חוסר התחשבות :(

חוסר התחשבות :(

אוף למה התגייסתי? חשבתי בטיפשותי שכן יתחשבו. אז ככה,יש לנו כל יום ב8:50 מסדר בוקר. עד היום לא הייתי באה אליו כי האוטובוס שלי מגיע לבסיס 5 דקות מאוחר יותר. עכשיו עושים לנו טרור על זה ומחייבים אותי להגיע. מה שאומר שאין לי יותר אוטובוס מתחת לבית ואני צריכה ללכת עד לתחנה המרכזית פה-20 דקות כל בוקר לאוטובוס של 6 וחצי בערך (לקום ב5 וחצי לפחות..). גם ככה אני סובלת מבעיות של עייפות בגלל הכדורים,אז עכשיו אני בקושי אשן. שלא לדבר על ה-"7" שעות חובה שיש לי. מה אני יעשה אוף.. בגלל שטויות כאלה מסכנים חיילים ולאף אחד לא אכפת. כאילו שאני ירדם ב-9 בערב כל יום..

הייי..

פני אל: רופא יחידה, נירולוג, מפקד יחידה, מפקד ישיר לכל מי שצריך!@# תגיעי עם זה גבוה!! אל תפחדי..

ray24

New member
לי עשו טרור עד שגייסו אותי, ואחרי

7 חודשים שוחררתי..בגלל התקף.. תצחקי, אבל כל כך בכיתי כשהרופא אמר לי שישחררו אותי...היום העצוב ביותר לי... :) בכולופן, בטירונות לא עשיתי כלום ולא היו לי שמירות בגלל זה, תנסי להוציא משהו. לא אמורה להיות בעיה

danielef

New member
ראש בראש

לא נותנים לך? קחי בכוח! ככה זה בצבא... אני לא יודעת מי זה מכריח אותך (הרס"ר, המפקד, ק. ניהול..) אבל תתחילי לבקש הפניות בלי סוף (קב"ן, נוירולוג, אלוהים... מי שזה לא יהיה) ותוציאי אישור לשעות שינה נוספות. אני בטוחה שאם תגידי לנוירולוג שיש לך אפילפסיה ושאת צריכה ללישון כמו שצריך ותסבירי את עיניין האוטובוס, תקבלי אישור לאיחור הזה. בקיצור, כמו שאמרתי, לא נותנים לך? קחי בכוח! בהצלחה

יש תיבת דואר לפניות של הרמטכל..

אם ניסית את כל הגורמים האלו והם לא עזרו לך, אל תהססי תכנסי למייל בצבא תרשמי "דן חלוץ" ותכתבי לו מייל מנוסח בצורה יפה וברורה הוא באמת יכול לעזור בדברים האלה, יש לו תיבת מייל של חיילים עם בעיות ישירות אליו.. שמעתי על מקרים שהוא עזר..

למעלה