חוסר חשק

cohenetהאחת

New member
חוסר חשק

נשואה 10 שנים,כבר כמה שנים שאני מרגישה חוסר חשק מיני,זה מתסכל גם אותי וגם את בעלי וגורם בסיס לריבים רבים. לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות?

חוסר חשק מיני יכול לנבוע מבעיה פיזית

או מבעיה נפשית/פסיכולוגית. על מנת לנסות לעזור חסרים פרטים נוספים. איך היחסים האחרים בינך לבין בעלך? איך התקשורת ביניכם? האם זה התחיל בעקבות ארוע כלשהו? למשל לידה. האם האהבה עדיין קיימת או שהיחסים ממשכים בכוח האנרציה? האם האהבה הייתה שם בכלל או שהזוגיות התחילה על בסיס של ערך מוסף כלשהו? למשל צורך לברוח מהבית, וכו'.

cohenetהאחת

New member
חוסר חשק

היחסים ביננו טובים,תקשורת טובה מגדלים בנחת ילד בן שנתיים,הכל מצויין עד שזה מגיע לאינטימיות,אנחנו כן מתחבקים ומתנשקים אך שום מגע לא מצליח לעורר אותי ואפילו להיפך,לפעמים המגע האינטימי מרתיע אותי,. זה לא התחיל בעקבות שום ארוע זה קרה פתאום,אני אוהבת אותו מאוד ולא רואה את חיי בלעדיו,אנחנו זוג מאוד חזק .

מה עוד קורה בקשר

שחיקה בחשק המיני זו תופעה נפוצה בקרב נשים. השאלה האם במקרה שלך את יודעת מה מעורר את הכיבוי??? האם העובדה שיש ילדים קטנים שחסר לכם זמן איכות שאת לא מספיק מקדישה זמן לעצמך בפרטיות שאת עייפה שאת מרגישה מובנית מאליה שאת חווה את הקשר שלא מתגמל רגשית הרי כל התחומים הללו משפיעים על המיניות שלך אל תהיי במקום שלא מאפשר לעצמך להנות מהם תקדישי זמן לעצמך, קבעי תור בספא, למסג' או לקניות או למניקור או לברכה או לצפות בשקיעה בים. סתם כך, דייט עם עצמך. משהו שיעשה לך טוב. פינוק אם את רוצה זמן איכות עם בעלך, סעו לחופשה, סעו לספא, סעו לעשות פיקניק בחוף הים בערב, תנסי ליזום סקס מקום לא שגרתי, במכונית, בטיול, בשדה של פרחים.... תהיו יצירתיים, תקדישו לזה מקום, השקעה, תגידי לו שאת לא רוצה משהו מובן מאליו שחוזר על עצמו אלא חוויה של התחלה חדשה. בהצלחה

למעלה