לעעע יקירתי ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif
א. בקשר לריח טעם וכו' אז ככה אני משתדלת כחוק (קצת מוריד מהספונטניות לא להתחיל קטע מיני כשאני לא אחרי מקלחת בטח לא כשלא הייתי בבית כל היום אני בחורה מזיעה עם ריחות גוף חריפים יחסית אבל קיבלתי לא מעט מחמאות על ריח גופי הנעים ואני מדגישה לא מגלחת במפשעה אבל מה שכן כפי שפעם ציינתי אני מטפחת את האיזור מעבר למקלחת יומיומית ושטיפה פנימית עם מים כמובן
אני דואגת לחפוף אותו עם שמפו של ילדים ככה שהוא עדין חלילה שטיפה פנימית עם סבון רק חיצונית (שטיפות פנימיות הורסות את הלחות הטבעית המבורכת של המקום, מידי פעם אני מסרקת עם מסרק צפוץ (כמו של הכינים יש לי מסרקים בבית חבר'ה
) ולא אין לי כיני מבושים
, כמובן שימוש קבוע בפדים מסייע נ.ב. אני בד"כ מעודדת גם מקלחת משותפת כי סיבון הדדי זה קטע לא רע בכלל
כי הרבה יותר נעים לי ריח סבון או בושם מהגוף ולא ריח סגריות וכו', מאחר ואני משתמשת בקונדום אני לא צריכה לרוץ מהר לשטוף את עצמי מיד אחרי נעים לי לפעמים תחושת הנוזלים על גופי, או תחושת נוזלי גופי
ב. ומצטערת אני לא כל כך ביישנית ואני שואלת שאלות וגם עונה כששואלים אותי, אבל אני לא אוהבת נגיד לקרוא לדברים כל כך בשמם כלומר מעבר למילה דגדגן שהיא יפה
בפני עצמה אני לעיתים אוהבת להתייחס לאיברים שלי ציורית יותר כמו באר המשאלות, סחלב או שער אחורי אבל מתוקה אם לא תגידי או תראי לו החבר שלך לא יכול לנחש מה עושה לך טוב אם קשה לך להגיד לו תראי לו קחי את היד שלו ולטפי את עצמך בעזרתה, אל תבואי אליו בצורה החלטית " טוב הפעם אני יראה לך איך לגעת בי כדי שלא יקבל חרדה ביצועית ושלא יחשוב שמה שהוא עושה לא מספיק טוב (גם עם בדיעבד זה נכון) כי נשמע שהוא באמת משתדל
(תגידי לו שהוא מוצא חן בעיני
) מה שכן בפעם הבאה שאתם ביחד בצורה משחקית אירוטית נגיד תשכיבי אותו על המיטה תענגי אותו תרכבי עליו או שבי לצידו כשאת בבגדים אפילו קחי את הידיים כאילו הם הידיים שלך ותתחילי ללטף את עצמך להפשיט אותו ואותך ותשתדלי להשאיר את הידיים שלו בידייך בלי לתת לו כל כך מקום ליוזמה תתנהגי כאילו זאת המוזה שלך היום
, אני גם לפעמים עושה את זה יושבת עליו או עוטפת אותי עם הידיים שלו עוצמת עיניים ו... ככה גם בצורה שאת דואגת שהוא גם ילטף את עצמו כמו גם את גופך אבל תהיי כנה עם התגובות שלך ברגע שהוא יראה את עוצמת התענוג שלך ושלו בצורה שעושה לך טוב אני מניחה שהוא ינסה לשחזר את הרעיון בעצמו פעם אחרת שהוא ישתמש באותה צורה בידיים שלך, אני לפעמים גם קצת יותר ישירה לשמחתי בפרוטקול הנוכחי אני בד"כ מקבלת טיפול לשוני הי הוא אוהב את זה מי אני שיעצור אותו (אני מחזירה טובה כנגד טובה)ואני הפעם משקיעה באמת את כל כשרוני היצירתי, כמובן שאני מנסה לברר שמצב הארומטי שלי סביר, ואני מאד נהנית גם מחדירה וגם מהפעלת והחדרת האצבעות בכל הכפתורים וחורים האפשריים
אז או שאני צריכה מגע ככה או ככה שתי אפשרויות או שאני מזיזה את גופי למנח ומגע הידיים הרצוי מתקבל, או שאני לוחשת לו בעדינות שאני צריכה את האצבעות שלו בתוכי וכן משבחת מעשים טובים אם בגניחות (בד"כ לא נשלט אצלי הקטע הווקלי) או אפילו סתם בשיחת אגב של אחרי הסקס שוואוו איזה מדהים זה שאתם לומדים עוד ועוד על השני ותוסיפי שאם יש משהו שהוא היה מעדיף כעינוג שיגיד לך מה לא עדיף לך לרדת לו או לענג אותו בצורה יותר אפקטיבית כל זין להוראות הפעלה שלו אבל כמובן לא להתקבע על נוסחה אחת, או אם יש משהו שהוא רוצה לנסות שלא יפחד להציע, כלומר לא להפתיע אותו בלבוש עור ושוט ביד אלא אם מכירה את התגובות שלו, בו נגיד שמצורה כזאת של תקשורת בנתיים הנאתי רבה ומרובה, שמחתי להתנסות ולו פעם אחת במשהו, ואף קבלתי תשבוחות כמעט מכל מאהב שלי על הפתיחות על זה שהם מסוגלים להגיע לחוויות הכי כמוסות שלהם
(אין כל כך עבר עשיר בסקס לפחות לא מעשי אבל הסוד שלי שאני לא נבהלת מלנסות ואפילו לא הגעתי עדיין לשלב הביזארי של הסקס הכל עדיין בגדר כמעט גופינו בלבד וכמעט שום אביזר מעבר לגוף עצמו אולי שמן לעיסוי מקדים נעים וטעים בהצלחה שגיתא