חוסר אמון

מישהו153

New member
חוסר אמון

שלום
הסיפור שלי קצת מורכב אנסה לקצר אז ככה
אני והיא יוצאים כ 5 חודשים שנינו בסביבותצגיל ה 30 היא לא היו לה מערכות יחסים רציניות בגלל שהיא טוענת שהיא לא רוצה להתפשר על מה שהיא מחפשת מהיום שהתחלנו לצאת הרגשתי שהיא בוחנת אותי יותר מדי ותמיד היתה בא אלי בטענות שאתה לא ככה ואתה לא ככה אני ממש אהיתי משתדל להשתנות ולהיות פחות או יותר כמו שהיא רוצה לאחר כמה חודשים במקרה נחשפתי לשיחה שלה עם חברה בווצאפ שבה היא אומרת לה כמה שהיא ממורמרץ על הקשר שלנו וכמה שלא טוב לה וכמה שהיא בספק שהקשר הזה טוב לה כשלי היא היתה אומרת דברים אחרים שהיא אוהבת אותי שככה היא לא אהבה אף פעם וכמה שלפעמים טוב לה .. זה נורא הפריע לי שככה היא מדברת עלי אז החלטתי לבדוק בעוד שיחות מה היא אומרת וגילתי שככה היא אומרת לכולם נסיתי לכחת את זה לתשומת ליבי ובאמת לשנות את זה אבל זה המשיך בזה שהיא היתה מתלוננת לכולם כמה שרע לה ועל כול ריב קטן שלנו היא היתה מנפחת אותו ומספרת לכולם איזה רעה אני ומשחירה את שמי לאחר כמה זמן אמרתי שאני יותר לא ישמור את זה ושאלתי אותה למה היא ככה דבר ראשון היא ממש התעצבנה שאהיתי בודק אותה וממש רבנו ואחרי זה היא ניסתה לתרץ את כול ההתנהגות שלה בתרוצים טיפשים כמו שהיא פוחדת שיעשו לה עיין בגלל שטוב לה בגלל שהיא לא אוהבת לספר לאנשים שטוב לה בגלל שהיא לא בוטחת באף אחד ולפי דעתה כולם מקאנים בה בנסוף לזה גיליתי שהיא גם משקרת הרבה לא רק לי אלא גם לחברות שלה ובדברים ממש שטותים שאלתי אותה גםלגבי זה אז היא אמרה לי שהיא מנסה להיות כמו שהם רוצות שהיא תהיה כדי שיחשבו שהיא באותו ראש כמו שלהם
היה בנינו ריב ממש רציני פעם אחת כשנסענו לחופשה וראיתי שאחת החברות שלה שלחה לה הודעה נו מה איך שם את נהנת ואז היא התרחקה ממני והתכתבה איתה לי היא אמרה שמאוד כייף לה איתי ושהיא שמחה שנ ס ענו לחופשה וסיקרן אותי מה היא אמרה לה נכנסתי לבדוק וגילתי שהיא מחקה את השיחה כששאלתי אותה למה היא מחקה שוב פעם היא התחילה לריב איתי למה אני בכלל בודק אותה וממש התפתח ריב רציני בגלל שאני אהיתי בטוח שהיא שוב התלוננה כמה שרע לה איתי ואחרי זה נרגענו קצת והיא הסבירה לי שהיא אמרה שממש כייף לה איתי ופשוט הם דיברו עלכול מני שטיות שהיא לא רצתה שאני יראה על דברים אישים שלהם לא האמנתי לה אך היא נסיתה להגיד לי בכול דרך אפשרת שהיא לא משקרת לי בסדר קיבלתי את זה אך לאחר מכן גילתי שהיא כן אמרה להם כך שממש ךא כייף לה והיא מתה לחזור כבר הבית והיו עוד מלא שיחות שלה שראיתי שהיא היתה מספרת לי משהו ובסוף אהיתי מגלה שזה בכלל לא כך והכי מפריע לי שהיא ממש גורמת לי לחיות במין מציאות מדומה שאומרת לי כמה שאני טוב וטוב לה אבללכולם מספרת את ההפך.. בנוסף לזה היא בא ממשפחה קצת פרימטיבית ובכול ה 5 החודשים האלא רק פעם אחת הזמינו אותי אליהם בגלל שהמשפחה שלה אמרו לה ברגע שתכירי מישהו וזה היה באמת רציני אנחנן נקבל אותו עד אז לא.. ולכול הארועים המשפחתים שלה היא הולכת בלעדי כול הארוחות שישי היא הולכת בלעדי בגלל שהיא אומרת שהיא בכלל לא סגורה עלי כשלי היא אומרת שהיא מתה להתחתן איתי...
אני לא יודע איך להתנהג אם ההתנהגות הזאת שלה נסיתי לדבר איתה שאו שתגיד לי בהכי חופשי מה היא מרגישה או שלא תגיד סתם דברים לאנשים והיא ממשיכה עם זה חוץמזה היא אחלה בחורה שלא אהיתי רוצה לוותר עליה אך ההתנהגוץ הזאתי ממש מפריע לי וגם אני מריגש שהיא כאילו מנסה להחביא אותי להסתיר את זה שהיא נמצאת בזוגיוץ איתי במקום להתגאות ולהראות לכולם כמה שהיא מאושרת כמו שהיא אומרת לי...
מה עלי לעשות עם כל זה ?

