חוסר צורך

חוסר צורך

יש למישהו פה דרך כלשהיא לעשות שהסימים לא יצטרכו לאכול, לשתות, להיות ניקיים, לישון וכו'. זה לא שאני עצלן או משהו אבל אי-אפשר לעשות כלום שהם כל הזמן רוצים דברים, זה ממש מעצבן! תודה מראש למי שיעזור לי :)

Shaaaki

New member
יש דרך...

יש מין וופל כזה שאתה נותן לאחד מבני המשפחה לאכול ותוך שנייה זה מעלה גם לו וגם לשאר המשפחה וגם לאורחים את הכל והכל נהייה ירוק... והוופל אף פעם לא מתקלקל... אין לי אותו (היה לי) אבל בטוח למישהו בפורום יש...

יש עוד אובייקט../images/Emo54.gif

פעם הורדתי אותו,ואני לא זוכרת את האתר.. זה תמונה של תינוק,והסים מסתכל עליו וכל הצרכים שלו נהיים ירוקים אבל כבר אין טעם למשחק שמשתמשים בזה..

אני מוכן להסתכן

מישהו מוכן להגיד לי איך משיגים את זה, בבקשה, אני רוצה לנסות דברים ואי-אפשר שהוא כל-כך הזמן צריך משהו אחר :|

COOLsims

New member
אני יודעת איפה אפשר!

יש לי את זה! זה נקרא מראת קסמים! אתה יכול לעשות שמי שאתה רוצה יאהב אותך,שתיהיה חבר של כל השכונה,של כל המפורסמים וכאלה! אפשר לקבל קידום בעבודה וכאלה ואפשר להוסיף חצי כוכב (סימס סופרסטאר) ואפשר להוסיף 5 כוכבים (שזה הופך אותך מייד לסופרסטאר!)! ויש עוד הרבה אפשרויות! וכמובן שבין כל האפשרויות אפשר למלא את כל הצרכים לירוק!!!!!!!!!! אבל אני רוצה לקבל תמורה על זה שאני אתן לך את הקישור!

COOLsims

New member
לא צריך

לא מורידה זה לא חוקי..... יודע מה כי אני כל כך חמודה אני אתן לך קישור להוריד את המראה המדהימה הזו!!!!!

COOLsims

New member
נו מה אתה אומר?

מה אתה אומר על המראה?נכון שהיא שווה??????????

כן, אבל

חבל שצריך כל הזמן לעשות שוב. ואתם טועים, זה שווה, אני עושה מסיבות כל הזמן, הולך הרבה לערים, זה פצצה :)

האוכלת

New member
אה?

מה כול פעם שוב? הדברים לא נשארים לך לנחצ נצחים?

Jessica Alba

New member
יש לי דרך../images/Emo70.gif

קודם כל זה לא משהו שצריך להוריד...אז ככה: אתה עושה shift+ctrl+alt+c ואז מופיע לך ריבוע קטן אפור,אתה כותב שם move_objects on ואז עובר למצב קנייה. שם אתה לוחץ על הסעמס שלך ולוחץ delete אז אתה חוזר למצב רגיל (לא קנייה ובניה) ויופיע לך על הפנים ש הסימס שלך מין ריבוע קטן אדום. תלחץ שתי פעמים והסימס יופיע לך כמו חדש
מקווה שעזרתי לך...
נ"ש-לא הייתי כאן כמה ימים כי התקינו לי סימס
עכשיו אני חורשת על זה.....אה ועוד משו...אתמול עשיתי מסיבה ממש
ובא אלי דרו קארי (הוא בא אלי מלא פעמים) בקיצור הייה לי שם חושפנית ואז היא באה ונישקה את דרו קארי
ואז היא אמרה לו (באנגלית)"תמיד נמשכתי לשחקנים...הנה הכרטיס שלי.."
זה היה כזה

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifמה את עושה שתהיה לך מסיבה

טובה אני כל הזמן עושה מסיבה וזה לא הולך לי טוב :( עזרה?

כן גם לי:(../images/Emo54.gif

תמיד האנשים נתקעים אחד בשני,ונכנסים לשירותים בזמן שאחרים שם,ויש עוד מלא חדרי שירותים! והם לא עושים כלום חוץ מלאכול,ואולי לפעמים לשחות.. ולהיתקע אחד בשני

Jessica Alba

New member
עזרה למסיבות../images/Emo70.gif

עזרה לכל מי שלא יוצאת לו מסיבה טובה: תעשו מסיבה ותזמינו מלא אנשים ואם לא מגיעים אליכם הרבה אנשים תתקשרו שוב. תתקשרו לטבח, וקנו שולחן אוכל גדול וגם פונץ'. שימו להם מערכת סטריו גדולה ורחבת ריקודים ושור כזה שרוכבים עליו. שימו נרגילה או בר חמצן,שירותים ציבוריים בחוץ, תיבה כזאת של בגדים ועוגה של חשפן/חשפנית. תגידו לסימס שלכם שידליק את המערכת,שיחליף לבגדים יפים. תגידו לכולם לרקוד ואחרי כמה זמן תפעילי ת העוגה של החשפן/חשפנית.אם המסיבה תיהיה טובה יגיעו אליכם אנשיפ פריקים כאלה שהם כאילו מסמר המסיבה. אם המסיבה תיהיה ממש
יבוא אליכם דרו קארי
ואם תעשו מסיבה בסגנון המערב הפרוע
יגיעו אליכם או איש או אישה בסגנון המערב הפרוע...מקווה שעזרתי לכם

יש לי דרך מצויינת!

תוכל לרענן גם אותך, גם את ילדיך וגם את החיות שלך בלי בעיה! כנס לאתר www.simstitution.com אם אני לא טועה, ושם בפינת האלקטרוניקה תמצא קפה דוקטור! זה האובייקט האולטימטיבי. ובקשר לחיות תמצא שם צלחת אוכל לחיות שממלאת את המצבים.

למעלה