חוסר ב -ocx

simbez43

New member
חוסר ב -ocx

שלום, יש לי מספר אפליקציות אקסס שרצות טוב מאוד על המחשב הביתי שלי. כאשר אני מנסה להריץ אותן במחשב אחר לצורך מצגת, אני מקבל משהו כמו: "אקסס לא יכול היה להמשיך עקב חוסר OCX מסוים", או משהו בסגנון. מה לעשות בכדי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד? האם זה קשור להבדל גרסאות בין האקססים? ואיך אני מתקין על המקום אצל הלקוח את הקובץ החסר? תודה , ירון

שא12

New member
מעתיקים את ה OCX

למחשב ששם הוא חסר לספריה system או system32 ועושים לו רשום ברגיסטרי

simbez43

New member
שני דברים

1. מאיפה אני מעתיק, 2. האם יש דרך להימנע מכך?

שא12

New member
ה OCX הזה

קיים במחשב שעליו התוכנה שלך כן פועלת אם תעשה קובץ התקנה תצרף אותו להתקנה או שתתקין אותו ידנית בכל מקרה כאשר חסר DLL או OCX מערכת ההפעלה נותנת הודעת שגיאה עם השמות שלהם וז אפשר לצרף אותם ידנית

simbez43

New member
זה הבנתי

אבל איך אני מעתיק אותו מהמחשב שלי, איפה אני מוצא את הקובץ אם יש לי את שם ה- OCX החסר? דבר שני, יש דרך להימנע מהדבר, הרי מה שקורה הוא שאני מריץ את התוכנה על מחשב אחר ורק אז אני יודע איזה קובץ חסר, אז מה אני אלך עם מזוודה ובה כל קבצי ה- dll הקיימים?

Shmenky

New member
לפי דעתי הכי טוב תקמפל את זה

הפוך את התוכנית לקובץ התקנה ואז המחשב יסדר הכל אוטומטית: 1. לחץ על Add-Ins בתפריט, בחר בadd-int manager 2. מתוך הרשימה לחץ פעמיים על Package and Development Wizard 3. לחץ על אוקיי, לחץ שוב על תפריט הADD INS ובחר הפעם בPackage and Development החדש שנוצר בתחתית הרשימה. 4. בחר בPACKAGE ואז בCOMPILE 5. לחץ NEXT ובחר את התיקיה הרצויה, שוב NEXT עד הסוף והריי לך התקנה משובבת נפש. עדיף לבחור תיקיה ריקה כדיי שתוכל להעתיק את כל הקבצים. אם אתה מעדיף שלא תהיה התקנה אז לפי דעתי אפשר לשלוף מהקבצים שמאוחסנים בתיקיה אחרי יצירת קובץ ההתקנה את הOCX.

שא12

New member
אין דרך אחרת

חוץ מאשר להתקין את אותה גרסת האופיס בשני המחשבים אני עובד עם נייד ושם יש לי כל מה שאני צריך אבל לחילופין תחזיק מחשב נקי עם התקנות סטנדרטיות ותריץ עליו את התוכנה ותרכז את כל מה שחסר

simbez43

New member
יעני

אתה אומר שזה קשור לגרסת האופיס שמותקנת בכל מחשב? תודה,

למעלה