הנסיך.

New member
קודם כל עליך ללמוד לפסק

אההההה!

אחרי כן תשאל את עצמך את השאלות הבאות:
1. האם אתה זקן וימיך ספורים?
2. האם אתה נואש?
3. האם אתה גר על אי בודד?

במידה וענית על שלוש השאלות למעלה ב"לא" - זה סימן שאולי כדאי לך לקחת את היכולת הוורבאלית המרתקת שלך וללכת למצא בת זוג אחרת.

חמישה חודשים זה כלום, אם אחרי חמישה חודשים אתה מוצא את עצמך מרגל אחריה ומחטט לה בטלפון מחד
ומגלה שהיא מלכלכת על הקשר הזה ומשום מה עדיין נשארת בו
כנראה שמישהו פה יצטרך לצאת "האדם הגדול יותר" ולסיים את הסיפור המוזר הזה.
אם הייתם יוצאים שנים, אם היתה ביניכם איזה אהבה מטורפת או אם היה שם איזה אילוץ משמעותי הייתי עוד מבין את הרצון להשאר, אבל חמישה חודשים?
לך תמצא מישהו שתתגאה להיות בת הזוג שלך.

בהצלחה
ובאמת, שים לב לפיסוק, ירידת שורות בסוף משפט, שימוש בפסיק או נקודה, זה מאוד מקל על הקריאה ותורם להבנה של מה שאתה מנסה לומר.

לכל אחד יש איזה פאק באישיות

אבל עושה רושם מדבריך שהפאק שלה הוא באמת משהו שדי בילתי נסבל לחיות איתו.
כמו שאמרת יש פה בעיית כנות ויושרה ואתה יוצא מזה מבולבל - ובצדק.
דרך אחת לפתור את הבעיה זה להתפטר מהבחורה... אבל את זה תמיד אפשר לעשות.
הדרך השניה זה באמצעות פתיחת כל הקלפים ביניכם ויצירת אמון. הדרך הזאת מחייבת שיתוף פעולה שלה וזה חייב להתחיל מהבנה שלה שיש פה בעיה, והבעיה הזאת עלולה לגרום לה לאבד אותך.
איך עושים את זה?
אין מתכון אחד ולמעשה מדובר בתהליך שידרוש מכל אחד מכם להיפטר מתבניות התנהגות שיש לו עכשיו לטובת התנהגות זוגית אחרת. ברור לי שזה נשמע מגוחך ללכת עם זוגיות של 5 חודשים לייעוץ או טיפול, אבל אם אתה רואה בה האחת שלך, אז לא יזיק להציע... מקסימום זה יעבוד. למרבה הצער לא נראה שתצליחו לבד לצאת מזה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ברח משם

