חוסר ובעיה לגמור

Julia307

New member
חוסר ובעיה לגמור

היי, אני בחורה שאוהבת סקס וגברים וטוב לי מאוד עם הגוף שלי ועם כל הסיטואציה המינית. אבל התחלתי לחשוב ונראה לי שאולי הגעתי לאורגזמה רק פעמים ספורות בחיי , אפשר לספור על כף יד אחת. מה עושים? אני נהנית מהחדירה והרבה פעמים מרוב התלהבות מתחילים מיד בחדירה ואז זה נמשך לכיוון שהגבר מתמקד בהנאה שלו. ומידי פעם נוגע בי אבל עדיין, זה לא מביא אותי לאורגזמה. כאילו, יש סקס כיפי ויש לגמור. זה שני דברים שונים. וזה ממש מבאס אותי שאני לא גומרת ואילו הגבר שאני הולכת למיטה יודע בוודאות שתהיה לו אורגזמה ואת הרגע המדהים הזה של ההנאה. לקנות רוקט פוקט? מה עושים? יש עוד בנות עם הבעיה הזאת? אני רוצה לגמור יחד עם הבחור בסקס ולא רק עם עצמי...

orit110

New member
לא גומרת בחדירה

גם אני לא גומרת מחדירה ובן זוגי יודע איך לעשות לי את זה במגע ישיר על הדגדגן עם היד או הלשון עכשיו קביבו ויברטור שיושב לי בדיוק על הדגדגן והאורגזמות אדירת

Julia307

New member
הבנתי

אז את אומרת ללכת אתו לחנות סקס ולקנות? כלומר במין רגיל אין סכוי שהאישה תגמור או שזה סכוי נמוך? צריכה לציין שהסקס בינינו טוב והוא יודע איך לגעת וכו אבל פשוט לא הגעתי לאורגזמה ומחדירה אני לא מצליחה.

veredp

New member
ממ

את האמת שגם אני כמוך, לפעמים אני כבר מתייאשת עד כדי כך שאני מתייבשת והחדירה כואבת לי. אני באמת לא יודעת איך לעזור לך אבל נראה לי מאוד מוזר מה שאת שואלת, שאין סיכוי שהאישה תגמור או שזה סיכוי נמוך, למה זמן הסקס והכל צריך להיות תלוי בגבר? הוא תמיד יגמור וכשזה יקרה, נגמר הכל? בטוח אפשר לעשות משהו בנוגע לזה, ואני לא מאמינה שבובות זה מה שיפתור את הבעיה. אולי אני לא מנוסה ואני טועה אבל לא טיפשי שאני צריכה צעצועים בשביל זה?

DakaBoaz

New member
צעצועים זה מסוכן

בנות, אני יודע שאני גבר ולא אמור להתערב, אבל... 1) צעצועים זה מסוכן. הגירוי הגבוה מעביר את הגוף תהליך שנקרא "דה-סנטיזציה" (הכהייה חושית) ובפועל הגוף מאבד את היכולת שלו לחוות אורגזמות, הוא נהיה תלויי בעוצמת גירויי גדלה שרק מכשירים חשמליים יכולים לספק. - זה יותר גרוע מסיגריות לחיי המין וזה ממכר את המערכת העצבית! (יש דרכים להפוך את התהליך ולהעביר את הגוף "סנטזציה" - העצמה חושית, אבל אז אתן תחשבו שאני מנסה למכור לכן משהו, אז אני אמנע מלהסביר) 2) באופן בולט, אם הגבר נמצא בחדירה, הוא מקבל הרבה גירוי בעוד את מקבלת פחות (למרות שאפשר לשנות את זה על ידי לימוד השליטה בשרירי תחתית האגן ולימוד של תנוחות שיביאו לנו יותר גירוי)... אפשר לחשוב על זה כמו על סיר בישול - אם האש גבוהה כל הזמן, הסיר יגלוש (והגבר יגמור), אם - מנגד - מנמיכים את האש לפעמים, מחממים שוב, ומשחקים איתה... הסיר אולי לפעמים "כמעט" יגלוש, אבל כל המיים ישארו בסיר. במילים אחרות, אם נשחק עם הגבר ולפעמים לא נעניק לו גירוי, הוא יהנה יותר ולאורך יותר זמן... (יש תרגילים פשוטים שיעזרו לגבר להתמודד עם הנושא של "כאבי ביצים" ויעניקו לו את היכולת להיות רב-אורגזמי, בדיוק כמו שיש תרגילים דומים ועוצמתיים לנשים. אבל גם אם הוא לא מכיר את התרגילים האלו, הוא עדיין יוכל למשוך לפחות כשעה) 3) אני אוהב, באופן אישי, "לרוץ" לחדירה... אבל אני אוהב גם להפסיק באמצע ולטעום מהאישה, לעבור לליטופים או למגע אחר, לנשום יחד ולהתבונן בעיניים... ההנאה היא לא בסוף הדרך, באורגזמה - זו הדרך עצמה שהיא העונג... זה כמעט עצוב להגיע ל"סוף". נמסטה, בועז.

