חוסר יכולת אבחון!!!!!!!

רינתבי

New member
חוסר יכולת אבחון!!!!!!!

דר' אלקיים שלום רב אני מקווה שתוכלי לכוון אותי בשאלתי הבאה: אני חולת לופוס מעורבות מפרקים. בשנת 2004 עברתי תאונת דרכים בתור הולכת רגל : זעזוע מוח קל (אובדן הכרה),חבלות יבשות ושטפי דם ברגליים,אגן ועו"ש מותני. מאז אני סובלת מכאבים עם שינויים במזג אויר,עם מאמץ ועייפות. יש לציין ברקע גם סובלת מכאבים פיברוטיים ותשישות כרונית. עברתי צילומים שונים ובדיקת emg אשר מצאו רק קרעים במס' שרירים ועדות לטראומה (במיפוי עצמות). הכאבים לעיתיךם קרובות משתקים אותי ואין לי אופציה טיפולית קונבנציונלית-הכדורים נגד כאבים וכן נגד דלקות לא משפיעים ובלוקים או אפידורל אינם באים בחשבון. הכאב הכרוני גורם לי גם לעצבנות יתר,חוסר ריכוז וסבלנות לאחר.,נדודי שינה ומתח. כל אלו משפיעים גם על מחלת הלופוס. שאלתי היא כזו לאחר התייעצות עם נוירולוג ואורטופד הללו ייחסו תלונתיי למחלה בלבד למרות שלא סבלתי מהן לפני התאונה.קשה להוכיח היות והתלונות יכולות לנבוע מהמחלה גם . אולם אני טוענת שלא היו טרם התאונה וכן המחלה מגבירה את התוצאה מהפגימות מהתאונה. אני בתהליך משפטי ואני לא יודעת למי עליי לפנות לקבלת חוו"ד מגורם מומחה שיקח בחשבון הן התאונה והן את המחלה וההשלכות של השתיים אחת על השנייה. שכחתי לציין אך התחלתי לסבול אחר התאונה מכאבי ראש שלא נתקלתי בעבר (סבלתי כבר ממגרנות ומכאבי ראש התאבדות). איני בטוחה ששאלתי היא במקום,אך אודה לתשובה- עליי להחזיר תשובה לשופטת עד סוף השבוע. בתודה רבה רינת

גימבה

New member
חוות דעת

תנסי ליפנות ליעוץ ובדיקה בשר"פ בתל אביב. עובדים שם רופאים מהדסה שנותנים בין היתר חוות דעה רפואית למטרה משפטית. הם פרופסורים ידועים ובעלי שם, זה יגדיל את סיכויי התביעה שלך.

למעלה