חוסל השייח' יאסין!!!

youvall

New member
חוסל השייח' יאסין!!!

כמה זמן אתם חושבים עד שנראה את גשם הפיגועים הקרוב??? אף אחד בשבוע הקרוב לא יוצא מהבית שלו אלא אם הוא חייב!!!

Charlie

New member
השאלה המתבקשת לגבי אחמד יאסין הנה

מה לגבי כסא הגלגלים? הרי הוא לקח את כסא הגלגלים מ"יד שרה" ומי שלקח צריך גם להחזיר...

תגיד, הוא היה מסורס?

כל פעם שאני חושב עליו אני נזכר במערכון שהיה בחרצופים שביבי ועראפת נפגשים. ביבי עם הרב כדורי ועראפת עם יאסין. והם מתבלבלים בינהם. ביבי לוקח את יאסין ועראפת את כדורי. משעשע

אני אצא מהבית ...

כי לא לצאת מהבית זה להצהיר שמפחדים, ואם מפחדים אז אולי נעבור לאוגנדה וזהו. לדעתי הפעולה הזאת היא פעולה חסרת מחשבה ונובעת מפחד של ראש הממשלה לאבד את הכיסא (הרחב) שלו. "הגנרל פיקד בעצמו על הפעולה", חבל שהוא לא מפקד בעצמו על תהליך השלום ובמקום זה שולח את בנו "עתיר הניסיון" למו"מ שקובע את עתיד אזרחי ישראל. יסין היה רוצח, מחבל, נבלה... אבל כמות האנשים שישלמו בחייהם בעקבות הרג הנבלה הזה... זה לא שווה את המהלך.

wendigo

New member
אני מתנגד לדברייך

למרות שאני מתנגד לרוב מעשיו והחלטותיו של ראש הממשלה ושל הממשלה שאותה הוא מנהיג, אני חושב שהצעד הזה היה חייב להתבצע. אי אפשר לתת לרוצח עם דם על הידיים להסתובב חופשי. אני מקווה שיתבצעו פעולות מהסוג הזה גם בעתיד. את לא יכולה להגיד שעצם הפעולה הזאת היא לא סוג של נקמה על מות האנשים שמתו עד כה בפיגועים. זה ידוע ששרון עשה זאת על מנת לשמור על המקום שלו, כי עמדה לעלות אתמול הצבעת אי אמון נגדו, ועל מנת שהוא יוכל לעבור את ההצבעה הוא הורה לבצע את הפעולה. הוא טוען שהוא עשה זאת כתגובה על הפיגוע בנמל אשדוד. לדעתי זה תירוץ עלוב, כי אם באמת היה אכפת לו מכך שנהרגו אזרחים, הוא היה מורה לצה"ל לעשות את הפעולה הזאת מזמן, ולא רק לפני שמוגשת נגדו הצבעת אי אמון.

יוֹאב

New member
יש להיות צודק

ויש להיות חכם. הפעם היינו צודקים. לא חכמים בכלל.

למעלה