חוסר חשק

חוסר חשק../images/Emo53.gif

אין לה רצון לשפר את בעיות המין שלנו, בעבר היא אמרה שאני גומר מהר- אבל מאז הכל בסדר כשיש. אך אין ושיש זה פעם-פעמיים בחודש. אני לא מסוגל אך. אתמול "קצת דיברנו" ושאלתי - למה את לא מתחילה איתי, תמיד אני צריך להתחיל? ותשובתה אני לי חשק, אל תלחיץ אותי, אני עייפה, כואב לי הראש . לא יאמן, כבר שנה שהיא לא התחילה איתי ואני מלחיץ אותה. במהלך אתמול שוב עלה הנושא ומה שיש לה להגיד שאני צריך להתרגל למצב!!!! הורס אותי חוסר המוטיבציה שלה לשפר, לדבר ... ושלא תגידו:" מה מערכת היחסים שלכם בנויה רק על סקס?" אז לא, ואני חושב סקס הוא חלק חשוב במערכת יחסים, אבל שום מערכת נשואיים לא יכולה להמשך ללא סקס. אני לי מושג מה לעשות, ללכת לייעוץ- היא לא מעוניינת, לדבר על הבעיה - היא לא מעוניית. מכל העיניין עולה במחשבותיי נושא הבגידה, אולי יש לה מישהו?, אבל אין לה זמן- היא כל היום עובדת. חברים תעזרו לי. אולי משהו קרא איזה ספר מעניין בנושא. שלא תבינו אותי לא נכון- אני מת לשפר הכל!!!! אפרופו, אנחנו נשואיים שנתיים וחצי ובני 29.

adam33

New member
אני מבין אותך

לפעמים מה שאתה לא עושה הצד השני מקבל זאת כנתינה לצורך סקס בלבד אני חושב שכל עוד אין בעיה פיזיולוגית נסה לתת מעצמך תפתיע אותה תיתן לה דברים שלא עשית בעבר גרום לה לחייך ולהרגיש האדם הכי נאהב בעולם אוליי מתוך הנתינה שלך היא גם תיתן רק שאל תעשה את זה בלחץ לפעמים יש נשים שנסגרות ברגע שהן מרגישות שזה נעשה מתוך כח או לחץ של הצד השני שהן יתנו נסה לתת לה להרגיש את האינטימיות ללא סקס וגם תדבר תקשיב למה שבאמת מפריע לה אוליי מה שמפריע לה זה דברים שהיא לא מסוגלת לומר לך בפנים כמו ריח כמו שומן כמו יחסך אליה במעשה האהבה אני מניח שזה לא סימפטום של בגידה ולכן שכנע אותה ללכת ליועצת נישואין שהיא גם סקסולוגית אוליי יתגלו לך דברים שלא ידעת עד היום בקשר לזוגיות שלכם.

מאוכזב

למה יש לי תחושה שכל הנשים חושבות שהגברים לא עושים מספיק.כאישה, אולי תחשבי ברצינות ולא תמיד הגברים אשמים!!!!! אומנם אני מסכים גם עם תשובתו, אך כל מה שכתבת בתשובתך אני עושה הכל מהיום שהכרתי את אישתי (לפני שלוש שנים), היום המצב שהיא עובדת ואני לומד (מתוך הסכם הדדי וראיה קדימה) אני מכין כל יום ארוחות ערב, מפנק אותה, נוסעים לפחות פעמיים בשנה לחו"ל, יוצאים לפחות פעם בשבוע לבלות בחוץ- הכל בסדר - עד שהולכים לישון. ואז לא משנה איפה הניח את ידי (יחבק אותה מאחורה, ללטף אותה בגב, ללטף אותה ביישבן לשים בטעות את הידיים שלי בחיבוק על השדיים שלה - חס וחלילה) זה התפרש כרצון לסקס. היא נורא לחוצה בעבודה, אבל מכאן ועד שלא יהיה עניין בסקס. ללכת לייעוץ, לסקסולוגית, לקרוא מאמרים - בכלום היא לא מעוניינת.

adam33

New member
מנסיון

עד שהיא לא תרגיש שאתה החבר שלה ולא רק בעלה אז היא פשוט תתיחס אליך בצורה הזו ולא משנה מה תעשה לטעת בבן זוג את ההרגשה שהוא חבר שלך זה משהו שצריך לעבוד עליו המון נסה לשאול את עצמך כשרע לה בעבודה האם היא מתקשרת אליך באמצע היום לפלרטט איתך ולספר לך עד כמה שרע לה ולשאוב ממך את התמיכה ברגע שהיא תעשה כך אזיי תדע שהצלחת! מצד שני נסה לשאול את עצמך האם אתה הוא זה שבוכה כל הזמן או שאתה גם מקשיב לאותות שלה אני מניח שקשה לה ביום יום וזה שאתם נוסעים ויוצאים זה לא משנה את מה שבאמת מפריע לה בפנים בלב.

