חוסל מחבל

LAYLA S

New member
לשקרן אובססיבי קוראים שקרניהו

את זה לא אני המצאתי, זה מטבע לשון נפוץ בארצנו, ולא מוריד מהדיון כהוא זה, ומאידך הניסיונות שלך לשמור על כבודו של הרשע הזה שיושב בראשות הממשלה מאוד תמוהה בלשון המעטה. אני לא מסתכלת על השחור ודוקרת את עיני בכוונה עד זוב דם בשביל שיתערבבו בו עוד צבעים, אופטימיים יותר, התרגיל הזה של אנשים מסוגך הוביל אותנו שוב לממשלה חזירית ומנופחת שמזלזלת במופגן בחייהם של תושבי הדרום ולא מזיזה אצבע אחת ארורה בשביל להועיל להם עד רגע הבחירות. הגיע הזמן להיות חכם יותר ולהפסיק לרמות את עצמך בשביל להצליח לסגוד למנהיג שמכה בך עם שוטיו בכל תחומי החיים, כאישה מוכה שמתקרבת בכוח לאדם שמתעלל בה כי היא חוששת שבלעדיו אין לה חיים. עד כדי כך הביבי עושה ממך פורפרה שלו? אני מקווה שתוך כדי שאתה לומד במכללה, תתחיל להתעשת, להתבגר ולהחכים, ואולי יום יבוא ולא תדפוק את כולנו רק כי פיתחת סגידה שאינך יכול להשתחרר ממנה לאדם נוכל, מושחת ומניפולטיבי. לטובת כולנו....

Puskas

New member
רבין, פרס, ברק, שרון, אולמרט

קדימה ספרי לי מה הם עשו טוב יותר.. בהצלחה.

LAYLA S

New member
אני לא אמרתי לך לבחור

ברבין, פרס, ברק, שרון או אולמרט.
אנחנו מדברים עכשיו על איך שקרניהו מדכא אותך ואתה בכל זאת נדבק לו לתחת...
זה אתה שצריך להסביר כיצד הוא עושה לך טוב. בהצלחה.

Puskas

New member
פעם אחרונה

מעולם לא בחרתי בו ואני לעולם לא אבחר בו.. עד מה אני לא מסכים עם האג'נדה של הליכוד תחתיו תעיד העובדה שבשנתיים האחרונות נורא הערכתי את ליברמן ורציתי להצביע לו בבחירות הקרובות אך בעקבות החבירה לביבי, הוא איבד את הקול שלי (עדיין תופס ממנו אבל לא מסוגל לשים פתק למפלגה בראשות ביבי).

סבבה, אפשר להוריד מהשולחן את הנושא של דבקות בביבי?

Puskas

New member
לא דבק בביבי

יש לי הרבה ביקורת כלפיו בנושאים שונים אך ההתקפה עליו בפורום היא סתם פופוליסטית...
זה לא שמישהו פה מציע הצעות הגיוניות או מציג אלטרנטיבות שלטוניות טובות..
כולם רק יודעים לצעוק שהכל רע ושביבי פופוליסט ושביבי חושב רק על הבחירות..
בשורה התחתונה הביקורת עליו יצאה מפרופורציה לחלוטין..

בואי תראי לי ראש מפלגה אחד שמציג מצע ראוי יותר לטיפול בנושאים שכל כך מציקים לך,
ואז נדבר הלאה.. אבל בינתיים אין פואנטה להתקפה חסרת הטעם הזו.

למעלה