זה לא הולך להשתפר. רק להחמיר.
יש לה בעייה אישיותית בלתי הפיכה. ואתה שלא בנוי כמוה לא מסוגל להבין ולהתמודד עם הכפילות הזאת. היא מאוד מטעה, כי יש בה צד שאומר לך כל מה שאתה רוצה לשמוע. למרבה הצער, זוהי מלכודת, ואתה הולך ונתפס בה.
ברח, כי כל יום שעובר זה יהיה יותר גרוע ויותר קשה לצאת מזה. מגורים משותפים, אירוסין, חתונה, ילדים, משכנתא... הבוץ רק יעמיק וילך.

אתה לא סוג הבחור שהיא רצתה

אבל היא מפחדת שהיא לא תמצא יותר טוב . אתה פשרה, לא חם לא קר.

לא מורכב ולא בטיח שניכם דפוקים לגמרי ועדיף שתפרדו לפני

שתייצרו ילדים ותהפכו אותם לדפוקים כמוכם.

סיוט לעיניים

מעבר לזה, שניכם מתנהלים כמו דפקטים.
לא נעים לומר, אתם מזינים זה את זה, כנראה שניכם נהנים מהמשחק האידיוטי.
היא משקרת ואתה הולך לחפש אחריה. ושוב ושוב.
&nbsp
לא ייצא מכאן משהו יפה.
עדיף לסיים את זה ובקדם.
&nbsp
&nbsp

מקבלת

ומתנצלת אם מישהו נפגע ממילותיי.
&nbsp
עם זאת, הכוונה לא הייתה לומר שהם בהכרח דפקטים, אלא שההתנהלות שלהם עלולה להיות כזו.
&nbsp
<ועכשיו לילה טוב>
&nbsp
&nbsp

תראה ,

דברים לא קורים מעצמם . אין ספק שלעובדה שאתה מחטט בטלפון שלה בלי רשותה וממילא אינך בוטח בה מהתחלה יש קשר ישיר לדפוסי התנהגות ובעיה שלך בקשר שמייצרים חלק מהאומללות המדוברת.

אין לך מה להעלב מזה- זו פשוט עובדה ואני מניחה שחשבון נפש עצמי יאפשר לך להכיר במציאות. הרי אם טרחת כל כך להתגנב ולדלות מידע עד שהרגישה צורך למחוק- האמת מעניינת אותך, אז ראשית התחל בכנות עצמית לגבי עצמך .

ומאחלת לך שהכנות תוביל לשינוי עצמי .

שנית באשר אליה- ובכן אני לא אומרת שמצא מין את מינו כי אני לא מאחלת לך או לה חיים של אומללות , אבל מצא מצב תודעתי ונפשי- את בן מינו. היא ניזונה מהשקר- משקרת לך בפרצוף , משקרת לחבריה ובעיקר לא מאושרת.

לו הייתם נשואים או במצב אחר היתי אומרת לך - שמע , זה יהיה קשה אבל צריך לנסות ולעבוד על זה. כרגע? זה לא נשמע טוב. בכלל. המשך הקשר רק יעמיק את הפערים - מה שכן אתה לא אחראי עליה אלא רק על עצמך.

אז בשביל טובתך שלך הייתי ממליצה דבר ראשון על חשבון נפש - והמשך חיפוש האמת אבל הפעם בכלים הגונים ודבר שני ...

אני לא רואה לזה עתיד אז עשה את החישוב לבד.
להפרד לא אמליץ לך אבל בהחלט לא אומר שזה היה חולף לי בראש במקומך-
עתיד לא נראה באופק.

למעלה