חוסיין בשוק למכבי ?

kirk hammet

New member
חוסיין בשוק למכבי ?

השמועה האחרונה שמתרוצצת לה בתחום השחקנים - חוסיין בשוק , מפלצת הריבאונד האימתנית , בדרך למכבי תל אביב. בשוק אמר כי הוא מעוניין לשחק במכבי והם מעוניינים בו , והכל תלוי במה שפילזן ירצו כפיצוי עקב עזיבתו , כשיש לו חוזה לעוד שנתיים במועדון. על שולחנו של בשוק הצעות גם מפאף בולוניה וברצלונה , שהביאו את אוקליג`ה שהיה בNBA למרות שהוא לא שיחק שם משחק אחד בתפקיד המחייב מאוד של המחליף של פו גאסול.

אם הוא יבוא

אז הוא יהיה לפי דעתי מחליף טוב להאפמן. בשוק הוא סנטר גבוה והרבה יותר חזק מהאפמן,אבל גם אם האפמן יחליט להישאר הייתי מציע למכבי לפתוח את הכיס ולהביא את בשוק שהוא כוכב אירופאי. רק המחשבה שמתחת לסלים של מכבי יעמדו האפמן ובשוק(שזה הרבה יותר קטלני מדרובניאק ובשוק) יכולה לעשות טוב להרבה אוהדים,אני מקווה שהעיסקה תצא לפועל. אופיר

אדום_

New member
חוסיין בשוק הוא.......

שחקן תותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kirk hammet

New member
לא.

הוא לא תותח , הוא כוכב עליון , שזורח בשמי אירופה. אם הייתי מאמן ב-NBA , הייתי מביא אותו ורק בשביל שיקטוף ריבאונדים , מה שהוא עושה כל כך טוב. אז נכון שאין לו הקליעה הכי מרשימה בעולם , אבל הוא במסלול שיפור מתמיד גם בעניין הזה , ולהתעסק איתו זה לא ממש מומלץ כוכב עליון שזורח בשמי אירופה. מאז ומתמיד אהבתי אותו.

למעלה