חוסר חשק לבעל

motek302

New member
חוסר חשק לבעל

שלום עידןן,אני נשואה 6 שנים+2 ילדים קטנים.מאז תחילת הקשר שלי עם בן זוגי,הסקס לא היה מלהיב..וגם היום, הוא לא משהו..אני מרגישה שגם בעלי מרגיש ככה,ששאלתי אותו מה הציון-אמר-7..
אני מרגישה שיש ביננו ממש חוסר התאמה מיני.והסיבה היחידה שהתחברנו אחד לשני-היתה להביא צאצאים לעולם..מתוך רצון הדדי ולחץ של הגיל.
היום-בעלי כל הזמן מנסה למשוך אותי לכיוון של מסיבות חילופי זוגות,ויש לציין שהייתי איתו מספר פעמים,אבל זה לא ממש מדליק אותי.אני הלכתי בשבילו.בנוסף לזה, אני מרגישה שגם חשק למין איתו-כמעט ואין לי,שלא לדבר שזה לפעמים נראה מטלה..למרות ש..יצא לי מספר פעמים להיות עם מישהו אחר, בלית ביריה, החשק המיני שלו פשוט ממש נמוך משלי. עם גבר אחר, אני גם לא ממש הייתי בשיא, אלא יותר חיפשתי את החיבוק החם,והקרבה הפיזית, המילים הנעימות וכיוב.בנוסף-אני כמעט ולא מאוננת,וזה כבר קורה ,זה קורה מול המחשב שאני צופה בנשים מאוננות.מה יש לי? האם אני מעדיפה את המין הנשי? הגעתי למצב..שאפילו פינטזי על מישהי שהיתה איתי בחוג ספורט..
ממש מוטרדת מכל הנושא..ודיברתי לא מעט עם בעלי על זה, וזה לא עוזר. כל הזמן הוא עייף,אבל למסיבות חילופי זוגות..יש לו חשק...איך אני אמשיך את החיים איתו? כבר רמזתי לו שאני אחפש לי פתרונות במקום אחר..ולא ממש אכפת לו מזה.ממש במלכוד. מה גם-שאין בינינו אהבה בכלל,אלא יותר כבוד,ואנחנו פשוט הורים.לא בני זוג.

מותק

חבל לבזבז את הזמן כאן
קיבלת ממנו אישור ללכת לחפש פתרונות אחרים
יש כאן בתפוז כמה פורומים בדיוק בשבילך, בגידות, סטוצים, פנטזיות וכו
גברים ונשים בשפע שישמחו לממש לך את התשוקות והפנטזיות שלך

למעלה