חוסר הנאה

חוסר הנאה../images/Emo12.gif

אני נשואה 4 שנים ויש לנו ילדה בת חודשיים. בעלי היה בלידה. ומאז הוא לא רוצה לקיים יחסים.הוא טוען שאין לו חשק וכייף. השאלה שלי ממה זה נובע? ומה אני יכולה לעשות בנושא.... המון תודה.

מזל טוב../images/Emo140.gif

התופעה אותה את מתארת חלה אצל לא מעט גברים אשר חווית הלידה שאמורה להיות מרגשת,מאחדת, ומחזקת ת´קשר גורמת לחלקם להתרחק. הלידה עלולה להיות להם חוויה קשה ולעיתים טראומטית. חויה זו מרחיקה אותם ריגשית ופיזית מבת זוגם. בנוסף, הפוקוס של תשומת הלב , העובר מהבעל לרך הנולד מביא איתו קינאה ותחושות אחרים שאם אינם באים לידי דיסקוס וביטוי.....!! השינוי בסידרי החיים גם בו יש לגרום למתואר בפניתך. מה לעשות...?! ראשית לפתוח איתו ת´עיניין המטריד!.לשאול מה את יכולה לעשות ע"מ לעזור לו (אם יש לך עוד כוחות גם לזה...מה? את לא הרוסה??!!) לבטא באוזניו את צרכיך כחלק מחזרה לשיגרת חיי המין.לנסות להתקרב אליו ולהמיסו לאט לאט. וכמובן שאם כל אלו לא עובדים......פניה לטיפול, יחד!, לא תזיק!! שלך ובשבילך עידן מיליצ´ר

תודה../images/Emo39.gif

הלידה עברה בסדר גמור. ויש לי חשק עצום למין. לאחר שבחודשי ההריון האחרוניםלא לא היה בכלל מגע מיני. דברנו המון על הנושא,וממש אין לו חשק. לטיפול הוא לא רוצה ללכת,הוא אומר שזה אישי מידי לספר למטפל מיני על הסקס שלנו. אני בבית עם הילדה כל היום ובערב שהוא חוזר מהעבודה, בא לי לשכב איתו. והוא דוחה אותי. חברות הציעו לי לקנות אבזרי מין........ מה אתה אומר? וחוץ מטיפול מה עוד ניתן לעשות. יום נפלא.

למעלה