חוסר בטחון...........

tomertomer1

New member
חוסר בטחון...........

אני בן 16, אני כזה חסר בטחון ואין לי בכלל סיבה לכך , אני נראה טוב, יש לי חברים אני ממש טוב בכדורגל אני משחק בקבוצת כדורגל ויחד עם כל הדברים האלה אני ממש חסר בטחון , כשאני משחק כדורגל אני חייב שכולם יחשבו שאני טוב , אם לא אז זה מוריד לי את הבטחון לרצפה , אם מישהו אומר לי שני לא יפה ולא נראה טוב אז בכלל הבטחון שלי ברצפה . אני אמור לקבל בטחון מהבית אבל אמא שלי רק עושה הפוך אני לא יכול לסבול אותה יותר. יוווווו זה כזה חרא , פעם לא זה לא היה ככה , פעם אם מישהו היה אומר לי שאני לא נראה טוב אז הייתי אומר לעצמי "מי הוא?!? , אני יודע שאני נראה טוב " .

snir 932

New member
תומר אחי אני ממש מכיר את ההרגשה הזאת...

אתה לא צריך לקחת ללב מה שאומרים לך... וואלה אתה אומר שאתה נראה טוב אז אם מישהו/י אומר/ת לך שאתה מכוער או לא יודע מה אז שים עליו ....(אתה יודע למה אני מתכוון). אני הייתי בגיל שלך בידיוק ככה והייתי ממש חסר ביטחון בהכל, עם בנות, עם חברים, עם אנשים פשוט בכלל חסר ביטחון הכנסתי את זה לעצמי פשוט לחשוב שאני ככה וככה וככה וככה וככה פשוט ירד לי הביטחון... עכשיו וואללה הכל דיי השיתנה דיי הכנסתי את עצמי לפרופורציות ואם אומרים לי שאני לא נראה טוב או לא טוב במשהו שאני כן טוב אז אני מעביר את זה כאילו: " טוב סבבה אמרתם עכשיו אתם מאושרים...?" וממשיך הלאה כאילו כלום לא קרה. לפעמים גם מה שאנשים אומרים לך זה לא לווא דווקא כדי לפגוע בך או להעליב אותך... לפעמים הדברים האלה שנראים לך רעים הם טובים... לפעמים כל זה זו ביקורת בונה... אם אומרים לך שאתה לא משחק טוב כנראה שיש איזה מקום שוואלה אתה יכול כן להישתפר יותר ולהיות יותר טוב... תנסה לקבל את מה שאנשים אומרים כביקורת בונה ולא כהעלבה או לא יודע מה. אני מבטיח לך שכשתתגייס לצבא אז תבנה לך אישיות ממש ממש שונה ותתחיל להבין מי אתה באמת ותבין את הגבולות שלך ומה אתה מסוגל ומה אתה שווה בעיניי אנשים ולפעמים תראה גם כמה אנשים מעריכים אותך ואף סומכים עלייך ולפעמים תראה שכל מה שאתה עושה זה אף פעם לא מספיק טוב ותמיד יהיו תלונות... וזה לא כדי להעליב אלה כדי לגרום לך לעשות את הכל יותר טוב. ושוב אל תיקח את מה שאומרים ללב... תחשוב על מה שאומרים כעל ביקורת ולא כהעלבה ותראה שזה ישנה את הכל והביטחון שלך יעלה... פשוט תכניס לעצמך לראש שהביטחון שלך הוא גבוה אבל אתה יכול לשאוף תמיד שיהיה יותר גבוהה! שיהיה לילה טוב ושבוע טוב תותח... מקווה שעזרתי ולא חפרתי... מחר לי לעומת זאת הולכים לחפור בצבא... שניר

למעלה