חוסר חלב

OSPIVAK

New member
חוסר חלב

בתי בת חודשיים וחצי ומרגע לידתה אני מניקה , ללא כל תוספות בימים האחרונים קורה לה לדעתי מה שנקרא " קפיצות גדילה". נוצר לי גודש בשד אחד והוא לא עבר ע"י יניקה או שאיבה אלא ע"י כרוב והוצאת החלב במקלחת תחת מים חמים.(זה היה היום בצהריים) ומאז, לאורך כל הערב בתי יונקת ללא הפסקה ובמיוחד משד זה שהיה גדוש ותחושתי היא כאילו אין מספיק חלב, מה גם שאני לוחצת על השד ע"מ לוודא כי יוצא חלב, ולא יוצא כלום!!!! אני ממש מיואשת הייתכן כי התייבש החלב? הייתכן כי נפסק הייצור? שגית, אודה לתשובתך מכיוון שאני כבר מתחילה להתייאש
ושוקלת לקנות תחליף חלב. דבר נוסף , מזה שבוע אני חשה כאב חד בזמן ההנקה, מן כאב שקיים בתחילת הנקה עד אשר מתבססת,פתאום הכאב חזר והוא נמשך לאורך ההנקה, מה זה?

1טלטלים

New member
נשמע ששיפור או תיקון בתפיסה

והצמדות תינוק לציצי יכולה לעשות הרבה,ממליצה לפנות עוד היום ליועצת הנקה מוסמכת על מנת לתקן את תפיסה. גודש מצב שאינו טבעי בזמן הנקה אלא אם משהו משתבש בניהול הנקה,תפיסה לא נכונה מובילה לכך שתינוק לא מוריק אותך וחלב נשאר בלי לנוע ,לכן נוצר גודש ויותר מאוחר זה מוביל להתייבשות החלב או התמעטותו. חלב לא מתייבש כל מהר כל עוד מניקים או שואבים בקפידה כמה פעמים ביום משני צדדים זה יכול לשמר את החלב,אל דאגה.אך לשאוב הרבה וכמ הפעמים ביום כל 2 - 3 שעות משני צדדים במשך חצי שעה לפחות.ובבקשה לפנות ליועצת הנקה, מאוד חשוב להמשך הנקה תקין. היכן את גרה? אמא של טל נ.ב-תחזיקי מעמד...הכל הסתדר

OSPIVAK

New member
אני משערת שזו הבעיה

הייתי הבוקר אצל אחות טיפת חלב וכשהיא לחצה לי על השד יצא זרנוק של חלב אז נרגעתי והבנתי כי החלב לא התייבש , אך מאוד כואב לי כאשר בתי יונקת ולדעתי זה בדיוק אותו כאב כמו בתחילת הנקה, עד אשר התפיסה מתבססת הייתכן כי לאחר חודשיים וחצי הנקה , פתאום תפיסת השד משתנה? הנקתי כל היום אך לא שאבתי, מכיוון שכבר לא הייתי מסוגלת.... כל היום היא על הציצי שלי.... אני גרה בבאר שבע , את מכירה מדריכת הנקה באזור שתוכל לעזור לי ? טלטלים , תודה על ההתייחסות

1טלטלים

New member
בדיוק מה שחשבתי....

גם שעות על ציצי מצביעות על תפיסה לא נכונה וגם כאב שאת חשה בהנקה... יתכן מאוד שיש לשפר את תפיסה ולעבוד עליה,אולי בגלל שחשבת שאת כבר פז"מ אחרי חודשיים וקצת,אז מותר "לזלז".... לגבי יועצת הנקה ,מדריכה לא תוכל לעזור הרבה . אז...כמה אופציות: באיזור שלך זו אילנה שרטוק,אני מקווה שהיא פעילה:08-6583319 052-8644053 יש גם מרכז הנקה במושב אודים/נתניה מנהלת אותו ד"ר מירה ליבוביץ' גם רופאת ילדים וגם יועצת הנקה,כדי מאוד ,אפילו תתקשרי ותבררי דרכה עאם יש משהי זמינה באיזור שלך:09-8858256 אסתר גרוניס,מקסימה תוכלי גם לברר דרכה -03-6925738 ונשאר גם 1-800-350-440 טל' של לה לצ'ה בארץ כדי בהחלט להתקשר והם גם עוזרים אונליין... בהצלחה רבה! אמא של טל

OSPIVAK

New member
טלטלים, היכן את?

אנא עדכני אותי בבקשה לגבי מדריכת הנקה בב"ש תודה

OSPIVAK

New member
טלטלים תודה

לא שמתי לב כי ענית לי כבר , אני אנסה מחר בבוקר , אני מקווה שזה יעזור לי תודה

למעלה