זמן וסבלנות זה הפיתרון.

ביחסי מין זה כמו כל דבר בחיים שעם הזמן בא הניסיון. אחרי שלומדים את כל מה שצריך בהתחלה עם הזמן אנחנו רוצות יותר... אתן צריכות ללמוד את הגוף שלכן ממה אתן נהנות מה מרגש אותכן מינית, לשתף את הבן זוג שלכם או לחילופין לשדר לו בזמן היחסים מה עושה לכן יותר טוב... להגיע לאורגזמה לפי ניסיוני המוגבל זה משהו שלוקח זמן. במיוחד אם הבני זוג שלנו הם חסרי ניסיון ויש להם עוד מה ללמוד... צעצועי מין זה נחמד אבל אין תחליף לבן זוג שמרגיש אותך ולפעמים מפתיע אותך וגורם לך הנאות חדשות ומרגשות. למי שיש ממש בעיה וגם עם הבן זוג הייתי מאד ממליצה לנסות לבד בכדי ללמוד מה טוב לנו יותר ומה פחות.

שגיתא

New member
אני מאמינה בעשה זאת בעצמך ../images/Emo54.gif

מתוקה את לא בובה מתנפחת אלא יישות + גוף חי נושם ותוסס לצערי הרב רוב הגברים מצטערת על ההכללה אבל תודו שחלקית אני צודקת
במה שנוגע להנאה של עצמם ולכן מתוקה מה שלא תדרשי לא תקבלי, לא למנוע סקס תמורת הנאה אלא כמה שזה יישמע הזוי אולי גם קצת חזירי
לבדוק האם ההנאה של האישה חשובה לאותו מועמד תורן ולבדוק מה הם מוכנים לעשות במיטה, היום רוב הסיכויים גבר שלא יורד לאישה לא ייכנס אלי למיטה כי אני לא בעניין של סטוצים ולאורך זמן אני לא מוכנה לוותר על סוג כזה של הנאה
, וכבר הסברתי פעם לאחד מאהב כל כך גרוע לא מתחשב בגרוש אפילו היה מופתע שאני מצפה ממנו שירד לי
אבל לזכותו יאמר שהוא גם הדליק אצלי נורית
אזהרה
ונגמרה רכבת ההפתעות
, הוא גם כמעט ניגש ישר לחדירה ללא שום גירוי כלשהו באיזור המפשעה
, אז הסברתי לו שכמו שגם אצלו הזין שלו לא יעמוד נגיד אם אני שתנפל על הזין שלו מיד שהוא ייכנס לחדר יפשיט את המכנסיים שלו אשכיב אותו וינסה להחדיר את השמוק שלו לנרתיק שלי מה לעשות זה לא יעבוד כי זה לא יעמוד כל כך מהר
בהנחה שהוא לא נכנס לחדר לקיום יחסי מין אלא סתם לתומו
, אז ככה גם המערכת שלנו לא צריכה מעט חימום
, אז הוא שאל אותי אם אני תמיד נהיית דברנית לאחר סקס, אז עניתי לו כנראה רק במקרים שאני ממש לא מסופקת קמתי והלכתי משם
, מה גם שלדעתי הצורך והרצון לספק את האשה בעת קיום יחסי מין צריך לבוא מהגבר ולא רק לפי דרישה של האישה, למעט אולי בקשות מיוחדות ומצריכה נגיד אביזרים נלווים או פירטי לבוש שלה או שלו אבל בד"כ זה כבר בשלבים יותר מעמיקים כשהקשר כבר בנוי וקורה. מה גם זה לא שאת לא גומרת מחדירה אלא את כנראה צריכה גירוי מקדים לפני שניגשים לתכלס כמו הרבה נשים, וקניית ויברטור לא תתקן את הבעייה להיפך רק תקל על הגבר שלך יותר, במידה והוא באמת מנסה ועדיין לא הצלחת להיות מסופקת ואת בעצמך מגיעה לסיפוק מהחדרת אצבעות שלך או שלו לנרתיק, אז או שהוא לא מחכך את הנקודות הנכונות בנרתיק שלך תוך כדי החדירה שאולי שינויי תנוחה יענו על העניין אחרי שניסית ועדיין לא הולך, אז אולי יש מקום להכנסת ויברטור שבאמת נכון הגירוי מהחדירה + גירוי הדגדגן מדהים ומהנה נסי בהצלחה שגיתא

