חוסר בהיגיון

איילתבו

New member
חוסר בהיגיון

שלום..אני יוצאת עם חבר שלי כבר כמה חודשים..והכל מצויין בינינו..עכשיו הוא בצבא..ויש לו הרבה ספקות בקשר לדת..הוא חילל בעבר כמה פעמים שבת..אבל כשדיברנו על זה בתור ידידים..הוא אמר לי שזה היה קורה רק כשהיה לו שבתות ממש קשות..עכשיו לאחרונה הוא היה בערך 3 פעמים מחובר לוואטסאפ בזמן שבת..זה לפחות מה שאני ראיתי..הוא אמר לי שבכל אחד מהמקרים זה היה מישו אחר שהשתמש לו בוואטסאפ..והכל בסדר..אבל לאחרונה בילינו שבת ביחד..היינו הרבה זמן ביחד בשבת הזו..והיה לנו ממש כיף..אבל היה רגע אחד שהוא אמר שהוא צריך ללכת לשירותים והוא הלך להרבה זמן..ואז הוא חזר..שיחקנו איזה ראונד אחד של משחק קלפים שקוראים לו יניב..ואז הלכנו כל החברים למעונות לישון..זה היה שבת חתן..עכשיו נכנסנו לחדר והתלבשתי..ואז שאלתי את חברה לי שהיא חילונית מה השעה..היא אמרה לי בערך 15:20..אולי קצת יותר..ואז במוצאי שבת כשנכנסתי לוואטסאפ הוא היה מחובר ב15:05..בדיוק בזמן שהוא היה לבד בערך..עכשיו כשדיברתי איתו הוא היה נראה מופתע..הוא אמר הפלאפון שלי היה פתוח? הוא אמר שזה לא היה הוא..אבל זה נראה לי מוזר..יש בכלל אפשרות שהפלאפון שלו יפעיל וינתק את הוואטסאפ בעצמו? אני לא יודעת מה לחשוב..אני לא רוצה שהוא ישקר לי ואני רוצה לבטוח בו..אבל כל מקום הגיוני בראש שלי לא נותן לי להעביר את הסיפור הזה בשלווה..

קליט

New member
בהחלט יתכנו שיבושים

יש אפליקציה אחרת נפוצה למסרים.. אני מתכתב שמה עם מישהיא, והיא שאלה אותי כמה פעמים האם אני דתי, כי מופיע אצלה שגלשתי בשבת.
את יכולה למצוא את הדרך לתפוס אותו על חם,
או לעשות חושבים עם עצמך, האם הוא מתאים לך, והאם הוא באמת מנסה ברצינות להתקרב לדת,
כרגע יש לו התמכרות אולי, זה לא בהכרח קוטל אותו לחלוטין.
השאלה מה הלאה..

למעלה