמא תתעלי על החסך, תהיי מאושרת עבור הבת שלך תעזרי לבת שלך לחוות את האושר של ההגעה למעמד הגמר לא תמיד צריך להגיד ולהדגיש את האין , ךפעמים צריך להדגיש את היש תהיי גאה בבת שלכם שהיגעה חמצב הזה , תחשבי ר ק על ה ב ת שלכם במצב הזה ותראי שאפשר לחייך ולשמוח איתה, זה חשוב לה כבת שאמא שלה שמחה עבורה ואת זה אני אומרת מהפן האישי שלי כבת ,, מה לעשות גם אני הייתי יתומה מאב כמה שנים והתמיכה של אמי בי עשה את ההבדל , שעזר לי לפרוח ולשמוח ולהתחיל לחיות לראשונה בחיי בגיל 45

em0854

New member
חוסר

מאד ברור לי שגם לבת שלי אבא שלה חסר. אנו מדגישים בבית כל יום את היש . וכמו שיש רגעים יפים בתוכם שזור העצב על העדרו. ובהשתדלות לראות יותר את הרגע המשמח ופחות את החוסר.

שיהיה לה בהצלחה בהמשך דרכה

מבינה אותך היטב מאחלת לשניכן המון שמחה אין בן משפחה אחר שיוכל להיות איתך שם ? דוד או דודה ? מישהו מהמשפחה כך שלא תהיי שם לבד

אני כל כך מבין אותך - "מישהו תמיד הולך איתך"

יש הרבה רגעים בשנה וחצי האחרונה שאני שומע את השיר וכל פעם הוא מרגש אותי מחדש:

תודה חלום

אני שרה את השיר הזה כבר יותר מדי שנים והיתה תקופה ארוכה שחשתי ככה שהיא עמי ואז יום אחד היא הופיעה בחלום ואמרה לי אני חוזרת ואני נלחצתי כי הייתי רווקה מה ילד ללא אב וכעבור כמה חודשים באה גסתי ואמרו שהיא בהריון וכל מי שרואה אותה אומר שהיא דומה לדודה שלה ואותי זה מבלבל כי היא דומה לה אבל היא בת אחי ואחרת לגמרי באופי וכעבור כמה שנים נולדה עוד אחת והיא גם דומה לה אבל בצבעים אחרים היא נצמדת דודוש אני מתגעגעת , ודודה אני אוהבת אותך אבל גסתי מונעת ממנה להיות בקשר עמי וזה כואב בנשמה

../images/Emo24.gif החוסר

מבינה אותך שותפה לתחושה. ברגעים הכי מאושרים החסרון משמעותי ביותר. לכאורה, מקיימת שגרת חיים ,וטוב לי,חייה מתוך שמחה. אבל כל אירוע משמח מלווה בעצב...

למעלה