חוסר מנוחה

deep ocean

New member
חוסר מנוחה

האם קרה לכם, שפתאום הרגשתם חוסר מנוחה מהמצב הקיים שבו אתם נמצאים, והרגשתם רצון עז לשנות משהו, אבל לא ידעתם מה? האם קרה לכם שהרגשתם שדברים חייבים להשתנות אבל לא ידעתם מה לעשות? אני לא מדברת על תחושה של חוסר שביעות מתכונה מסויימת בעצמכם, או חוסר שביעות רצון ממשהו שקורה לכם. אני מדברת על משהו עמוק יותר על תחושה קיומית של דברים חייבים להשתנות זה קרה לי כבר פעמיים, וזה היה מאד חזק זה לווה בבכי, בכאב, בבלבול, ובתחושה כל כך חזקה, שחששתי שזה ימשיך ללוות אותי כל חיי! כמובן ששכחתי מהתחושה הזאת אבל הנה נזכרתי בה עכשיו..... הזמינו אותי למדורה של ל"ג בעומר ואני תיכף יוצאת מהבית ונזכרתי בתחושה הזאת
אצלי התחושה הזאת מזכירה לי את הכוח שיש בי את היכולת לשנות את המציאות את החיים את העוצמה שבי ואת זה שהחיים לא מובנים מאליהם היא מזכירה לי שהמציאות שלי היא מה שאני עושה ממנה, לא במובן הפשטני.

MemphisRaines

New member
זה קרה ועוד איך

זה היה הרבה יותר חזק ממה שיכולתי לשער זה פשוט היה חזק ממני ואני אדם שבד"גכ לא בוכה בכיתי , בכיתי ובכיתי כאב לי , משהו בתוכי רצה לעשות משהו ולא ידע לאן לפנות לא ידע למי לפנות , איך או כיצד התוצאה של זה היא מי שאני היום , עובר שינויים , עושה דברים שלא העליתי על דעתי שאעשה , פשוט חי עם זה וזורם עם זה

L i z a r d

New member
החתימה שלך....

זאת אולי המנטרה הכי טובה בעניין.... זה אומר הכול מכול

MemphisRaines

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

אני כל כך אוהב את השיר הזה
ובמיוחד את איך שזה נשמע
שרון

L i z a r d

New member
לא שמתי לב...

שכתבת in במקום on אז מסתבר שיש מה להבין מזה... צריך את השילוב של שניהם... אכן.

Jerald_Admonds

New member
כן זה קורה לי הרבה:)

אבל התחושות הללו זה כבר הרגל אצלי, ואני כבר יודע לזהות לאן מכוונת ההרגשה הזה ולפעול בהתאם. בין אם אני צריך ללכת לאנשהו כדי לחוות משהו, או ללמוד, או לעזור, או לעשות אפילו משהו חסר כל היגיון שבסופו של דבר אמור לתמוך במשהו שאמור לקרות אני אעשה את זה.. הרבה פעמים אנחנו כלים בידי היקום או סתם הנשמה שלנו, הרבה פעמים ההרגשה הזאת אמורה לכוון אותנו לאנשהו:) או כמו שמיכל אמרה, להזכיר לנו שמהציאות שלנו היא מה שאנחנו עושים ממנה. באהבה שי.

למעלה