לעעע

New member
את יודעת מה שגיתא את צודקת בהחלט

אולי תוכלי לעזור לי.. אני וחבר שלי לא מנוסים, כלומר בלי ניסיון קודם לפנינו. אני יודעת שהוא אוהב אותי ולכן לא לחצתי עליו לרדת לי, לא אמרתי לו כלום, אולי גם בגלל הבושה אבל שתקתי. אחרי כמה זמן ראיתי שהוא נלחץ מזה, שהוא בהדרגה מנסה לעשות זאת עד שפעם אחת הוא עשה זאת והוא עשה את זה כמו שצריך, חח ושמתי לב שכשהוא בא לנשק אותי הוא נורא נגעל, כנראה לא בדיוק אהב את הטעם של ההפרשות. וזו הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שהוא עשה את זה. במקום זאת הוא מנסה להחדיר אצבעות, מה שלא מענג אותי, כי הוא חושב שחדירה זה הכל ולא מגרה את הדגדגן, אבל אני מתביישת להגיד לו משהו בעניין ובנוסף, יצא לי לענות לו שאני נהנית איתו. מה יכלתי כבר להגיד.. אז.. מה לעשות לחכות שהוא יעז שוב לעשות אתזה או לומר לו משהו? כי אני יודעת שהוא יעשה מתישהו את זה, בגלל שהוא רוצה ומנסה לענג אותי, הוא לא מחפש ישר את החדירה וגם לא נותן לי לעשות לו משהו, רוצה שאני יהנה ואני מודה לו ומעריכה אותו על זה.. אבל זה פשוט לא מספיק

