חוסר איזון

חוסר איזון ../images/Emo4.gif

כבר תקופה ארוכה יוצאים לי פצעונים עם מוגלה (תסלחו לי על התיאור) בזרועות ובכתפיים. זו לא פעם ראשונה שאני סובלת מכך, אבל היו תקופות שממש לא היה כלום. ועד כמה שזכור לי בעברי הרחוק כשהייתי על גלולות בצורה הרגילה הכל נעלם. זכרתי שזה קשור לחוסר איזון הורמונלי, ואכן שאלתי באחד מהפורומים הרפואיים וענו לי שאכן זה נובע מחוסר איזון נורמלי וההמלצה הייתה שאפסיק את הגלולות לתקופה מסויימת למרות האנדו' (וזה עוד ענה לי רופא שלטענתו מומחה בנושא האנדו'
). מיותר לציין כי אינני שוקלת אפילו את הצעתו ואין סיכוי שאפסיק את הגלולות. בכלל נראה לי מוזר הרי הגלולות אמורות לאזן מבחינה הורמונלית, לא? או שבעצם אולי דיכוי ארוך ללא מחזור משבש את כל המערכת ההורמונלית? בכל מקרה מעניין אותי האם גם מישהי מכן סובלת מהתופעה שהזכרתי? או שרק אצלי אין איזון

lilo4

New member
האמ...

האמת? אני לא מבינה לחלוטין בכל המערכת ההורמונלית, ובכל מה שהגלולות גורמות למערכת.... כבר מזמן למדתי, שכמה שהפורומים הרפואיים נוחים מאוד, אפשר למצוא שם מגוון של תשובות שכל קשר בינן לבין מה שבאמת כדאי לעשות מקרי לחלוטין. אני מניחה שלכל אחת מאיתנו יש את הדברים המוזרים שהגוף שלה עושה
'כלאופן, אולי כדאי להגיע לרופא עור, אולי יש משחה שיכולה להקל קצת על התופעה.

maytalita

New member
מייקושית

בעבר כתבתי פה על כל הנושא של קשר בין חוסר איזון הורמונלי ואנדו' (בלי קשר לנטילת גלו' ברצף) ואם זכרוני אינט מטעני, כמה וכמה בנות כתבו שאכן סובלות מענייני- פצעונים, שיעור וכד' לגבי גלולות ברצף- כשאני לקחתי תופעות הלוואי העיקריות שאני זוכרת הן השמנה ומצבי רוח מוקצנים אז אמנם לא פצעונים בזרועות ובכתפיים, אבל בהחלט חוסר איזון
אגב, אחרי שהפסקתי את הגלולות (=ברגע שסקס הפך בעיקר לקמפו"ר) חוויתי הרבה תופעות לוואי עד שהגוף התאזן- פצעונים על הפנים, עלייה וירידה במשקל (בעיקר בציצים), מצבי רוח מטורפים (!) לפני מחזור ועוד ועוד. עכשיו, חמסה, הכל די מאוזן (חוץ מזה שאני מזינה את הציסטה, מה שבאמת מזכיר לי שהגיע הזמן לקבוע תור ולבדוק מה שלומה..)

למעלה