חוסר וויטמינים

זאת לא חתימה ../images/Emo6.gif

זה מתכון מיוחד לעמיחי אם כלבים מתחסנים לאכילת עצמות עוף מבושלות עמיחי יכול להתחסן מאכילת מסמרים

amichai58

New member
"התחסנות" ו"התרגלות"

שוב זה לא אותה השוואה לגבי עצמות - יש ווטרינרים שבהחלט ממליצים לכלב. לגבי מסמרים לאדם - אין רופאים שממליצים. לא מדובר על התחסנות, אלא להרגלה. אולי השוואה נכונה זה שכמו שאם אני או את0ה ניסע להודו ונאכל שם אוכל רגיל שם, ומיים רגילים שם, זה נחשב ל"התאבדות", המון מחלות קרו שם ככה עד כדי מוות. אבל למי שגר שם, זה אוכל ומיים רגילים לגמרי. כנ"ל ראה איך שבאו לשחרר את אלה שהיו במחנות הריכוז - ראו את הרעב האיום שלהם, ומתוך רחמים מיהרו לתת להם אוכל טוב. התוצאה - מוות. למה ? - לא בגלל איכות המזון, אלא בגלל שהגוף של אותם מורעבים לא היה רגיל לכמות כזו של אוכל. זו עובדה - כלבים רבים מאוד אוהבים ואוכלים כל יום עצמות, מתוך רצון ובחירה שלהם. והבריאות שלהם מצויינת, יותר מהרבה כלבים שאוכלים רק מזון יבש "משובח" (משובח בפירסומות) נסה לתת לכלב אוכל יבש, אורז, ועצמות, תראה מה יבחר. תבדוק איזה כלבים יותר בריאים, ואז תדבר. לא צריך לחשוב שכלב שאוכל עצם הוא משוגע

amichai58

New member
איסטרה כנס

איסטרה בעניין ביסוס הדברים, אם קראת, הבאתי ביסוס מלא מעט ווטרינרים. ואם תרצה אשלח לך שוב לינקים: הרבה מאוד ווטרינרים מסכימים שמותר לתת לכלב תוך מגבלות שונות עצמות. לגבי מהם המגבלות ? - יש גרסאות שונות. אם אתה אומר שזה לא מבוסס, או שלא קראת, או שקראת והתעלמת, או שאתה לא רוצה לקרוא. יש גם ספרים בנושא שנכתבו ע"י ווטרינרים. ציינת פגיעות מאכילת עצמות, אבל התעלמת לגמרי מהנזקים מהאוכל המסחרי, שמורכב ממרכיבים לא ממש ידועים, ומה שכן ידוע שזה בד"כ חיות חולות או איברים שלא ראויים לאדם ועוד. זה מזון שלא הוכח בשום מחקר שהוא טוב מהאכלה ביתית - כולל עצמות. למה להתעלם ? אגב, קראת קצת בנושא ? לכן, יש שאלה מה יותר מזיק ? בעניין הסיפור עם המסמרים - זה לא נכון להשוות אכילת מסמרים אצל בני אדם, לעצמות אצל כלב. כלבים טבעם לאכול עצמות, הם מעדיפים את זה, אחוז הכלבים שנפגע מזה זה נמוך מאוד, יש חומרים תזונתיים חשובים ועוד. לא כך לגבי מסמרים אצל בני אדם

miromiro

New member
אז אולי עמיחי עכשיו תפנה-

אותנו למאמרים פסיכולוגיים על "תגובה רגשית" שמשמעותה השני צודק. "אני מוכן להתערב אתך על מה שאתה רוצה" בוא על צדק, אולי על הפוגים שהרווחת אתמול ליוגב בגן.? תפסיק לירות לעצמך ברגליים, אתה הפכת עצמך לסיסמא מהלכת, ועושה לעצמך שרות גרוע מאד לפחות בפורום הזה.

amichai58

New member
מה אתה רוצה ?

דיברנו על מתן עצמות כחלק מהתפריט, שיש בו סיכון כלשהו מול מזון מסחרי בלבד - שיש בו הרבה דברים מזיקים, ולכן מזיק אף עשוי להיות מזיק יותר. אם לא רוצים לדבר בסיסמאות - צריך להביא נתונים ודעות מקצועיות. אז זה ניסיתי להביא, ועל כן זה לא סיסמה נראה לי שבמקום דיון ענייני את שמח על הריב, ולא הבאת שום דבר ענייני, אך בחרת לגנות אותי כזה שמביא סיסמאות.

למעלה