למרות ששאלת את שגיתא...הערה

הייתי רוצה להעיר לך כמה דברים. אני גם מאד אוהבת את הידע והסגנון של שגיתא ואני מקווה שהיא תענה במהרה, אבל לא יכולתי להתעלם ממה שרשמת והייתי מאד רוצה להעיר: נראה לי שמכיוון שחברך עדיין לא מנוסה הוא הגיב כפי שהגיב ולא בגלל משהו שהוא אצלך לא בסדר. אין כמו להגיד לבן הזוג מה מענג אותך יותר ומה פחות, אך להגיד זה לא תמיד לדבר על זה. זה יכול להיות ע"י השמעת קול של הנאה או פשוט לקחת את ידו ולשים אותה במקום שיותר נעים לך... מה שיותר הפריעה לי זה העובדה שציינת שהוא לא מבקש ממך כלום וכי רק הוא מנסה לענג אותך כל הזמן... לפי דעתי פה הטעות הגדולה שלך. אני התחלתי להנות ממין כאשר למדתי קודם כל לענג את בן זוגי... ההתרגשות המינית שלך תתעורר לחיים כאשר גם את תיקחי יוזמה ותתחילי לענג אותו וכאשר תראי את ההנאה המינית שאת גורמת לחברך תוכלי להנות כפליים... כמו כן לאחר שהוא יחוש כמה מענג יכול להיות המין לפני החדירה הוא גם ירצה לעשות לך את מה שאת עשית ותראי שהוא יעשה זאת בהנאה... הייתי מציעה לך בשלב ראשון להפסיק להיות פסיבית (מה שנראה ממכתבך) קחי יוזמה השכיבי אותו על גבו ולאחר שתנשקתי אותו בפיו תתחילי לרדת לצוואר עם הלשון והשפתיים בעדינות תמשיכי לחזה אח"כ לבטן (הבטן אגב מאד רגישה) לאחר שהתעכבת באזור הבטן תתחילי לרדת לאט לאט לאזור האיבר כאשר שוב זה לא אומר שצריך ישר לקחת אותו לפיך באגרסיביות... יש עוד הרבה מה לעשות לפני כן. נשקי את האיבר עם הלשון והשפתיים לכל אורכו כאשר תתני דגש מיוחד לאזור העליון של ה"כיפה" ולאורך הפנימי (זה שלמטה) הייתי מציעה לך לחשוב כאשר את מענגת אותו איזה אזורים היו נעימים לך לו הוא היה עושה זאת ותלכי על זה. כמובן שתהי קשובה לחברך, אני בטוחה שזה לא ישאיר אותו אדיש ואת תוכלי היטב להרגיש מה מענג אותו יותר ובאיזה אזור. בפעם הבאה את כבר תדעי להגיע לאזורים הרגישים אצלו יותר מהר ולהמשיך ולפתח את היחסים שלכם בכיוון הנכון. בן זוגי הנוכחי (כבר כמה שנים) תמיד אומר שרמות ההנאה שאני מביאה אותו גם בעוד חמישים שנה כשהוא יחשוב עליי זה מייד יגרום לו לזיקפה...חחחח. כאשר תגרמי לו להנאה ברמות כאלו אני בטוחה שהוא ירצה לעשות זאת הדדי ואז אם את מפחדת לפגוע בו זה פשוט יזרום ביניכם בצורה הדדית ומהנה.ברגע שביחסים יש צד אקטיבי וצד פסיבי (לא חשוב איזה צד) זה מאד לא מהנה את הצד השני, למרות שהוא גומר ונראה על פניו שהוא נהנה מעצם החדירה בלבד זה מאד יבש ולא מרגש לאורך זמן. במין תמיד צריך לדעת לחדש ולהפתיע אחרת זה הופך להיות שיגרתי ולא מלהיב.

לעעע

New member
זו הבעיה

לפני כמה זמן עונג שמה כמה כתבות אם את זוכרת והיה רשום איך לרדת נכון, עשיתי זאת וראיתי שהוא נהנה והכל ובאמת עשה לי טוב שהוא נהנה איתי, גם שאלתי אותו והוא אמר שהוא מאוד נהנה איתי. עשה לי טוב והכל אבל.. מה איתי? גם אני רוצה.. חח וגם את בעצמך יכולה לשים לב שהוא נהנה ברגע שהוא.. עושה שריר חזק יותר בואי נגיד ככה.. קיצר מה שאני אמרתי מקודם זה שאני הצד שלא מקבל, נראה לי שהבנת לא נכון. גם זו לא בעיה של ריח, הוא פשוט עשה פעם אחת נגעל מהטעם (כנראהף לא דיברנו על זה), ולא חוזר על זה שנית

אין בעיה שאין לה פתרון....

