חוסר ויטמינים..

S H I L G I

New member
חוסר ויטמינים..

היום אחרי שחזרתי מביה"ס הסתכלתי במראה, ומה ראיתי? קרחת קטנה באמצע הראש שלי!! (תקחו את האגודל שלכם, קחו את האצבע שלידה, חברו אותם שיווצר לכם עיגול-זה בערך הגודל של הקרחת שיש לי באמצע הראש) אחרי המורה הפרטית שלי אני נוסעת עם אמא שלי לרופא שיעשו לי בדיקה ואז אני אתחיל לקחת ויטמינים....:(

לארופא לארופא לארופא!!!!

תזונאי/ת! תזונאי/ת! תזונאי/ת! וכדאי תזונאי/ת שמתמחה בטבעונים/צמחונים!!!! (יצחק בן-אורי כבר אמרתי?)

S H I L G I

New member
תגובה

אני גם אלך לתזונאית... פשוט אני לא יכולה ממש לא לקחת ויטמינים ולאכול עוד דברים שאני אוהבת, אני מעדיפה כדור אחד למציצה ביום במקום לאכול פלפלים (ייאאככססס)

TheHead

New member
תגלחי את הראש

זה יעלים את הקרחת (ואם אני כבר כותב הודעה חדשה, אז ככה: ב"מועדון קרב" רואים איך חלק נרחב מProject Mayham היה להקים גינה מסביב לבית ברחוב פייפר. אבל זה קצת משונה כי אנשים סתם חופרים כמו מפגרים בזמן שטיילר צועק עליהם במגאפון שהם not a unique snowflake. לעומת זאת, בספר (שאותו מומלץ מאוד מאוד לקרוא!!!) נכתב שהם גונבים מבתי-מטבחיים וממספרות ומכל מיני מקומות משעשעים כאלו דם, עצמות ושיער, וזאת על-מנת לדשן את האדמה שמסביב לבית. הם עודרים אותה ומסלקים ממנה את המזיקים, ואז שותלים בה צמחי מרפא מסוגים שונים. אם תגלחי את הראש תוכלי לאסוף את השיער ולדשן בו חלקת אדמה קטנה!!! (תלוי מה כמות הליפה שלך עכשיו) איזה כיף!)

TheHead

New member
בגלל ש

"You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic material as everyone else."

S H I L G I

New member
סורי על האיחור בעדכון...

אז ככה: הגעתי לרופא והמניאק התחיל להטיף לי כמה שנועדנו לאוכל בשר וכמה שהגוף שלנו מיועד לבשר וכו´.. ואז הוא אמר "אבל תעשי מה שאת רוצה" ואז הוא שוב התחיל לחזור ככה: "אבל תזכרי שנועדנו-אבל תעשי מה שאת רוצה!" ככה כל השיחה הוא בדק לי את הראש ואמר שבגלל שיש שם זקיקי שיער זה לא מהצמחנוות *הופ הופ הידד!* ושזה כנראה מהמתתיחות של השיער האסוף, ושאני פשוט צריכה להעביר את השביל לצד אחר למשך כמה חודשים ולחכות שזה יגדל נורמלי, ועכשיו אני תקועה עם שביל בצד ואני מרגישה כמו היטלר..:( אה ואמא שלי גם סיפרה אותי אז זה מרכך את המכה..בכל מקרה...אמא שלי גם רוצה למצוא לי ויטמינים וגם מתישהו היא תיקח אותי לתזונאית.. נטע

מישהו אמר "לארופא לארופא"?...

אגב - בלי קשר לזה שזה לא על-רקע תזונה - אל תוותרי על ביקור אצל תזונאי/ת

למעלה