חוסר אונים

חוסר אונים

אני תוהה מה חושבות הנשים בפורום המכובד הזה בנוגע לחוסר אונים. התחושה שקיבלתי מהנסיון בחיים היא שנשים בסיטואציות של חוסר אונים (כאשר מדובר בסקס מרצון כמובן) מתגרות במיוחד... לדוגמא סיטואציה בה אתם רצים הביתה חרמנים ולהוטים, וכבר בכניסה הוא דוחף אותך מאחור אל השולחן ומצמיד אותך עליו: את לא יכולה להתנגד, ואת כלכך מגורה שאת לא אומרת לו לא בזמן שהוא מרים לך את החצאית ומוריד לך את התחתון על לברכיים, אלא מסמנת לו במרומז שימשיך, ובכל זאת - את לא בשליטה! את לא יכולה לסובב אפילו את הראש וכל שנותר לך הוא להקשיב למה שקורה מאחורייך : התחושה הזו של החוסר אונים, ההמתנה הזו בישבן חשוף לצלילי פתיחת האבזם במכנסיו וקולות ההתארגנות שלו , הציפיה לחדירה שמגיעה עוד רגע, מבלי שתוכלי למעשה למנוע , היא מגרה או מלחיצה?? מי פה חושבת שזה כיף ומי חושבת שזה מלחיץ מדי ולא כלכך נעים?? בכלל... מה אתן חושבות על חוסר אונים? בעבר שכבתי עם נשים מבוגרות ממני, אחת מהן: אישה קצת משוחררת (הייתי בן 23 והיא בת 41) קשרה אותי פעם והתחושה הזו של חוסר אונים הלחיצה אותי, אבל היה בלחץ הזה משהו מתקתק. עובדתית זה גרם לי לזקפה קשה מאוד, ולגמירה מאוד מוקדמת (בד"כ לוקח לי שנים...)

המשך

בסופו של דבר התגבשה בי התובנה שבני אדם (ונשים קצת יותר מגברים) מתגרים מחוסר אונים , כל אחד במידה שונה אבל אני לא בטוח שזה נכון- וגם לא רוצה לנסות את זה עם מישהי שאני לא מכיר (כדי שלא יווצר מצב שאולי אני לא בטוח אם היא בכלל מעוניינת, ופשוט לא מסוגלת להגיד לא מסיבה כלשהי) מצד שני, זה נראה לי הכי מגניב בעולם שהפעם הראשונה תהיה קצת כזו, עם כל הלהט... או שלא?

אתה באמת חושב

שניתן להסיק מסקנה גורפת כלפי אוכלוסיה שלמה של נשים. או של אנשים לצורך העניין. לשם מה? בוודאי יש נשים שנהנות ממצבים של חוסר שליטה ויש גם אתרים שלמים שמוקדשים לנושא של bdsm. אתה מוזמן לגלוש ברשת ולגלות עולם שלם. מכאן ועד להגיע למסקנה גורפת שזה מתאים לכל אחת או אחד, זה קצת רחוק

אותי זה מטריף

מושך אותי מאד סקס אלים, ספנקינג, משחקים בניגוד לרצוני, חוסר אונים וכל אלה אבל אני רק אחת ולא כולן כמוני

שגיתא

New member
לקח לי זמן לחשוב אבל לדעתי ../images/Emo54.gif

לא חושבת שהחוסר אונים והמצב של חוסר תזוזה הוא מה שמגרה אחרת אונס לא היה אונס מה שלדעתי מגרה, הוא היכולת להשתחרר עד הסוף והיכולת להיות במצב הכי פגיע שאישה יכולה להיות מפושקת איברים אבל נגיד קשורה או מוגבלת לעדיין לדעת שמי שאיתך לא יפגע בך, לא ישתמש בגוף שלך רק לעצמו וידאג גם להנאה שלך אבל יתחשב במתן אמון הטוטלי הזה ולא ינצל את זה לפגיעה והכאבה אם הם לא נדרשים מראש זה גם כמו בן זוגי שמתמסר לליטופי וחושף את היהלומים ללא חשש שאני אפגע בו בכוונת תחילה
, שגיתא

למעלה