תיהיה רגיש אליה

אני חושבת שיש הרבה בדבריו של אדם.אישה ,אני בכל מקרה צריכה לדעת שיש לי על מי לסמוך ושיש לי עם מי לדבר ולא שכל מה שמעניין את בן זוגי הוא יחסי מין לשמם.הרי זה מתוך אהבה שלכם,מתוך רצון הדדי. סביר להניח שמשהו מפריע לה והיא מנסה להראות לך,אולי אתה לא מספיק רגיש אליה. אולי עברה עליה איזהשהיא טראומה לאחרונה וקשה לה לבטא את זה,במידה ויחסה כליפך הוא כזה רק לאחרונה.

אולי תראה קצת...

מעבר למסך ובאמת כמו שנאמר - תיכנס לה ללב, תנסה להבין מה עובר עליה. אולי עשית משהו, בין כל שאר הדברים הטובים, שפגע בה? שהזכיר לה משהו לא נעים מן העבר? ניסית בכלל לשוחח איתה על זה?

האמת כן

ניסיתי לדבר איתה על הכל, אבל כל דבר שנושא לסקס בכלל (לא רק על שלנו, סתם לדוגמא תוכנית טלוויזיה מסויימת שיש בה אקט סקס היא ישר מעבירה את התחנה)היא לא מעוניינת. בקיצור המצב בקקת!!!! אני לא רואה איך היא מנסה לשפר!!! לדבר לא רוצה , לעשות לא רוצה , אז???? בתגובה הקודמת של אדם33 הוא צודק, - היא לא מטלפנת אליי באמצע היום, רק בסוף היום להגיע "אני בדרך הביתה". אני ישקיע בחברות שלנו (אבל מצד שני אני לא רואה איך נדבר על הבעיות - זה כאילו להתעלם מהם). מה את אומרת, אין רמז לבגידה? תודה מכל הלב על תשובתייך, לגבייך אל תקני לבעלך שום דבר הפעם אבל כדי שאוכל לנסות בעצה חכמה יותר אולי תספרי לי לפחות מה קנית לו בפעמים הקודמות - אולי יש לך טעם רע במתנות? (סתם מחשבה)

עילית33

New member
שלום מאוהב...

רציתי לשאול אותך אם אשתך תמיד הייתה אישה שאינה מעוניינת במיוחד בסקס או שזה קרה רק במהלך הנישואים. סתם לידע כללי: אנו בני האדם איננו נמצאים כולנו באותה רמה של דחף מיני. יש נשים עם ליבידו חזק יותר מבעליהן ויש ההיפך. ייתכן והיא מעולם לא הייתה בעלת דחף אירוטי חזק ואין כאן משהו חדש עבורה והצורך שלך במיניות רבה יותר רק גורם לה לסגת עוד יותר. במקרה כזה רצוי שתפנו לייעוץ ותבדקו אולי קיימת דרך לגשר על הפערים. חוסר בחשק מיני אינו נובע רק מ"בגידה"- זה יכול להיות מצב טבעי של האדם, תוצאה של חינוך מהבית וכו´. סתם נקודות למחשבה.

ניסיון אישי

שלום לכולם אני חדשה!!! לא מזמן גמרתי קשר עם אדם שסבל מאותה תיסמונת. קשר אלקטרוני(ויותר) כשכל אחד מהצדדים נפתח מבחינה אישית וניסה לתמוך באחר. הוא נשוי עם ילד לטענתו אישתו אף פעם לא היתה חמה מבחינה מינית ולאחרונה רק פעם או פעמים בחודש- נשמע מוכר??? בהתחלה לא הבנתי אותו חשבתי שיש אינטרסים מתחת לדבריו אך עם הזמן הבנתי שיש כאן חסך עמוק!!! מערכת יחסים מבוססת לא רק על מין אבל גם על זה!!!! מיצד אחד יכול מאוד להיות שהוא לא יודע אך לספק אותה אולי הוא מגיע מהר מידי לחלק ה.... ולא מתקדם לאט לאט אך מצד שני ברור שזה שהיא לא משתפת פעולה כאילו היא מכריזה: "אתה והצרכים שלך לא כל כך חשובים לי!!!"

