חוסר התאמה מינית?!

חוסר התאמה מינית?!

יש לי חבר דיי חדש, משהו כמו 3 חודשים, לשנינו יש ניסיון מיני. כשאנחנו שוכבים אני פשוט לא מצליחה לגמור, הוא מנסה, משקיע, מתאמץ.. וזה פשוט לא הולך. מניסיון העבר שלי הצלחתי לגמור מכל מגע מיני אפשרי- ממשחק אצבעות, מירידה ומהתחככות תוך כדי חדירה ורגילה ממערכות יחסים קודמות שלגמור זה דבר ממש לא נדיר, אלא חלק טריוויאלי בכל פעם שיש סקס, אבל איתו משום מה זה לא מגיע. אני מניחה שתייעצו לי להסביר לו, להנחות אותו, להדריך אבל אני פשוט לא יודעת איך, לא יודעת להגדיר במדוייק איך לרדת לי על מנת שאגיע לאורגזמה. גם לאונן מולו על מנת שילמד נראה לי לא מתאים שכן אני מאוננת ע"י התחככות ולא "עושה לעצמי ביד". אני יודעת שהוא ישמח לשמוע וללמוד אם יהיה אפשרי יש בנינו תקשורת פתוחה והוא מודע לעניין. אבל פשוט לא יודעת מה לעשות.. מרגישה שאם זה ימשיך ככה זה רק יוביל לתסכול ובסופו של דבר לסיום הקשר. האם ייתכן שמדובר בחוסר התאמה מינית ואין מה לעשות בעניין? אתם חושבים שיש מצב כזה של חוסר התאמה שלא ניתן לגשר עליו? למישהו יש הצעות או פתרונות?

CryForTheMoon

New member
שלום לך :)

אני לא חושבת שהבעיה שלכם היא חוסר התאמה. אני חושבת שזה חוסר בתקשורת, את באמת צריכה להדריך אותו (ולהדריך זה לא חייב להיות במילים) מה ואיפה עושה לך נעים. את לא צריכה להתבייש בזה... אני בטוחה שהוא גם ישמח שתכווני אותו. אתם ביחד 3 חודשים, זה מעט מאוד- לוקח זמן להכיר אחד את השניה ולדעת בדיוק מה עושה טוב לכל אחד ואיך לענג את בן\ בת הזוג בדרך הטובה ביותר. זה תהליך ששניכם צריכים לעבור, חבל לחשוב כל כך מהר על חוסר התאמה... תני צ'אנס, את לדעתי קצת לחוצה מזה שאיתו את לא גומרת אם עם כל האחרים גמרת, אם את נהנית איתו וטוב לך איתו- פשוט תזרמי עם זה, תהיי סבלנית ורגועה ופשוט תדריכי אותו. יהיה טוב :)

תשובה

מה אשה לחוצה רוצה גומרת עם בן זוג שלה, מתכון בטוח זה מה לא לגמור בכלל. מה בן זוג לחוץ מגמר אישה, גם לא שומע ולא רואה שמה נעים לה. ממליצה עושים מגע קרוב, ליטופים בלי מרגישים צורך גומרת דווקא. לומדים נוגעת בך ביחד מה נעים לך, בלי רוצים עושים לך אורגזמה. בינתיים, מתי את לא עם חבר זה, מנסה לבד את לומדת עוד דברים מה עושה לך שאת גומרת. אחרי מרגישים בטוח ונעים גם יחד גם לבד, מלמדת חבר מה נעים לך.

הזוייה

New member
קודם כל לגמור זה דבר נדיר מאד,

ארבעים אחוז מהנשים בכלל לא הגיעו לאורגזמה בחייהן. אגב, רוב הנשים לא מצליחות לגמור מחדירה, אלא רק מגירוי ידני, מחיכוך או באמצעות הפה של בן הזוג (לפני, בזמן, או אחרי חדירה). כל אקט מיני לא צריך להסתיים באורגזמה- איפה כתוב דבר כזה. אורגזמה היא תוצאה של חיבור מאד עמוק לעצמך שמשתלב עם האהבה העצומה שיש לבן זוג שלך. כדי לגמור צריך להיות בשיא השלווה והרוגע, בלי יותר מידי מחשבות על זה שאת לא מצליחה לגמור- כי אז הראש שלך יהיה מלא במחשבות מטרידות במקום ליהנות מהחוויה. אם ביחסים קודמים גמרת- ענית לעצמך למעשה בשאלה- כנראה שמשהו עם בן הזוג הזה משובש.

למעלה