חוסר אמון!!! :(

catch

New member
חוסר אמון!!! :(

היי, אני בן 26 והיא בת 31. אנחנו יוצאים כחודשיים ואני זוכר בבירור שבתחילת הקשר הייתי בשמיים. היא מאוד משכה אותי לפני שהכרתי אותה יותר לעומק - כך היה עד שהתחלתי להתלבט. פער הגילים הוא issue בפני עצמו וייתכן אף זה שהחל את מפולת הרגשות הזו שמדרדרת לעברי. לפני שבוע בערך, קיימנו שיחה ובה היא הזכירה שהיא כמובן 'זורמת' בקשר והכל בראש טוב אבל הדגישה שעלי תמיד לזכור שפער הגילים שבינינו הוא משמעותי ואי אפשר להתכחש אליו. בנוסף היא הזכירה - ש-'חתונה' היא אחת המילים שעלולות לצוץ במהלך הקשר ושלא תהיה לה שליטה על כך. עד כאן ההקדמה.. במהלך קיום יחסי המין, אני לא גומר בתוכה מהסיבה הפשוטה שאני מפחד להגיע למצב שהיא תיכנס להריון ולא תרצה לעשות הפלה למרות שאני ארצה את הילד/ילדה. וכך הגעתי למסקנה שהסיבה העיקרית היא חוסר האמון שלי בה - וזה לא שהיא בן אדם לא אמין / רע - היא פשוט בת 31 - ואני מפחד שהיא מפחדת לפספס את ההזדמנות שלה להביא ילדים - וכך , אני חושש שבמידה ויקרה איזה פנצ'ר והיא תיכנס להריון- אהיה חסר אונים. כך או כך, אני מרגיש מועקה בקשר ולא יודע כיצד לנהוג. help!

Matador Brother

New member
:|

המצב בעיתי, אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להמשיך את הקשר הזה איתה ולשתף אותה במה שעובר עליך או שאתה פשוט מבוהל ומעדיף לסיים את הכל ולמצוא "כלה חדשה" . אתה במצב שכל קשר שתיכנס אליו עלול להוביל אותך לחתונה ונישואים , למצוא את האחת שאיתה תבלה כל החיים. ובאותה מחשבה אתה צריך לחשוב אם אתה רואה את הקשר שלכם ממשיך לנישואים ומשהו לכל החיים. אתה רואה את עצמך מבלה איתה את שארית חייך? או לפחות חושב על האופציה הזו בהמשך הדרך ? אם התשובה היא כן , אני חושב שכדאי שתדבר איתה על המועקה שלך ותבהיר לה שהקשר ביניכם הוא קשר רציני ואתה יודע שבהמשך הדרך הנושא "חתונה" יעלה . הקשר ביניכם לא סתמי ובסופו של דבר מיסוד הקשר בניכם לנישואים הוא אפשרות שעל הפרק . אבל אתה לא רוצה להיסחף לדברים מהר מדיי , ובנתיים טוב לך בבמצב הנוכחי , אבל אתה מפחד שיגיע מצב שלא תהיה לך את האפשרות לבחור - האם אתה רוצה לבלות את שארית חייך איתה , ובסופו של דבר אתה לא עושה צעד קדימה לנישואים מתוך רצון ובחירה אלא מתוך מצב של חוסר אונים , בלב ברירה \ בלי האפשרות לבחור . תגיד לה שאתה רוצה שהקשר ביניכם יהיה מבוסס על אמון , כנות , בטחון והבנה . וזה מאוד חשוב לך. והכל טוב ביניכם וטוב לך איתה, אבל אתה מרגיש שאתה צריך לדבר איתה על כל הנושא של "האפשרות לבחור " ולעשות דברים מתוך רצון ובחירה ולא מתוך חובה \ מחויבות לדבר . ואז תדבר איתה על הפחד שלך, הפחד שברגע שהיא תכנס "בטעות" להריון , היא תרצה לשמור לעצמה את הילד ולא תסכים לעשות הפלה מתוך שיקול של "זו אולי ההזדמנות האחרונה שלי להביא תינוק לעולם, והזמן רק רץ" .ואתה רוצה שהיא תכנס להריון מתוך בחירה ורצון של שניכם ולא בטעות . אתה רוצה שהכל יהיה על השולחן פתוח וגלוי . אתה רוצה להרגיש בטחון בקשר, רוצה שהכל יהיה על השולחן , הכל יהיה ברור ותהיו הכי אמיתיים וכנים אחד עם השניה אחרת אתה לא מסוגל להמשיך את הקשר . * [מקוה שהצלחתי לכוון אותך טיפה ולעזור] * שיהיה לך המון בהצלחה והמשך סופ"ש שלו :)

מילכוד ?

