חוסר אונים...

ליטן א

New member
חוסר אונים...

מה אני אגיד לכם, רחמים על המאמן ששיחק נגדי. לא קרה הרבה. לא מצב כ"כ נורא.. אבל כזאת דביליות מצד המאמן.. אתה משחק 4-5-1 הגנתי, ומורחק לך שחקן. אז תוציא את החלוץ, מה קיבלנו? 4 שחקני הגנה, 3 קשרים אחוריים, ושני קשרים, אחד ימני ואחד שמאלי, שרק אחד מהם עולה למעלה... הגנה? יש בשפע.. התקפה? המממ... התקפה? מישהו? הובלתי 2-0 עד ההרחקה שלהם. הרשיתי לעצמי להחליף בלם בחלוץ, בשביל הכיף, ההתעללות.. כבשתי רק עוד שער אחד. ובכל זאת, שיא הדביליות מצד המאמן שנגדי.. אתה בפיגור 2, 70 דקות לסיום, אתה עושה בונקר?

tomash11

New member
אני עובר בדרך כלל ל4-4-1

או ורסיה דומה של זה במערך שלי... בכל מקרה..זה כשמדובר בכל כך הרבה זמן לסיום, אם היה מדובר בקצת זמן לסיום ואני בפיגור, אני מניח שהייתי עובר ל...2-5-2....:) (האמת?...גם אם הייתי מוביל הייתי עובר להתקפי...רק לבדוק...)

dylan

New member
ואם כבר בטמטום של קבוצה אחרת

עסקינן.. אז הנה משהו שקורה לי כבר פעם שניה.. החוזה של השחקן נגמר בסוף העונה, המועד האחרון להעברות כבר עבר ובכל זאת קבוצה מתעקשת להציע לשחקן שלי חוזה ולבקש (כנראה.. זאת האפשרות ההגיונית היחידה) להעביר אותו באופן מיידי במקום בסוף החוזה, למרות שזה בלתי אפשרי.. ככה שיוצא שאני מקבל פיצויים על השחקן למרות שבפועל הוא עובר רק בתום החוזה שלו (3 ימים אחרי סיום החוזה ליתר דיוק)... במקרה הזה זה אפילו יותר מוזר כי השחקן מוערך רק ב550,000 ליש"ט והסכום שאני אקבל עליו הוא 2.1 מיליון...

kaizer souza

New member
תגיד רגע...

לפי התמונה שצירפת אני רואה שלואיס ואן-חאן הוא מאמן או עוזר-מנג´ר בקבוצה שלך. איך הוא הסכים להצטרף ? כשאני מנסה להציע למנג´רים מוכרים להצטרף כמאמנים הם כמעט תמיד מסרבים (היחידים שלא סירבו לאורך השנים שאני משחק במשחק הם ביילסה (לא יודע איך הוא הסכים...) ומילוטינוביץ´ ).

kaizer souza

New member
*לואי ואן חאל ... סליחה על הטעות.

אני מקווה שזה שמתקן את ההגייה של מי שקורא ל- ז´ואן - חואן לא יתקיף אותי...

ofer16

New member
באחד אתרי המנג´ר

הישראלים יש שיטה להעסיק מאמנים בעלי שם (כמו ואן-חאל) בתור עוזרי מאמן או מאמנים (coach). אתה פשוט מציע להם חוזה ענק (130,000 דולר לחודש), נותן להם מענק חתימה גדול (8 מיליון דולר), ומציע חוזה מחודש לחודש (month to moth). ככה עוזר המאמן של אח שלי הוא פאביו קאפלו...

owen007

New member
אפשר גם בפחות

אפשר גם ב-2.6 מיליון דולר לקחת כל עוזר מאמן. אפשר ככה גם להציע חוזים לשחקנים שלא רוצים לעזוב כי הם מאוד מאושרים בקבוצה שלהם, הם לא רוצים שפה זרה, וכל השטויות האלו.

קיר קמט

New member
מה שמזכיר לי

נדמה לי שזה היה במנג´ר הקודם בכל אופן אני וחבר שלי אימנו את מילאן קרענו את כל העולם כמובן בעצם זה היה לפניי שני מנג´רים אבל לא משנה היינו מקום ראשון באיטליה והתפנתה משרת אימון הנבחרת עכשיו חשוב לציין שלא הכרנו את השיטה הזו אז אוקיי בכל מקרה בתור מאמן הנבחרת הוזכר מישהו אחר לא אנחנו ותזכרו שהיינו ראשונים באיטליה וגם בעולם אבל אנחנו לא נתייאש ישר הצענו למאמן הזה חוזה בתור אסיסטנט מנג´ר נורא רצינו את הנבחרת..... אז הצענו את כל הדברים האפשריים ובסוף סיימנו בנבחרת :)

למעלה