חוסר בחשק מיני

indians

New member
חוסר בחשק מיני

שלום רב! אני כותבת לך רחוק רחוק מהודו היפה. אני ובעלי, התחתנו לפני שנתיים ואנחנו ביחד כבר 4 שנים, מטיילים כבר 4 חודשים בהודו ויש לנו עוד 8 חודשים טיול (בקיצור שנה בהודו) אני בת 29 בעלי יהיה בקרוב מאד בן 27. התקשורת ביננו מצויינת,כיף לנו ביחד, האהבה שלנו רק גדלה ומתעצמת בטיול זה אבל וזה אבל גדול, אין לי חשק מיני, בזמן שהחשק המיני של בעלי רק גדל. אני משערת לעצמי שזה בגלל שאנחנו כמעט ולא שוכבים (פעם בשבוע אולי פעמיים). זה התחיל בהדרגה קצת לפני שהגענו להודו, בהתחלה האשמנו את הלחץ הנפשי וגם הפיזי של לעזוב את הכל, לארוז בית שלם, לעזוב עבודה אהובה וכו', אבל עדין שכבנו הרבה וממש נהניתי מהמשגלים,כשהגענו להודו זה ממש היה מורגש, בהתחלה מאד נגעלתי מלשכב על מיטות זרות בהודו ולכן גם נגעלתי לעשות אהבה, אח"כ סתם לא התחשק לי כמו שקרה גם בעבר וזה תמיד עבר אחרי שבוע שבועיים, אבל לא הפעם, מאז עברו כבר כמה חודשים. לפעמים כן בא לי ולפעמים אני "נותנת" לו כי אני יודעת שעם העשייה בא גם החשק והתענוג, ובאמת רוב הפעמים ממש כיף לי ובחלק מהמקרים זה סתמי לחלוטין, רק כדי שיהיה לו טוב (פולניה שכמוני), וחשק מיני כמעט ואין לי. אנחנו מדברים על זה הרבה (לא יותר מדי) ותמיד מנסים למצוא את הסיבה למה, לשנות, לשחק (עד כמה שאפשר בגסט האוסים, ועד איפה שהדימיון לוקח אותנו). אנחנו מאד פתוחים אחד עם השני ,לא מפחדים לומר הכל ,אז זה הרבה יותר קל למצוא פתרונות. חודש שעבר דיברנו ואמרתי לבעלי שאני מרגישה לפעמים שאני חייבת לעשות איתו סקס ולכן לא בא לי, וגם שהעובדה שהוא תמיד רוצה, קצת מורידה לי את החשק כי אין מרדף או משחק של קשה להשגה וכו'. אז החלטנו שבמשך חודש אנחנו לא שוכבים, עושים הכל חוץ מחדירה ואפילו ביקשתי ממנו לסרב בתוקף כל פעם שאני ארצה, ולשחק אותה קשה להשגה. הייתי אומרת שזה עבד חלקית, הרגשתי שיש עלי הרבה פחות לחץ, (למרות שהוא בכלל לא לוחץ, אבל רע לי עם החוסר הזה,) וגם היה לי מאד כיף לשחק משחקים בלי לפחד שאני אאכזב אותו ואומר לו בסוף שלא בא לי,והיה לי כיף להיות המפתה (בפעמים שאני רציתי חדירה והוא סירב) זה היה ממש מגרה. היום כבר עבר הדד ליין של המשחק הזה וכבר שכבנו כמה וכמה פעמים אבל עדין אין לי חשק, ואני לא נהנית מהמין כמו שנהניתי בעבר. לבעלי תמיד היה און מיני יותר גדול משלי ולכן לפעמים הוא אונן כשהוא רצה ואני לא, בתקופה האחרונה הוא יותר מאונן מאשר עושה אהבה. אחד הפתרונות לכך שיש לו חשק ולי לא היה שאני אשתתף באוננות ואלטף, או שהוא ישתפשף עלי וכו'. אעצור ואציין ששנינו מאד מיניים בד"כ, והוא הבן זוג הכי טוב שהיה לי אי פעם במיטה. בעלי אמר לי היום שהוא מרגיש לא מסופק מינית וזה התחיל דיון על למה זה קורה ומה אנחנו יכולים לעשות. אחד הפתרונות היה לפנות לעזרת האינטרנט ולבקש עזרה. היום עלתה לנו עוד מחשבה למה זה קורה, אולי זה עניין הורמוני? אנחנו מדברים על להרחיב את המשפחה כשנחזור מהטיול, אני מרגישה מאד מוכנה לצעד הזה והגוף שלי כל הזמן מזכיר לי את זה, אבל יש לנו עוד 8 חודשים לטיול + עוד כמה חודשים עד שנתאפס על עצמנו כשנחזור אז זה עוד די הרבה זמן. הרבה פעמים כשאני חושבת על זה אני מתחרמנת. אני ממש לא רוצה להאשים את ההורמונים, אני מאמינה שזה בשליטה ושאני יכולה לשנות את המצב אני רק לא יודעת איך. נודה על תשובה כל שהיא על פתרונות יצרתיים או לא יצירתיים אנחנו נ.ב- רציתי להוסיף ולומר שהכל נעשה ביננו בהסכמה, עם הרבה שיחות, דיבורים, גם תוך כדי, ולעולם לא תוך כדי כפיה או לחץ.

למעלה