חוסר זקפה (אני בן 19)

DDAVID19

New member
חוסר זקפה (אני בן 19)

אחרי שכבר אין לי עוד פתרונות אני בא לפה בתקווה שלמישהו יש משהו להגיד ולעזור.. מאז הבחורה הראשונה שהייתי איתה או יותר נכון ניסיתי להיות איתה בגיל 15 לא הצלחתי להגיע לזקפה מלאה .. גם אם הגעתי לזקפה מלאה היא לא היתה חזקה כמו כשאני לבדי... עברתי הרבה בחורות מאז ואף פעם ללא שינוי.. אני בגלל זה נוטה להחליף קשרים בצורה מהירה .. כי אני לא מגיע למצב של סקס בגללי לא בגלל הפרטנריות (היו הרבה זה לא יכול להיות שהן הבעיה לא מדובר על אחת 2) ברור לי שאני הבעיה וברור לי שיש לי חרדת ביצוע לאחר שנתיים של חוסר הצלחות החלטתי ללכת לאורולוג וכך היה התחלתי בבדיקות דם שיצאו תקינות ובכל מיני ויטמנים לא מועילים לא היה משהו מועיל.. לאחר שנתיים הלכתי שוב לאורולוג (שזה בערך לפני חודש) והתחלתי להיות מטופל בכדורים בשם טסופלמד (עם יהומבין .. משהו כזה ) הכדורים לא עוזרים (אני מטופל כ3 שבועות בכדורים) 4 שנים.. מציתי תבעיה חלאס אולי הגיע הזמן למצוא תפיתרון כי נמאס לי באמת שנאמס לי .. בהתחלה אמרתי נו בסדר.. קורה יעבור שטויות 4 שנים חלאס ... יותר מידי בנות פיספסתי אין לי כוח או כלים להתמודד יותר עם הבעיה שום דבר לא עוזר.. חשוב לציין שבדיקת דם יצאה תקינה למי אני פונה כיצד איך כמה יעלה לי וכל הסיפור אשמח לתגובות תודה רבה לכל המגיבים

DDAVID19

New member
מוסיף...

הבעיה במיוחד כשבחורה מתחילה לגעת בפין שלי.. גם אם אני נמצא עם בחורה והכל טוב ויפה ברגע שהיא מושיטה יד בשביל לגעת אני פשוט מאבד את הזקפה למה זה קורה!! אני אנסה גם לפרט כמה שאפשר בשביל לחסוך שאלות לא עברתי טראומה.. (לא שזכור לי חחח) אני סגור על המיניות שלי נמשכתי לבחורות שהייתי איתן עם חלקן אפילו דיברתי על זה והתגובה היתה ממש מעולה אבל עדין לא הלך... אף פעם לא התביישתי בזה תאמת גם דיברתי על זה עם אבא שלי וכדומה.. גם הלכתי לאורולוג בשביל לבקש עזרה מקצועית אבל זה לא מממש עוזר.. (תאמת שהאורולוג רשם לי ויאגרה גם בנוסף לכדורים האחרים )אבל בהם אני מפחד להשתמש במיוחד בגיל שלי..

../images/Emo24.gifאם הבעיה אותה אתה מתאר

היא בראש, למה אתה פונה לאורולוג ומקבל כדורים, ולא לסקסולוג?!! שיעזור לך לשבור ת'קרח?!! עידן מיליצ'ר

למעלה