חוסר חשק

falena

New member
חוסר חשק

היי.
אני וחבר שלי שנה יחד. מערכת זוגית בריאה ובוגרת. אנחנו צעירים בגילאי ה20.
אני סובלת הרבה שנים מחרדות ודיכאונות בגלל חיים לא פשוטים בעבר וגם כיום. בגלל הלחץ סביבי והכדורים שאני נוטלת החשק המיני שלי במצב גרוע. החבר מתוסכל מאוד ואני מחפשת כל דרך בשבילנו כזוג ובשבילי כבן אדם לעלות את החשק המיני.
מה מציעים?

seeyou

New member
אם המערכת הזוגית בריאה ובוגרת זה אומר

שניגשים לכול בעיה בצורה "בוגרת" ולא רק בהשפעת ההורמונים

אומירים:"המטרה מקדשת את האמצעים"

אם ההזוגיות שלכם חשובה לך אז את צריכה לעשות כול דבר -כולל סקס זה בגלל משפט שאומר:

"עם האוכל בא התיאבון"

יש סיכוי שעם הזמן תתחילי לקבל גם חשק

ברור ששינוי בטיפולים שלך יכולים לעזור

אפילו שיכנוע עצמי יכול לעזור

לגשת לסקס במחשבה חיובית שזה מה שאת רוצה/צריכה

יוסי

nirity1

New member
יוסי מה שאתה אומר זה מגוכח

היא צריכה לשכב שם כמו מומיה יבשה ( כן , יבשה ) ולעשות קולות שהיא נהנת למרות שלא בשביל החבר שלה ?

seeyou

New member
עושה רושם שאת שייכת לדור החדש בשם

"רק אני קיימת"

ברור שיש לה אופציה לעבור לפרק נוסף הרי היא צעירה

אני מניח שאת בזוגיות שבה את אף פעם לא שכבת שם כמו מומיה יבשה ולעשות קולות שאת נהנת למרות שלא בשביל הבן זוג שלה

או שאת לוקחת כדורים שונים

nirity1

New member
מה הקשר ?

היא לא עושה לו דווקא... אני לא יודעת מה הדברים בעבר שגרמו לה חרדות בנושא סקס אבל בוודאות שיש שם בעיה . וכנראה שהכדורים לא עושים לה טוב. לנסות בכח לא יעשה לה או לו טוב
וגם לא אמרתי לה לעבור הלאה...אמרתי לה להתיעץ עם אנשי מקצוע...

nirity1

New member
קודם כל תעשי הפרדה בין הסיבות

אם החוסר חשק נובע מכדורים , כדאי מאוד להתיעץ עם הרופא שנתן לך אותם. אולי זאת תופעת לוואי זמנית ? אולי במינון אחר יהיה שיפור ? אולי יש כדורים אחרים ?
אם החוסר חשק נובע מהדכאונות והחרדות , האם את מתייעצת עם פסיכולוג לגבי הדברים האלו ? חשבת לפנות לסקסולוג ?
במקביל תנסי לחשוב מה כן מרגיע אותך ויוצר אצלך חשק ותנסי ליצור סביבה כזאת. אם מערכת היחסים שלכם כזאת בוגרת ובריאה אני מאמינה שהחבר שלך יכול לפרגן לך סביבה כזו

בהצלחה

סטנגה Joe

New member
על מנת לפתור

את הבעיה שאת מתארת צריך קודם כל לרצות לפתור אותה - משני הצדדים.
אחר כך נותר רק לראות מה הפתרון.
כי אם מצידך לא יהיה רצון לפתרון תמצאי את עצמך רקב לוודאי בשלב מסוים עם חבר בוגד או ללא חבר.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תשקלי תקופה ללא כדורים

כמובן, עם ליווי פסיכולוגי.

דיכאון וחרדה אכן פוגעים בחשק המיני, וגם חלק מהכדורים שבאים לעזור בנושא הבעייה הראשית (דיכאון/חרדה) אכן מדכאים בעצמם חשק מיני. ניתן, כמו שכתבה נירית, לנסות להחליף, אבל הייתי מנסה זמן מה בלי כדורים בכלל.

אם את לא בטיפול פסיכולוגי, כדאי להתחיל. אם את כן תתייעצי עם המטפל/ת.

atomic kitten

New member
מנסיון- לא להפסיק מרשם!

תתיעצי עם הפסיכיאטר שלך לגבי החלפת תרופות, ועושים את זה בזהירות ובהדרגה- לא בבת אחת!
ואל תתיאשי- יש תרופות שלא פוגעות בחשק, רק צריך למצוא מה מתאים לך.

בנוסף, אולי התופעה נובעת משילוב של גלולות נגד הריון + התרופות שלך?
יכול להיות שכדאי לנסות אמצעי מניעה אחר ולראות אם המצב משתפר.

פתרון אחר- אם יש לך כוח- לעשות ספורט, גם מפחית דכאון וחרדה וגם מעלה חשק.

למעלה