הייתי מציעה לך להמשיך ולענג אותו, אבל תתני לו להבין שגם את מעוניינת ביותר ממה שאת מקבלת ממנו... זה יכול להיות ע"י שפת גוף ואפילו להגיד לו שאת רוצה משהו שונה ממה שהוא עושה, זה לא חייב לפגוע בו אלא פשוט לכוון אותו לכיוון הרצוי לך... אין בושה בלהגיד לו שאת לא נהנת במיוחד כשהוא מחדיר אצבעות אלא שאת מעדיפה גירוי עדין (מסג') של הדגדגן. מה שתפס את תשומת ליבי זאת העובדה שציינת שהוא מעוניין לענג אותך ושאת בטוחה ומחכה שהוא יחזור על מה שהוא עשה באופן חד-פעמי. את לא צריכה לצפות לרצון שלו את פשוט צריכה לשדר לו בכל דרך מה שאת רוצה. מעבר לכך יתכן שכאשר הוא ירד לך באותה הפעם הוא לא קיבל ממך את המסר הנכון שזה מהנה אותך (את מתביישת לדבר איתו על כך) וכנראה שגם ווקלית לא השמעת קולות של הנאה שיתנו לו את הסימן שזאת הדרך הנכונה. אל תשכחי שזה עלול להיות מתסכל מבחינתו שהוא לא יודע מה עושה לך טוב במיוחד, אני בטוחה שהוא יהנה מאד לדעת ממך מה באמת טוב לך ומה פחות. האם כאשר את ירדת לו זה גם היה מעשה חד-פעמי??!! אם כן אולי שידרת לו שזה לא מצא חן בעינייך ןלכן גם הוא פשוט ירד מהעניין? את צריכה לחשוב על כך ולנתח לעצמך את הסיטואציה. שוב אין כמו לדבר על זה איתו ולגרום להנאה הדדית ביניכם...

לעעע

New member
אני יודעת שאת צודקת אבל

אני פשוט עוד לא לגמרי פתוחה איתו בקטע הזה תביני אנחנו בתחילת הדרך, טוב לא ממש.. כבר חצי שנה אבל שנינו ללא ניסיון קודם, ושנינו ביישנים אז לוקח לנו זמן אבל לאט לאט אצלנו הכל לאט לאט.. בסוף נדבר על זה אני יודעת. ולא שידרתי לו שזה לא מצא חן בעיניי אני בטוחה שהוא הבין לפי הכמות שהוא "שתה".. אבל ראיתי שהוא מתחמק מלנשק אותי וגם ראיתי שהוא עשה פרצוף כזה שהוא נגעל, כנראה זו הסיבה שהוא הפסיק. ושאני ירדתי לו בדיוק כמוני הוא לא אמר לי כלום, לא השמיע קול ולא אמר שנהנה מזה, אבל יכלתי להרגיש את השרירים שלו זזים, כאילו שצמררתי אותו. אולי גם כי זו אחת הפעמים הראשונות שעושים לו את זה, וגם בכל פעם עשיתי עוד משהו.. את מבינה, אם בהתחלה רק נישקתי מסביב פעם הבאה התקדמתי עוד קצת ופעמיים הבאות עוד קצת.. וככה כל פעם הרגשתי שהוא מתרגש מחדש, אבל נראה לי שהוא מתחמק מלרדת לי כי הוא חושב שהוא מספק אותי בהחדרת אצבעות, לא יודעת למה בנים חושבים שאנחנו נהנות סתם להחדיר לשם דברים, וואי מלפפוןןןןןןןןן איך בא לי עליו.. איזה שטויות. כל הבנים שקוראים את זה עכשיו תדעו, זה לא נכון! הרבה יותר נעים כשעושים בעדינות בעדינות ליטופים על הדגדגן, אני צריכה לרצות את החדירה, רק בסוף. בחזרה אלייך, כמו שציינתי מקודם, הוא חושב שהחדירה זה מה שמענג אותי, הוא לא כלכך מנוסה כמו שאמרתי. טוב נראה לי שעניתי לעצמי על השאלה, פעם הבאה אני יכוון לו את היד למקום הנכון בעוצמה הנכונה. חח תודה לך..