תשמע.. בוא נסדר את העובדות שיש לנו כרגע : א - אתם ביחד רק חודשיים. ב - היא בגיל המתאים למיסוד, אתה כנראה לא... ג - היא סומכת עליך (אם לא אז היית מכיר את המושג "קונדום") ד - אתה רואה את הקשר הזה כהרפתקאה - היא לוקחת בחשבון שזה יכול להתפתח למשהו רציני. אנא חלק את העניין לשניים : מה אתה רוצה מהקשר הזה - נראה לי שראית זאת כמחמאה שמישהי מבוגרת ממך מוצאת בך עניין ורואה אותך כפרטנר - אבל אם אתה לא רואה את זה מתקדם למשהו רציני יותר (ואני לא מתכוון שכבר מעכשיו תתחילו למצוא דוגמאות להזמנות חתונה... - אלא השעשוע במחשבה שזה עלול לקרוא) ואני יכול בהחלט להסיק שאתה לא חושב בכיוון מהסיבה הפשוטה שאתה מעלה את עניין הגיל. ידידי - הגיל לא מהווה פונקציה כאן - אם יש חיבור אז יש חיבור - לא קשור לשום דבר ולשום סטיגמה חברתית - יש בינכם הבדל של 5 שנים וזה שום דבר - להיפך. אבל אתה עדיין לא במקום של מיסוד, ואני לא אומר את זה כדבר רע - זאת תקופה שכזו - אתה עדיין צעיר ורוצה לטרוף את העולם - וזה בסדר גמור. בתור דבר שני - מדוע אתה חושב שהיא תגנוב ממך זרע ? שהרי אתה לא מדבר על פנצ'ר שיכול לקרוא לכל אחד - אלא - ואני מצטט : "היא פשוט בת 31 - ואני מפחד שהיא מפחדת לפספס את ההזדמנות שלה להביא ילדים". תאמין לי שאם יהיה פנצ'ר ההחלטה תהיה של שניכם ואני מאמין שהיא תעדיף להביא ילד לזוגיות ולא להביא ילד כי עומד לפוג התוקף לקופון הזה... אז להלן העיצה שלי - חשש וחוסר אונים יוביל אותך לפחד. פחד יוביל אותך לכעס וכעס לא יוביל אותך לכלום חוץ ממרמור - שלך ושלה. אם אתה לא חושב שישנה אפשרות שאי-שם בעתיד (ושוב - אתם רק חודשיים ביחד) תתמסדו - תפרוש - אתה מבזבז לה את הזמן - למרות שאני בטוח שיש שם אהבה. אם אתה שוקל את העניין - או לפחות לא שולל אותו על הסף - דבר איתה. שתף אותה בדיוק במה שכתבת כאן - תן לה את היכולת להחליט בשביל עצמה למה היא נכנסת ותגיעו יחד להבנה, גילוי נאות והצהרת כוונות - אם היא נשארת, זה בגלל שהיא רוצה ומודעת לעניין.

magenta73

New member
בכל מקרה ובכל מערכת יחסים

ובכל זמן של קיום יחסי מין לא בטוחים יש את האפשרות להריון לא רצוי. לא משנה מה הגיל של הבחורה. מה שמפליא בעיני , זה שאתה חושד במי שאמורה להיות חברה שלך, שהיא תגנוב ממך זרע. ולמה אתה חושד? כי היא בת 31. וזמן שלה, כנראה, לפי דעתך, מוגבל. ולכן היא כביכול משתמשת בך - למטרה - משפחה וילדים. זה פשוט מטורף, הלך המחשבה שלך. אני קצת בהלם. למה שבחורה תעשה את זה?... למה שבחורה, בכוונה תחילה תכריח משהו להיות אבא?... כשהוא לא באמת רוצה? ולא באמת מוכן. מן הסתם - כמוך. אין לי מה להגיד, אני לא חושבת שזה קשור אליה, אני חושבת שזה קשור אליך ושאתה בכלל לא מוכן למערכת יחסים רצינית. ו-5 שנים, מותק, זה ממש לא אישו, לא בגילאים האלה. אם שני האנשים נמצאים באותו קו המחשבה, מה שלא קיים אצלכם. כנראה.

starrywolf

New member
אז ככה

אם אתה חושב שיש סיכוי שתרצה להתחתן איתה בעתיד ולהוליד ילדים - אתה באמת צריך לדבר איתה על הפחד שלך מהריון לא מתוכנן ולהסביר לה שאתה מעדיף לתכנן מראש את מועד ההריון ושהוא יהיה בהסכמה מלאה של שניכם. אם אתה לא חושב על קשר רציני איתה בעתיד - תנקוט במשנה זהירות ! או שתחתוך את הקשר הזה, או שתשתמש בקונדום כל הזמן ותגמור בחוץ ! בחורות בנות 30+ כבר חושבות ברצינות על משפחה וילדים, ותאמין לי שאתה לא רוצה למצוא את עצמך במצב שבו הבחורה אומרת לך "נכנסתי להריון ואני לא עושה הפלה !". לדעתי עדיף להיות סופר-זהיר מאשר למצוא את עצמך במצב שאתה לא רוצה להיות בו ! אתה צריך רק לטעות פעם אחת וזהו - כל החיים שלך משתנים ! ודרך אגב, זה בולשיט שבחורה בת 31 לא תרצה לגנוב זרע ולהכנס להריון - יש מספיק בחורות שיעשו את זה, גם אם הן יצטרכו לגדל את הילד לבד (עם הכסף שתתן להן במשך 18 שנה) אז תזהר !!!

למעלה