חוסר מיניות

סתםאחת10

New member
חוסר מיניות

שלום לכולם,נרשמתי במיוחד לנסות ולקבל פתרון לבעיה שלי. אקדים ואומר שאני בת 26.יש לי חבר מדהים כבר כמה חודשים. הבעיה שלי קשורה בזה שאין לי שום דחף מיני. אני בתולה שמאוננת מדי פעם , אבל אין לי את הדחף לשכב עם גברים משום מה. אני יודעת שחבר שלי רוצה את זה תקופה ואנחנו תמיד מדברים על זה(אני תמיד אומרת שאני לא בשלה ולא מרגישה את זה). חשבתי שלאחר תקופה מסוימת זה יבוא לבד אבל זה לא בא. אני לא רוצה להיכנס למיטה רק כדי לספק אותו ולסמן וי , כי בכל זאת אני בתולה והפעם הראשונה צריכה להיות חשובה. אני אוהבת את החבר שלי ונמשכת אליו אבל אין לי את הרצון לשכב איתו. אינני יודעת מה לעשות.האם הגירוי הזה יבוא לבד? אני מרגישה שהוא מתוסכל מזה ושהוא לא יחזיק(ובצדק) עוד הרבה זמן ככה. הכל בסדר איתי מבחינה בריאותית ולא חוויתי שום טראומה מינית בעבר. אשמח לקבל עצות,תדה.

5halo

New member
אני חושבת שזה מסוג הדברים

שעדיף להתייעץ עם איש או אשת מקצוע. יש סקסולוגים מדהימים בארץ שאפשר להתייעץ איתם ולעבוד איתם על זה. הכי הרבה שאני יכולה להגיד זה מהחוויה שלי. לדעתי שתנסי תגלי עולם חדש ונפלא של סקס. ואולי החשק יבוא עם ההתנסות. אבל זאת אני ואני לא סקסולוגית ולא יודעת את שורש הבעיה. שיהיה בהצלחה

יש גם א-מיניות

ויש לה אפילו פורום בתפוז (מספר 1493). אבל בעיניי החלטה על הגדרה מינית, קבלה שלה והשלמה איתה זו מסקנה שצריכה לבוא אחרי תהליך חיפוש ובדיקה מסוים, בפרט שלפי התיאור שלך את נמצאת במערכת זוגית שטובה לך. הפעם הראשונה היא מלחיצה (גם אם טוענים שלא) ואת בעצמך מרגישה שהיא צריכה להיות "חשובה" ומכאן שדברים צריכים להיות "כמו שצריך" (וזה מכניס לחץ, וחששות מה אם זה לא יהיה ככה וכו'). את צריכה לנסות לברר (עם עצמך, עם אדם קרוב שיש לך איתו דיבור אינטימי, למשל חברה טובה, או עם איש מקצוע) האם חוסר החשק הוא באמת היעדר חשק, או שהוא ניזון מפחדים ומחששות כאלה ואחרים. הרי איך יכול להיות לך חשק למשהו שאת לא מרגישה בשלה עבורו ו/או שמלחיץ אותך? עכשיו גם מתווסף הלחץ שמשדר החבר (בין אם אקטיבית או שאת מרגישה אותו פסיבית) אז בכלל... אני לא חושבת שאת צריכה לעשות משהו שאת מרגישה לא בשלה עבורו או לא שלמה איתו. מצד שני, לפעמים מחכים שמשהו יקרה לבד והוא לא קורה, וצריך לעזור לו לקרות. רוצה לומר, כל עוד את לחוצה ושום דבר חדש לא משתנה בסיטואציה, את לא מפסיקה להיות לחוצה והחשק לא בא מעצמו. אז צריך לנסות לעבוד על זה, לחפור (עם איש מקצוע, אם את לא מצליחה לבד) ולנסות לברר איפה המעצורים שלך. אם תמצאי את המכשולים ותסירי אותם זה יהיה נפלא, ואם תגלי שהכול בסדר ואת פשוט לא רוצה, זה גם מותר. אין שום חובה לקיים יחסי מין ואפשר לחיות חיים ארוכים גם בלעדיהם (מי שאוהב יגיד שאי אפשר, אבל מי שלא אוהב ולא רוצה ירגיש חופשי ומאושר).

עדיף לא לקדש את הרגע

שלום, כשאנחנו מנסים לקדש משהו מעל למעבר מה שהוא, זה הופך אותו לגמרי בלתי מושג, מלחיץ ולעולם לא עומד בציפיות שלנו. נראה שיש משהו בסיטואציה שמלחיץ ועושה לך לא נעים, אבל אולי שווה לבדוק מה זה בדיוק. אני חושבת שגם גירוי מיני לא יבוא מעצמו אלא רק ממקום שמאפשר לנו לחוות אותו בשלום, שרוצה בו. אני לא יודעת מה עמדת בן זוגך והאם הוא רוצה לשכב איתך, לוחץ עליך, מדבר איתך בפתיחות וכו, אבל נשמע ששווה לבדוק מה קורה ביניכם ואיזה סוג של דינמיקה זוגית תמיד היתה בינך לבין גברים ומה את חווה שהם רוצים ממך ומה בא לך לתת. בקיצור, תהליך טיפול מיני נשמע במקום.

סתםאחת10

New member
לגבי הבן זוג שלי

הוא אומנם לא אומר את זה כל הזמן אבל שמים לב שהוא רוצה(כמו כל גבר נורמלי). הוא אומר שהוא לא לוחץ אבל מרגישים את המתח שמדברים על זה. אני לא יודעת מה לעשות וכנראה אפנה לייעוץ.

ייעוץ זה מעולה

אני חושבת ששווה לך לשקול לערב אותו גם בתהליך הייעוץ כך שזה ירגיש כמו משהו שאתם עוברים יחד בהצלחה!!!!

סתםאחת10

New member
לא נעים לי לערב אותו במקרים כאלה

ואני עדיין לא בטוחה לגבי הייעוץ. מהניסיון שלך במחקרים ובכלל אם אני לא אעשה משהו מכוון שום דבר לא יקרה לבד? כל החברות שלי משכנעות אותי שזה אמור לבוא לבד ובטבעיות.

אין רלוונטיות למחקרים

שלום לך, אין שום משמעות למחקרים או לסטטיסטיקות אם הן לא מדברות אליך כלומר אם אני אגיד לך שהגיל הממוצע לאיבוד הבתולין הוא X או שמספר הפרטנרים שאישה פוגשת במהלך חייה הוא Y האם זה היה באמת משנה??? מה שמשנה, זה מה שאת מרגישה, רוצה, צריכה ומבקשת לעצמך. אם את מרגישה שלא בא לך שהוא ייקח בזה חלק, זאת אפשרות, והיא מה שאת רוצה וצריכה. אם את רוצה שזה יקרה מעצמו, זו גם אפשרות. יחד עם זאת כמטפלת, אני בעיקר רואה איך הדברים האלה נוטים להסתבך ולא להיות קלים ופשוטים. מקווה שבשבילך זה יהיה אחרת. מאחלת לך הרבה עזרה. אם את רוצה ליצור עמי קשר, אני יותר ממזמינה אותך לעשות כן. בהצלחה

למעלה