חחח את בדרך הנכונה...

כפי שראית בעצמך אין מנוס מלהגיד/לשדר לבן זוגך מה טוב לך יותר ומה פחות... לפעמים מה שהגוף שלנו משדר זה הרבה יותר חזק מאשר אפילו מה שאנחנו אומרים. ראית שחברך הצטמרר כשנישקת אותו לפי דעתי זה הרבה יותר חזק מאשר אם הוא היה אומר לך שהוא נהנה ממה שאת עושה... בכל מקרה המשיכי כך ולאורך זמן תגלי גם את המיניות שלך יותר ויותר. רק אנא הזהרי לא ליפול לפח שכל כך הרבה נופלות בו... לעולם אבל לעולם אל תזייפי אורגזמה רק כדי שיהיה מרוצה או מכל סיבה אחרת... כשמתחילים לזייף הנאה את סוגרת לעצמך את האופציה שבן זוגך יחפש איך לרגש אותך ובסופו של דבר ההנאה האמיתית היא ממך והלאה. שוב הייתי ממליצה לך/לכם לצפות בקלטות מקצועיות לנושא העונג המיני ניתן ללמוד מהם הרבה מאד.

שגיתא

New member
לעעע יקירתי ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif

א. בקשר לריח טעם וכו' אז ככה אני משתדלת כחוק (קצת מוריד מהספונטניות לא להתחיל קטע מיני כשאני לא אחרי מקלחת בטח לא כשלא הייתי בבית כל היום אני בחורה מזיעה עם ריחות גוף חריפים יחסית אבל קיבלתי לא מעט מחמאות על ריח גופי הנעים ואני מדגישה לא מגלחת במפשעה אבל מה שכן כפי שפעם ציינתי אני מטפחת את האיזור מעבר למקלחת יומיומית ושטיפה פנימית עם מים כמובן
אני דואגת לחפוף אותו עם שמפו של ילדים ככה שהוא עדין חלילה שטיפה פנימית עם סבון רק חיצונית (שטיפות פנימיות הורסות את הלחות הטבעית המבורכת של המקום, מידי פעם אני מסרקת עם מסרק צפוץ (כמו של הכינים יש לי מסרקים בבית חבר'ה
) ולא אין לי כיני מבושים
, כמובן שימוש קבוע בפדים מסייע נ.ב. אני בד"כ מעודדת גם מקלחת משותפת כי סיבון הדדי זה קטע לא רע בכלל
כי הרבה יותר נעים לי ריח סבון או בושם מהגוף ולא ריח סגריות וכו', מאחר ואני משתמשת בקונדום אני לא צריכה לרוץ מהר לשטוף את עצמי מיד אחרי נעים לי לפעמים תחושת הנוזלים על גופי, או תחושת נוזלי גופי
ב. ומצטערת אני לא כל כך ביישנית ואני שואלת שאלות וגם עונה כששואלים אותי, אבל אני לא אוהבת נגיד לקרוא לדברים כל כך בשמם כלומר מעבר למילה דגדגן שהיא יפה
בפני עצמה אני לעיתים אוהבת להתייחס לאיברים שלי ציורית יותר כמו באר המשאלות, סחלב או שער אחורי אבל מתוקה אם לא תגידי או תראי לו החבר שלך לא יכול לנחש מה עושה לך טוב אם קשה לך להגיד לו תראי לו קחי את היד שלו ולטפי את עצמך בעזרתה, אל תבואי אליו בצורה החלטית " טוב הפעם אני יראה לך איך לגעת בי כדי שלא יקבל חרדה ביצועית ושלא יחשוב שמה שהוא עושה לא מספיק טוב (גם עם בדיעבד זה נכון) כי נשמע שהוא באמת משתדל