ליידילי

New member
מיטה זוגית כדף חשבון

פעם אמר לי מישהו, שסקס טוב בזוגיות טובה, חשיבותו מגיעה ל10% ואילו סקס גרוע (או חסר) חשיבותו תופחת לכדי 90%. אולי. אלא שסקס אינו מתמטיקה. (אף אם מדובר ב"מספרים"
) יחסים זוגיים בעייתים, לעומת זאת, מוצאים לא פעם את דרכם ל"התחשבנות" במיטה. אף שאתה מתאר אתכם כמי שמלכתחילה הינם שני אנשים בעלי מזג שונה מאד זה מזו, ואותה כבעלת עכבות רבות בנושאי מין ומיניות, עדיין מדובר לדעתי בסימפטום ולא בלב הבעיה. ... נושא "ההסכם ההדדי" שבינכם נראה לי כנקודת פתיחה טובה לברור, כיוון שמהתאור שלך, מצטייר, שגם בעינייך "אתה חייב לה". תנסה לשחזר בינך לבינך איך נוצר ההסכם הזה, ואם הדדיותו הינה אכן הדדית. ואז כדאי שתנסה לברר את מידת שביעות או אי שביעות רצונה, מההסכם הזה ומאורח חייכם. נושא הסקס יצטרך לחכות עד שתפתרו את הקלקולים האחרים. אין לצערי, פתרונות קסם, טריקים או קיצורי דרך. וקח נא בחשבון, (שוב מתמטיקה, אוף
) שאתה אכן לחוץ ומכיוון שכך, מן הסתםמלחיץ. ובאשר למספר הפעמים של ה"מספרים" כדאי אולי להתייחס לכל פעם כאילו היא הראשונה והאחרונה בעולם? כי מה טעם למעשה אהבה אם הוא נמדד על פני סרגל של זמן? או נבדק בציציות של "מי התחיל" ו... מי לא... מקווה שהועלתי במשהו...ובהצלחה.

פעם פעמיים בחודש-זה טוב בבית אבות

אולי. אבל כאשר זוג צעיר שמכיר שלוש שנים מהם שנתיים וחצי נשואים, מגיע לסיטואציה כזו...זה מעיד על בעיה מהותית פי כמה ביחסים בינכם. תחשוב לעצמך- איך היה לפני שהתחתנתם? היה אירוע או תקופה מסויימת שפתאום היא שינתה את התנהגותה המינית? יש לכם למשל תינוק בבית? האם היא הייתה חשקנית ופתאום נגמר לה החשק? או שתמיד הייתה כזו? מה שעולה עוד בין השורות שאתה מציג אינה רק התדירות הנמוכה לדעתך של יחסי המין בינכם,אלא חוסר היוזמה שלה באופן מוחלט. אי ההענות שלה ליוזמות שלך. טענה שלה על זה שאתה גומר מהר מדי,ואז הבעיה נפתרה? האם היא בכלל נהנת ? נהנתה בעבר? נושאים אחרים בזוגיות היא מוכנה להתמודד, לשנות, לטפל, לדבר עליהם-או "הכל טוב" ואין שיחה? תחשוב לעצמך על השאלות האלו אולי יתנו לך כיוון לפריצת דרך אישית. בגידה אינה פתרון בכל מקרה,כי המיניות המשובשת, מעידה על בעיה בסיסית בקשר שלכם, שרצוי שתפתר בשנים האלו לפני שתגיעו לבית האבות. אז יש אפשרות לטפול זוגי-שהיא לא רוצה ויש אפשרות לטיפול של יחיד-שאז המטפל עובד איתך נניח,אבל דרך שינוי בך, מצליח לגרום לשינוי של המערכת הזוגית כולה.

אפרוח100

New member
שלא תעז לותר

שלא תעז לותר על סקס במערכת יחסים. נכון, זה לא הכל, אבל לדעתי (ואני אשה!) זה מוסיף כל כך הרבה לקשר כשזה טוב, וגורע כל כך הרבה מקרש כשזה לא טוב. בנוסף, אין לי ספק שבעיות במין מעידות על בעיות אחרות בקשר, ובעיקר על בעיה בתקשורת. מין זה סוג של תקשורת וחבל, חבל, חבל לותר! תעשה הכל כדי לשכנע אותה לטפל בזה, אבל בכל מקרה, אתה (ועוד בחור בן 29!) אל תסכים לחיות בלי.

29-אפרוח100

שום דבר מיוחד- סתם מפתיע אותי שגם אני מכיר בן 29 אחד שסבל מאותו דבר!!!

תקשיב.......

ראשית לך לחנות סקס וקנה משחת השהייה או משהו כזה... אחר כך תציע לבת זוגתך מסאג´ טוב. לך על שמנים ארומטיים... עשה לה מסאג´ והפוך אותו ליותר ויותר מגרה.... ענג אותה מכף רגל ועד ראש. תשקיע הרבה באזור הישבן והירכיים הפנימיים המשך לכיוון הגב, הגנב תנועות לכיוון החזה.... גרה אותה...גרום לה לרצות את הסקס..... ואז החל עם הצעד האורלי......מכאן זה חייב להגמר בסקס מוטרף שיגרום לאשתך לרצות אותך פעמיים בשבוע.... בהצלחה

למעלה