חוסר אזור בבית

ac1512

New member
חוסר אזור בבית

שלום אביבה, הדירה בה אני גרה אינה מרובעת, יש חריגה בחלק הדרומי של הבית כך שלמעשה הריבוע הדרום מערבי אינו קיים כלל והריבוע הדרום מזרחי קיים ב- 50%, מה משמעות הדבר?? תודה מראש ויום טוב, אלונה.

ac1512

New member
תוספת

הי אביבה, ראיתי שיש שאלה מאוד דומה לשאלה שלי.. ולכן אני אוסיף עוד מיידע, אכן הזוגיות שלי מאוד בעייתית מאוד קשה לי ליצור זוגיות ועד שאני מצליחה הזוגיות נכשלת בסוף מסיבות שאינן תלויות בי. אני אשמח לשמוע אם יש תיקון שאפשר לבצע - כי מעבר דירה אינו בא בחשבון. תודה, אלונה.

ac1512

New member
לאחר קריאת המאמר

הי אביבה, קראתי את המאמר ולהבנתי אני צריכה להתמקד בחלק הדרום מערבי של חדר השינה, הבעיה היא שחלק זה תפוס ברובו ע"י ארון בגדים. אני אשים גם אבן רוזקוורץ בחדר השינה. האם חשוב המיקום שלה? האם כדאי לשים אותה בתוך ארון הבגדים? אני אודה לך אם תפרטי עוד פעילויות שאני יכולה לבצע על מנת לשפר את הזוגיות ולחפות על החלק החסר בבית. תודה רבה.

ממליצה לסדר את הארון

ולמרק אותו.לזרוק את מה שלא נחוץ. תוכלי לחזק גם האזור הדרום מערבי בסלון ואת אבני הרוזקוורץ הנחי ליד מטתך. האם כרגע קיימת זוגיות בחייך? האם יש מזכרות וזכרונות בביתך ממערכות יחסים קודמות? מה תאריך לידתך?

ac1512

New member
זוגיות...

הי אביבה, תודה על התשובה, אני אסדר את הארון. לא קיימת כרגע זוגיות בחיי, אולם אני עדיין בקשר עם בן הזוג האחרון שלי. יש לי בבית אלבום תמונות מטיולים שעשינו ביחד, וכמו כן נשארו כמה דברים שלו אצלי. תאריך הלידה שלי: 15.12.1971. שאלה נוספת - קיבלתי במתנה זוג ברווזים סיניים - היכן את ממליצה למקמם? ושוב תודה ויום מקסים
אלונה.

מה ששיך לו, במידה ואת רוצה בקשר

איתו...יכול להמצא בסביבתך. השאלה היא האם את רוצה בזוגיות איתו? המנדרינים, בדרום מערב, בזוג. אם אין אפשרות בחדר זה, אז בחדר חלופי. אם את מתכוונת לעורר את הקשר איתו ורצה בכך, תלי גם תמונות שלכם. ועוד כמה מילים להתיחסות, בית עם חוסר, הוא בית שיש בו אנרגיה במידה מועטה (מאוד) מהכיוון המדובר. ז"א, שבכל מקרה, למרות התיקונים, תמיד יהיה בו חוסר אנרגטי.התיקונים אינם מבטלים לגמרי את המצב הקיים כי מה שלא יהיה, עדיין יש חוסר במבנה. כלומר, גם עם התיקונים, יתכן שיהיו קשיים במימוש הדברים שרוצים,בכל מה שמשקף הכיוון/אזור החסר.

ac1512

New member
שאלת המשך...

הי אביבה, האם ההמלצה שלך במקרה כזה היא להחליף דירה? אני הייתי רוצה בזוגיות, אבל הקשר כרגע לא יכול להצליח, אני לא רוצה לחסום שום דבר לעתיד אבל גם לא לעכב את החיים שלי. האם את ממליצה לשמור את הדברים שלו אצלי במקרה כזה? אני יכולה לשים את המנדרינים בפינה הדרום מערבית של הסלון או חדר העבודה או האמבטייה (שמכילה חלק קטנטן מהאזור הדרום מערבי של הבית) מה מומלץ?? תודה, אלונה

אלונה

אני לא ממליצה המלצות כאלה (מעבר דירה)מבלי להיות במקום עצמו ולבדוק את הברים לעומק. ההמלצות שלי (באינטרנט)מגיעות אחרי אמירות ברורות שלך לגבי מה שאת רוצה. אם את אומרת לי שאת רוצה עכשיו...ו"זה לא יכול להצליח..."....אז אני חושבת שיש משהו מאוד לא ברור אצלך. האם את אומרת שאת רוצה אותו, ובינתיים צריכה להמשיך עם אחרים?...לא ברורה האמירה שלך. מה זה "לעכב את החיים שלי?"

ac1512

New member
המשך...

שלום אביבה, האם את ממליצה להזמין יועץ פאנג שואי? כמה אמור לעלות יעוץ מסוג זה? ולגבי האמירה שלי הכוונה היא שהייתי רוצה להיות איתו בזוגיות אבל הוא לא מעוניין עכשיו. אני לא יודעת מתי אם בכלל הוא יהיה מוכן ולכן החלטתי לצאת לדרך חדשה ולחפש בן זוג אחר. יום מקסים
אלונה.

לדעתי, תמיד כדאי לעשות אתה דברים

בצורה מעשית, קיימת, לא בוירטואלי. שום דבר לא יכול לעמוד מול האמיתי. האינטרנט הינו כלי וירטואלי שמאפשר לדמיון לפרוח אבל...המציאות לעיתים היא אחרת. אלונה, אם הוא לא מעוניין, אז מה את בעצם רוצה? אני חושבת שכדאי להפנים את העובדה הזו ולהניח לו. זה דבר ראשון ולפני הכל. קודם כל עליך להתנקות ולהתנתק ממנו כי זה יהיה לא פייר כלפי בן זוג אחר להיות איתו "לבינתיים" עד שיועיל, אם בכלל זה שאת רוצה, להיות איתך. עדיין לא הבנתי מה האמירה הברורה שלך?

למעלה