(תגידי לו שהוא מוצא חן בעיני
) מה שכן בפעם הבאה שאתם ביחד בצורה משחקית אירוטית נגיד תשכיבי אותו על המיטה תענגי אותו תרכבי עליו או שבי לצידו כשאת בבגדים אפילו קחי את הידיים כאילו הם הידיים שלך ותתחילי ללטף את עצמך להפשיט אותו ואותך ותשתדלי להשאיר את הידיים שלו בידייך בלי לתת לו כל כך מקום ליוזמה תתנהגי כאילו זאת המוזה שלך היום
, אני גם לפעמים עושה את זה יושבת עליו או עוטפת אותי עם הידיים שלו עוצמת עיניים ו... ככה גם בצורה שאת דואגת שהוא גם ילטף את עצמו כמו גם את גופך אבל תהיי כנה עם התגובות שלך ברגע שהוא יראה את עוצמת התענוג שלך ושלו בצורה שעושה לך טוב אני מניחה שהוא ינסה לשחזר את הרעיון בעצמו פעם אחרת שהוא ישתמש באותה צורה בידיים שלך, אני לפעמים גם קצת יותר ישירה לשמחתי בפרוטקול הנוכחי אני בד"כ מקבלת טיפול לשוני הי הוא אוהב את זה מי אני שיעצור אותו (אני מחזירה טובה כנגד טובה)ואני הפעם משקיעה באמת את כל כשרוני היצירתי, כמובן שאני מנסה לברר שמצב הארומטי שלי סביר, ואני מאד נהנית גם מחדירה וגם מהפעלת והחדרת האצבעות בכל הכפתורים וחורים האפשריים
אז או שאני צריכה מגע ככה או ככה שתי אפשרויות או שאני מזיזה את גופי למנח ומגע הידיים הרצוי מתקבל, או שאני לוחשת לו בעדינות שאני צריכה את האצבעות שלו בתוכי וכן משבחת מעשים טובים אם בגניחות (בד"כ לא נשלט אצלי הקטע הווקלי) או אפילו סתם בשיחת אגב של אחרי הסקס שוואוו איזה מדהים זה שאתם לומדים עוד ועוד על השני ותוסיפי שאם יש משהו שהוא היה מעדיף כעינוג שיגיד לך מה לא עדיף לך לרדת לו או לענג אותו בצורה יותר אפקטיבית כל זין להוראות הפעלה שלו אבל כמובן לא להתקבע על נוסחה אחת, או אם יש משהו שהוא רוצה לנסות שלא יפחד להציע, כלומר לא להפתיע אותו בלבוש עור ושוט ביד אלא אם מכירה את התגובות שלו, בו נגיד שמצורה כזאת של תקשורת בנתיים הנאתי רבה ומרובה, שמחתי להתנסות ולו פעם אחת במשהו, ואף קבלתי תשבוחות כמעט מכל מאהב שלי על הפתיחות על זה שהם מסוגלים להגיע לחוויות הכי כמוסות שלהם
(אין כל כך עבר עשיר בסקס לפחות לא מעשי אבל הסוד שלי שאני לא נבהלת מלנסות ואפילו לא הגעתי עדיין לשלב הביזארי של הסקס הכל עדיין בגדר כמעט גופינו בלבד וכמעט שום אביזר מעבר לגוף עצמו אולי שמן לעיסוי מקדים נעים וטעים בהצלחה שגיתא

לעעע

New member
את יודעת מה?

