חוסר בחשק מיני....

GLEE28

New member
חוסר בחשק מיני....

אני משתמשת בגלולות "לודן" כבר שנה+ אני בתולה, ולאחרונה כשאני אני והחבר ביחד אני מרגישה שאין חשק המיני. אני נורא יבשה...לא מצליחה לגמור ואפילו לא קרוב... האם הגיוני שגלולה מסוג זה באמת תגרום להפחתה כזו או אחרת בחשק המיני? ממה זה מושפע? (איזה סוג הורמונים) ובמידה וכן-לאיזה גלולה היית ממליצה לעבור במינון דומה של הורמונים שיעלה את החשק?

חוסר בחשק מיני....

גלולות משפיעות על החשק המיני. במיוחד הגלולות בעלות המינון האסטרוגני המאד נמוך שמשתמשים בהן בשנים האחרונות. יש אכן יובש נרתיקי בגללן. החלפת גלולות לגלולות עם מינון אסטרוגן יותר גבוה יכולה להשפיע על היובש בעיקר . ויש גלולות מדורות ישנים שפחות מורידות את החשק. פני לרופא הנשים שלך .

GLEE28

New member
שוב אני..

בעקבות תשובתך אכן פניתי לרופא נשים (צבאי לצורך הענין) וכאשר הסברתי לו את המצב, הוא רשם לי את גלולת "פמינט" שלפי מה שאני יודעת זוהי גלולה גם מהדור החדש ובמינון נמוך. (יש לציין שהוא רשם גלולה זו גם לשאר החברות שלי מסיבות כאלה ואחרות) האם לדעתך גלולה זו יכולה לעזור? או שמה הוא רשם לי אותה רק מפני שהוא עובד עם הגלולה הזאת? שאלה נוספת, האם אי קביעות בסוג גלולה אחד יכול לפגוע\לשגע את הגוף? (יש לציין שבתוך שנתיים יצא לי לנסות לפחות 4 סוגים לא כולל הפמינט החדש) שוב, המון תודה.

GLEE28

New member
נסיון שני

להקפיץ את השאלה..מקווה שיילך הפעם!

למעלה