חוסר מוטיביצה

israel41

New member
חוסר מוטיביצה

שלום לך ענבל . ולכל המשתתפים איך מתמודדים עם חוסר מוטיביצה האם יש אפשרות להרים המוטיבציה? תודה

bridges

New member
האם אתה יכול להיות יותר ספציפי?

שלום ישראל, יש המון תיאוריות בנושא הרמת מוטיבציה אבל אני לא מאמין שיש דרך אחת כללית "להרים מוטיבציה". אם תוכל לשתף אותנו בנושא אחד ספציפי שבו אתה חש שאין לך מספיק מוטיבציה נוכל לראות איך להרים את המוטיבציה שלך באותו נושא. רונן

israel41

New member
דרך אחת

ברור שאין דרך אחת אבל אני חושב שהבעיה היא כללית . שזה אומר שכל מטלה מתבצעת בכבידות וחוסר דחף עד שמתחילים יש המון הכנות למבצע בסוגריים תודה

bridges

New member
יכול להיות שזה העניין?

מוטיבציה מופיעה כאשר אנחנו יודעים לאיזה כיוון אנחנו הולכים והכיוון הזה מלהיב אותנו. לכן, אני מזמין אותך לבחור תחום אחד שבו מאוד חשוב לך לעבוד על מוטיבציה. מנסיוני (גם האישי וגם עם מתאמנים) ברגע שאתה יוצר מוטיבציה בתחום אחד יש הפשעה חיובית גם על שאר התחומים. רונן

dnxtep

New member
מוטיבציה

שלום ישראל, התשובה הקצרה היא - כן. יש דרך כנראה להרים מוטיבציה אבל לפני כן אני מזמין אותך לענות על השאלות הבאות: מה זה מוטיבציה עבורך? איך תדע שהמוטיבציה שלך גבוהה? ואיך אתה יודע שהיא נמוכה היום? יום קסום,

israel41

New member
מוטיבציה

מוטיבציה עבורי זה המבער הפנימי הדוחף לעשיה ולביצוע. או תקרא לזה הרוח שדוחף את כולם תודה

dnxtep

New member
מבער

תודה ישראל, איזה דברים בחיים שהיו לך או שראית מסביב גורמים לך לבערה הפנימית הזאת? מה דוחף אותך קדימה באותם מקומות כשאתה מצליח כן להתקדם?

יודה ב

New member
חוסר מוטיבציה

כמובן שיש דרך להגדיל מוטיבציה. המוטיבציה שלנו קשורה במטרה שלשמה אנחנו פועלים. כיש לנו מטרה מלהיבה, המוטיבציה שלנו בשמיים. אני חושב שעליך לענות על השאלות שהעלתה ניצן קליין בתשובתה. הייתי מוסיף עוד שאלות חקר: מתי בעבר חשת מלאת מוטיבציה? מה שם גרם לך להרגיש מלאת מוטיבציה? תשובות לשאלות אלו יעזרו לך להגיע למתכון שלך להגדלת מוטיבציה.

יודה ב

New member
ניצן הוא הוא

אופס... הפרדיגמות תוקפות גם אותי... סליחה לניצן שהוא הוא ללא שום ספק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חוסר מוטיבציה

שאלת שאלה מאוד כללית ולכן תשובה כרגע תהיה מאוד כללית. אם יש מטרה שאתה רוצה להגיע אליה ואין מוטיבציה לבצעה - צריך לחזור ולבדוק מה המטרה ולמה היא חשובה. לאנשים עם בעיות קשב וריכוז יש הרבה פעמים קושי להתגייס לקראת מטרה, אפילו חשובה. גם במקרה זה צריך ראשית להתחבר לחשיבות של המטרה, ומתוך כך לפתח אסטרטגיות להתגייסות לענין - שימוש במבני פעולה, יצירת מסגרת עבודה וקבלת תמיכה מבחוץ אם יש צורך. אם תרצה, שתף אותנו בפרטים - מה המטרה? מדוע היא חשובה לך? מה קורה כאשר אתה מנסה לבצעה? אילו דברים מקשים/חוסמים?

israel41

New member
ביצוע מטלות

שלום לך ענבל כל משימה שאני אמור לבצע . מתבצע בכבדות .אין את הדחף הפנימי . מבתבצע מתוך לחץ או דחק. ללא חשק עד שמתחילים לוקח המון זמן . ואם כבר התחלתי והפסיקו אותי באמצע . זו מלחמה מחדש לא יודע מה חוסם אותי . אבל זה מה שקורה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
להבין יותר

באופן הכי כללי, בלי לדעת את הפרטים אומר שזה אופייני לבעיות קשב וריכוז או לחילופין, במצבי דיכאון. מה אתה כן מצליח לבצע? מה קורה בקלות ומה בקושי? האם תוכל לתת שתי דוגמאות של דברים שהולכים בקלות ושני דברים שקשה לעשות?

למעלה