אני חושבת שהבעיה היא, שבזמן המשחקים בסדר הכל נחמד אבל אחרכך מהרגע הראשון של החדירה כל העסק מתמקד רק בזה, לי נעלם החשק והוא עסוק בלדחוף ולהוציא עד לגמירה. צריך לעבוד על הקטע הזה.. שיהיה יותר איטי ויותר ליטופים באמצע.. הבנת אותי? וגם עזר לי מאוד ההודעה שלך תודה רבה. כבר כמה פעמים שמעתי על הקטע הזה שאנחנו צריכות ליזום, מה שאני בחיים לא עשיתי עוד.. בקיצור תודה רבה לך =)

עריה

New member
מצטער, אכל אני לא אוהב לרדת

הריח של הערוה הנשית מגעיל ודוחה אותי. אני מתקומם נגד הטרור של שגיתא שמציבה אולטימטום בפני גברים שלא יורדים. איפה כיבוד רצונו של בן הזוג? ומה עם נשים שלא סובלות חדירה אנאלית? לזרוק אותן מן המיטה? כך יוצא לפי שיטתה של שגיתא שמנסה לכפות את רצונה על בן הזוג. לדעתי צריכים להתחשב בבני בזוג, ותמיד ניתן למצוא דרכים חלופיות לסיפוק הדדי. אל תכריחי אותנו שגיתא לרדת לך, כי זה פשוט מגעיל!

E D G Y

New member
אני מכירה אישית כמה גברים שנגעלו

מירידות לנשים עד ש....הם עברו תהליך של התבגרות מינית ונפתחו לעניין (בעזרת אשה-חונכת מינית בוגרת) והיום הם לא מוותרים על זה, מתים על זה. לדעתי זה איזה מחסום פסיכולוגי שיש כאלה שעוברים אותו בשלב מסויים ויש כאלה שלא, וחבל. כמובן שיש לשמור על הגיינה וניקיון כדי שיהיה יותר נעים לרדת...אחרת זו באמת חוויה קשה...

Zoharrr

New member
אני לא מסכימה איתך...

יש לה כל זכות להציב אולטימטום. מבחינתי מין אוראלי זה חלק מהפורפליי וגם סקס בעצמו. אין שום דבר שמרגיש כמו ירידה ומספק אותי באותה דרך. כמה שאני נהנית מחדיה ולא יכולה בלי זה גם בלי ירידה אני לא יכולה. במיוחד בהתחשב בזה שכל הגברים רוצים שירדו להם, מי שרוצה שאני ארד לו צריך לרדת גם לי. ומבחינתי בלי מין אוראלי הלך חצי מכל ההנאה שלי, בלי מין אוראלי אני לא עושה סקס.

שגיתא

New member
עריה אני לא כופה ולא אכפה ../images/Emo54.gif

את רצוני על אף גבר, אבל חלק מהבחירה שלי לקשר ארוך טווח יהיה מושטט על הנכונות והפתיחות שלי ושלו בנתינה כמו גם בקבלה גם בחלק הפיזי, אני לא מצפה לזה בכל פעם שאנחנו שוכבים למרות שבמצב הנוכחי אני מקבלת טיפול לשוני מבורך
, לא שזה חייב להיות קטע רוטיני אבל לדעת שזה אופציונאלי מעבר לזה שחשובה לו ההנאה שלי אפילו שתהיה ידנית אבל שתהיה. אני אפילו הפסקתי קשר שבו הבחור ממש לא ידע לקבל הנאה ועינוגים כלומר לא שהוא נרתע ממגעי, אלא יותר חשוב לו ההנאה שלי היה מקלח אותי יורד לי הכל כי ההנאה שלו זה לראות אותי גומרת וזה קצת מעוות כי הוא לא היה ממש גומר, זה נכון שלא תמיד חייבים לגמור כדי להנות ממעשה ההאהבה ביחד אבל כמה זה אתה יכול להחזיק בלי שהזין שלך ירטוט מאורגזמה וניסיתי כל מיני גישות איתו, ובי מתמלא צורך לפנק לענג לגרום לו הנאה, אפילו פעם בבוקר הרגשתי פשוט צורך ללטף ולנשק אותו מכף רגל ועד ראש, בקשתי וקבלתי את רשותו ואז הוא שאל אותי אם אני מחפשת זיון של בוקר ועניתי שממש לא וזה באמת היה נכון למרות שבסוף הוא ביקש שאני אשב עליו וזה אחד הזיונים הכי טובים שלי איתו
שגיתא

למעלה