חוסר חשק מיני

דמי1

New member
חוסר חשק מיני

שמעתי שיש כל מיני תכשירים הומאופתים לטיפול בחוסר חשק מיני אצל האישה האם יש למישהי ניסיון עם תכשירים כאלה? האם מישהי יכולה להמליץ על תכשיר כלשהוא (אפילו לא הומאופתי)?

דנטל

New member
לא שווה לנסות? זה יקר?

חברה שלי פעם קנתה זבוב ספרדי בשביל יזיז שלה. הבחור בסוף לא הגיע והיא ניסתה בעצמה. בתכלס, היא באמת זו שצריכה את זה ולא הוא. מה אני אגיד לך, היא כל כך הצטערה שהיא ניסתה בידיעה שהוא לא בא כי היא טיפסה על הקירות מרוב חרמנות. לי פעם שמו במשקה טיפות שטענו שהן טיפות חשק. כלום, נאדה, אפס. לגבי תכשירים הומיאופתים אין לי מושג.

לפני תכשירים...

שווה אולי להסתכל פנימה ולבדוק מה העניין. מדוע נוצר המצב הזה? אולי הגוף שלך מנסה לומר לך משהו? אה, וברוכה הבאה
עונג

דמי1

New member
קודם כל תודה רבה../images/Emo140.gif

המצב כנראה נוצר מעייפות ולחצי היומיום - בערב, אחרי שהילדים הולכים לישון אני כל כך עייפה, ומין זה הדבר האחרון שמעניין אותי... בדיקות דם עשיתי והכל תקין - אין סיבה רפואית לעייפות (אני יודעת שנשים רבות סובלות מעייפות כרונית, אז כנראה אני אחת מאותן מני רבות...)

היי שוב...

אז הייתי אולי מנסה לפתור את הבעיה האמיתית: לחצים ועייפות וכו' ולא מחפשת פיתרון תרופתי (גם אם טבעי) והולכת לחפש "תכשירים" כאלה ואחרים. הרי אין לך באמת בעיה, נכון? סתם קצת עייפה ולחוצה
אולי חופשה קטנה של יומיומיים עם בן זוגך. אולי בייביסיטר לכמה שעות של מנוחה. אולי יציאה לטיול קטן, אינטימי. אולי אפילו סתם אמבטיה בכיף ביחד, בלי הלחץ של גירוי-לא גירוי. פשוט להיות ביחד. מתוך זה אולי יגיע הכיף. טבעי. את יודעת...
|עונג|

למעלה