חוסר חשק מיני

אלון200

New member
חוסר חשק מיני

היי, אני בן 25 וחברה שלי בת 20. לאחרונה היא סיפרה לי שהיא לא נהנית מסקס.בכלל.ומכל פעילות הקשורה לכך.זה פשוט לא עושה לה כלום. לפי מה שהיא סיפרה, זה לא עושה לה כלום,וזה לא עשה לה עם אף אחד שהייתה איתו. ולא אכפת לה שנעשה את זה אם אני צריך (וזה לא ממש עובד ככה) ניסיתי להסביר לה שהיא צריכה להתנסות ולבדוק,ושזה חשוב.וזה כמובן לא עזר ואני גם מבין למה. לפני כל ניסיון כלשהו היא ננעלת מנטלית.וכל שיחה על זה או ניסיון כמובן רק תורם לזה ולחוסר הביטחון שלה. לסיכום,לא יודע מה לעשות ומבקש את עזרתך תודה אלון

ת'כלס רק אתה יודע מה לעשות...

אלון,מה היית עונה לי אם הייתי מספר לך שחברה שלי צריכה שינשקו אותה כל הזמן ואני, נניח ,איך נאמר טיפוס קר קצת? היית אומר לי: תלוי בך.אופי והעדפות לא משתנים,וחבל לנסות - סתם מתיש. או שאתה חי עם זה או שאתה חושב שמגיע לשניכם משהו יותר מתאים,שתהיו יותר מאושרים בהמשך. אל תחיה באשליות. מי שלא אוהבת סקס ומצהירה על זה בגלוי - תאמין לה....וזה לא ישתנה כנראה. גברים נוהגים להגיד את השטות המאצ'ואיסטית הזו - "אני אשנה אותה". הייתי אומר להם צאו מהסרט שלכם ומהר. ולך אני אומר ,אם יש לכם פער גדול בעניין, כנראה שיש ביניכם חוסר התאמה מינית.אז אני שואל - למה לחיות בתיסכול? מה אתם מאזוכיסטים?הרי סקס ו"המינון המועדף שלו".... זה אחד מהדברים הכי חשובים בקשר,לפחות לדעתי. אם זה באמת המצב שאתה מתאר, לדעתי - שחרר. ו....צום קל בעוד יומיים

למעלה