חוסר התאמה.מאוד. X4

• פותח הנושא g0n
  • פורסם בתאריך

g0n

New member
חוסר התאמה.מאוד. X4

הרי,מודי עין -זועמת מלמד את הארי לפרוץ את ה- Imperis Curese (קללת השליט- בתרגום חופשי),כאשר ברטי קראוץ` ג`וניור הוא בעצם מודי. למה לברטי קראוץ`,חסידו של וולדמורט,ללמד את הארי איך לפרוץ את ``קללת השליט``? הרי זה באמת ילמד אותו משהו שיוכל לעזור לו בעתיד. וגם אם זה היה מודי עין-זועמת,אז איך זה שהוא לימד אותו את זה למרות שגם הוא היה תחת הקללה? g0n

Padfoot

New member
לא יודעת...

העלת נקודה מעניינת מאוד, שהאמת אין לי ממש תשובה עליה. נראה לי אבל שברטי קראוץ` הבן לא רצה שיעלו על העובדה שהוא מתחזה למודי ולכן התנהג כמורה טוב להגנה מפני כוחות האופל, אחרת דמבלדור היה מגלה אותו. נשמע הגיוני? לא ממש... מקווה שלמישהו אחר יהיה הסבר יותר טוב

js42

New member
הוא הסביר זאת בעצמו (4X)

קראוץ` עשה כמיטב יכולתו כדי לוודא שהארי ישרוד עד לשימוש שיעשה בו וולדמורט. הארי מת היה אולי משמח את קוסמי האופל, אבל משאיר את הלורד - איך לומר - קצת מצ`וקמק, ואת קראוץ` עצמו בצרות. לא לשכוח שהוא התמודד נגד ביה``ס הידוע לשמצה של קרקארוף, ושום דבר אינו בלתי-צפוי.

g0n

New member
לאא..X4

כן,אבל לא ראינו את הארי משתמש בזה (פריצת קללת השליט) במקום אחר מחוץ לקרב עם וולדמורט. וקראוץ` ג`וניור אמור לדעת מה יהיה בהמשך,מהיותו מורה פעיל בתחרויות.. את האמת? ג`יי קיי קצת מיהרה בספר הזה. לחץ..

Hermione G

New member
הוא לא ידע

קרואץ` ג`וניור ידע אילו תחרויות יהיו אבל הוא לא ידע אם אולי במובך ויקטור קרום יתקוף את הארי - הרי בבית ספר שלו למדו לבצע קסמים אפלים

דאדלי

New member
למה להרוס hermione

למה להרוס? תכתבי על ההודעות שלך X4 כדי שאנשים כמוני שעוד לא קראו את הספר הרביעי לא ידעו דברים שהם לא אמורים לדעת או קיי? דאדלי-(א``ק)

Hermione G

New member
אוי לא!!!!

אני נורא נורא נורא מצטערת!!!!!!!!!!!!!!! אני בדרך כלל שמה אזהרות, כמובן, אני לא יודעת מה קרה לי ששכחתי!!! אני באמת נורא נורא נורא מצטערת!!!! האחראית של הפורום יכולה לערוך את ההודעה ולכתוב בה את זה? כי אם כן אז אנא עשי זאת - אני באמת לא רוצה להרוס לאנשים את הספרים!!! ואני באמת נורא נורא נוררררררררררררררררררא מצטערת... :(

Hermione G

New member
וגם

וכרגע גם חשבתי על עוד משהו - לא כדאי לך להכנס להודעות שהן תגובה להודעות שכתוב שהן הורסות ספרים כי אם הן תגובה להודעות אלו הן הרי מדברות על אותו נושא וסביר להניח שגם הן הורסות... ושוב - אני נורא נורא נורררררררררא מצטערת!!!

יפעת28

New member
מה שהסב לי עונג רב X4

זה לראות איך מודי הופך את דראקו לחולדה ועורך לו מטס ראווה. היה גדול. וזה גם הגיוני, למרות שזה היה בעצם קראוץ` ג`וניור שאמור להיות לצידו של דרקאו... כי הוא כל כך כעססססס על לוציוס שהתכחש לצד האפל עם נפילתו של וולדמורט ולא הלך לחפש אותו. אז אנחנו חושבים כמעט כל הספר שזה ``מאהבת מרדכי`` אבל בסוף מסתבר שזה ``משנאת המן``. לפחות הרווחנו הרבה התעללויות במאלפוי המאוס. יש!

יפעת28

New member
אממ... תיקון טעות

לפי הבבילון שלי, FERRET זה סמור ולא חולדה. אם יש כאן מישהו דובר אנגלית, אנא כתוב/כתבי את הפירוש המדוייק תודה וסליחה

js42

New member
ferret

באמת עמדתי לשאול לעניין החולדה. למיטב ידיעתי סמור הוא WEASLE. ferret היא חיה טורפת קטנה שחיה על עצים. מהחיות הרעות ב``הרוח בערבי הנחל``.

sarah

New member
ברור למה X4

כדי שמישהוא מהמצחרים בו בתחרות לא יכשף אותו כדי שהוא לא ינצח בתחרות-כי זאת המטרה של קראוץ` חוץ מזה במשך כל הספר מודי האמיתי היה בתוך הקופסא והמודי המזווייף עשה הכל לימד וכו`

למעלה